Fòrum

[ENQUESTA] ERC guanyaria les municipals a Barcelona, i el PP quedaria fora de l'Ajuntament

Ruol 668 2 👍 830

Segons l'Enquesta de Time Consultants per a "Crónica Global" ERC guanyaria les eleccions municipals a Barcelona duplicant pràcticament els resultats del 2015 i arribant fins el 21% dels vots. En segona posició quedaria el PDeCat que perdria dos regidors i baixaria al 17.7% dels vots. En tercera posició es mantindria Ciutadans, tot i augmentar molt el percentatge de vots. Barcelona en Comú s'enfonsaria perdent 3 regidors i baixant del 25,2% al 17.3% i passant a la quarta posició. El PSC