Fòrum

Del Directe: "[Foto] Polítics i periodistes del 155 es conjuren en un dinar per acabar amb el procés"

Quid271 2👍 334
És molt interessant la foto que aporta en exclusiva el Directe.cat, i que dona una imatge fidel de com es mou l'unionisme. Imagineu una imatge dels principals líders polítics sobiranistes dinant amb els directors dels diaris de perfil catalanista? Així va la opinió publicada, tan vera i neta:
acords polítics amb la premsa amiga
Redacció | La investidura del president Torra ha agafat amb el peu canviat a l'unionisme, que ja es conjura per fer front al nou full de ruta republicà per desplegar la República.
En la imatge, captada durant un dinar, es pot veure en una mateixa taula la plana major de l'unionisme polític i mediàtic. El president del Partit Popular català, Xavier Garcia Albiol, el director de La Vnaguardia, Marius Carol, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, el president del Grup Godó, Javier Godó, l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, l'exministre de l'Interior, i autor de l'Operació Catalunya, Jorge Fernández Díaz i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.
 
Una instantània que és el fidel retrat de la imminent campanya contra el nou govern i president de la Generalitat, on també hi tindrà un paper destacat El Periódico d'Enric Hernández, que és a punt de ser comprat pel grup Vocento, del diari ABC.

Tal com està el pati, no cal estranyar-se si la Vanguaria i el Periódico atien encara més el foc etnicista, atès que la voluntat de l'unionisme és acabar amb la majoria independentista bastint una mova majoria, una majoria de tipus étnic, i per desgràcia els twits del President Torra els ha sigut com manà del Cel. Preparem-nos perque això només ha fet que començar, seguint la consigna de l'ideòleg Aznar, burxaran per dividir als catalans per cultura-etnia, seguint el model aplicat per Sèrvia a les ex-repúbliques iugoslaves. Si no anem amb moltíssima cura, la seva intenció és que la crispació creixent encengui un conflicte al carrer que justifiqui la total intervenció de l'Estat.

Són mala gent. La seva única eina és l'odi.

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.702 missatges
  • 218.609 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat