Fòrum

SOS Racisme considera el discurs de Torra "perillós, irresponsable i inacceptable"

vaic239 7👍 150

 El tema racisme no baixa, quina mala operació de marqueting triar el Quim Torra, els unionistes feixistes i els mitjans de la caverna han trobat una bona munició...

Sos Racisme parla del discurs d'investidura entenc. Va dir res en concret respecte a aquest tema apart de les disculpes? 

SOSRacis considera el discurs de Torra "perillós, irresponsable i inacceptable"

Arrel de la polèmica generada pels posicionaments del Sr. Joaquim Torra, envestit ahir President de la Generalitat de Catalunya, des de SOS Racisme Catalunya volem manifestar que:

Rebutgem el discurs que el Sr. Joaquim Torra va fer servir de manera reiterada. Un discurs perillós, irresponsable i inacceptable, basat en prejudicis. Un discurs que és encara més greu quan es fa servir des d’àmbits intitucionals i des d’una posició de poder, i que per aquesta raó ha de ser identificat i denunciat en tot moment que es doni.

Per aquests motius, com associació independent de defensa dels drets humans des de l’acció antiracista estarem, com ho hem estat sempre, alerta, per denunciar i contra-argumentar els posicionaments racistes que amb pràctiques discriminatòries i discurs de l’odi malmeten la convivència i la cohesió social. I actuarem independentment de l’espai on es donin o els partits, les entitats o col·lectius que ho promoguin.

D’altra banda, rebutgem la instrumentalització de la lluita contra el racisme que considerem que s’està fent des d’alguns àmbits arrel d’aquesta polèmica. La denúncia del racisme com element estructural de dominació, és una tasca que moltes persones, associacions i moviments socials del nostre país duem a terme a diari, conscients de que en una societat racista no hi hauran drets, llibertats i igualtats per tothom. Per aquest motiu, hem de ser especialment vigilants per no restar forces i legitimitat a una lluita tan necessària com l’antiracista.

Consell de SOS Racisme Catalunya

15 de maig del 2018

http://www.sosracisme.org/old/portada/posicionament-sobre-la-polemica-entorn-el-sr-joaquim-torra

Respostes

Configuració
 • Anònim1016.628 6 105👍 15.652
  Realment fot pena el linxament contra el pobre Torra. Neix mort com a president. Si els catalans, com a bons imbècils que som (hehe estic sent un supremacista xenòfob anticatalà) ja l'havíem cagat rendint-nos, ara l'hem cagat doblement investint algú amb aquesta motxilla al darrere, primer ERC, els grans culpables aliats amb el PDCat, després en Puigdemont, amb nul·la visió sobre la capacitat de contraatac de l'espanyolisme sobre un candidat. És vergonyosa la campanya sobredimensionada i exagerada que pateix per unes generalitzacions que va fer fa 6 anys, basades en les majories polítiques i socials, però ja havíem de comptar que l'espanyolisme compta amb una força mediàtica immensa i que aquest era un assumpte amb el qual ens podien fer mal, som imbècils, i doblement imbècils i subnormals perquè un cop ja has fet la imbecilitat de ficar-te en aquest merder, el que no pots fer és anar a remolc de les barbaritats que diran i participar del linxament, com fan els catalanets polits que no toleren guanyar sense jugar bé mentre el rival juga sense escrúpols, el que s'ha de fer és matisar i dir que et referies a l'estat espanyol i a l'espanyolisme, majoritari, i que et vas expressar de manera desafortunada i imprecisa, però que això és una fotesa al costat del 155 colonial, dels presos polítics, de la brutalitat policial condecorada o de les amenaces de Casado a Puigdemont d'acabar com Companys, que són les vergonyoses càrregues dels que s'acarnissen amb el Torra. I la càrrega dels Comuns, escandalitzar-se més per aquests tuits que pels fets esmentats.

  Però sembla que els espanyols (torno a generalitzar, és que no és normal quan parlem?) a banda de ser infinítament més poderosos, també tenen més mala llet, són més llestos i pragmàtics que els catalans, que són més aviat el contrari. I això els fa letals contra un país subnormal com el nostre.
  • Xicoira4.124 2 514👍 3.303
   El que passa és que el poble català és un poble de figaflors i lliristes que s'han empassat el relat espanyol (no m'hi incloc perquè hi ha una minoria que no ho fa)

   Cal atiar l'odi dels catalans envers Espanya i això no passarà mentre tinguem una classe política de mitges merdes processistes i venudes.
  • autokrator12.324 3 168👍 8.043
   El Zarzalejos ja ha explicat en un article al "El Confidencial" que l'estratègia de l'Estat serà aquesta i que estan cercant tot, absolutament tot, el que hagi escrit el President Torra i tot el que hagi fet, ni que siguin unes declaracions de fa deu anys a un setmanari de poble. L'Estat anirà amb tots els seus mitjans i no són pocs a denunciar per tot el món que els independentistes som això que mostren els discursos del Torra. 

   Ens hem fotut un tret al peu, per no dir al genoll que és pitjor, que ens portarà a tenir una imatge internacional similiar a la Lega Nord i moviments d'aquesta mena. Si ja, per se, costa que la UE tingui la més mínima simpatia a un moviment independentista amb un moviment identitari d'aquesta mena no tindrà ni comprensió. Com no sigui que hi hagi una estratègia d'apropar-se a Rússia i anar fent bloc anti-occidental això no ho entén ningú. 

   Puigdemont està resultant el personatge més nefast per l'independentisme, pitjor que el Mas i tot. 
   • __32382__2.202 1👍 1.584
    Totalment d'acord.
   • Eimeric7.904 12 271👍 1.738
    I això s'ha de reaccionar amb les explicacions que faci falta. De moment tot el que s'ha mostrat no tenia res criticable. S'han de condemnar totes les difamacions al respecte.

    I contraatacar recopilant tota la llarga llista d'insults reals que han dit des del règim espanyol.

    I amb en Puigdemont no han pogut treure res, no sé ni perquè l'anomenes.
    • autokrator12.324 3 168👍 8.043
     Puigdemont ha triat el Torra, al marge d'altre cagades que ha fotut. I potser tu no trobes res de criticable però mira les declaracions del Comissari Europeu o la reacció dels liberals europeus. Ens anem posant gent en contra. 
     • Eimeric7.904 12 271👍 1.738
      Estic d'acord en l'error tàctic de nomenar en Torra com a president i que ha tingut altres errors.

      El que no és acceptable és ara fer el joc al nacionalisme espanyol acceptar les seves paranoies, manipulacions, insults i difamacions. Tenim un problema de comunicació. Davant dels grans mitjans de l'estat repetint mil vegades la mateixa mentida acaba semblant real. I hem de ser perseverants en lluitar contra les seves mentides i acusacions de racisme.
      • autokrator12.324 3 168👍 8.043
       Tenim un problema de comunicació i ens compliquem la vida posant de President algú al que hem de sortir a defensar, doncs millor haver posat algú altre, si a sobre se suposa que és per uns mesos. 
       • Eimeric7.904 12 271👍 1.738
        No et diré que no. A mi em va desagradar que proposessin en Torra, tot i que no va ser per aquest tema. En qualsevol cas no és el primer error, ni el més gran, i segurament tampoc serà el darrer.

        Aquest dany comunicatiu es pot mig-reparar si aconseguim contrarestar les difamacions que s'estan fent i posar a la llum tots els insults i discurs de l'odi que fa el nacionalisme espanyol.
  • freezamite11.086 10 188👍 4.937
   A veure explíca-m'ho això?
   ERC és més culpable del candidat de CDC que Puigdemont, cap de llista de CDC?

   Ah si, que Puigdemont és un rebel que lluita incansable contra el partit per proclamar la independència, només que quan arriba l'hora de declarar la independència el pobre es despista i ens acaba colant un N9N sense voler, culpa evidentment dels que s'ho van jugar tot per organitzar l'1-O  
 • quatreanys34.999 6 19👍 10.155
  I on son aquest de sos racisme quan fan racisme anti-català?
 • __32457__1.667 1👍 1.406
  A mi realment el senyor aquest no m'agradava gens, per raons que no venen al cas (no són de caire polític), però després de veure com li està tocant el que no sona a moltíssima gent, ja només per això el considero una magnífica elecció. No sé si fotrà res o no, però de moment les muntegades de penya i organitzacions emprenyades com una mona, això no es paga amb diners ni amb la Visa-Black-Premium-Extreme-Edition. És un crack 

  Ai, si no fos per aquests moments banyats en bilis calenteta, quin avorriment seria tot plegat.

  Salut!
 • Rigel62.878 10 6👍 31.227
 • Rackoonaire382 1👍 414
  L'autèntica cara de Sos racisme en castellà.
  https://www.youtube.com/watch?v=4Y-IJ8Qw_4k

  Deien als seus membres que no tractessin casos de racisme contra els blancs...
 • INNOVATORUsuari sumador1.039 14👍 213
  Propaganda de l'estat espanyol per desacreditar algú que els fa por, massa por, per haver fet un discurs amb dos pebrots. Després del decepcionant Torrent, ja calia...
 • Indecomuner3.888 2 529👍 3.899
  Res, s'ho endurà el vent quan comenci a fer el que ha vingut a fer. Aquest tipus és un crack, i a més a més valent. Per això l'ataquen amb tant histerisme.

  Paraules no, fets. Vinga, passem als fets i fem callar tots aquest personal tòxic espanyol i també català.

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.225.708 missatges
 • 218.609 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat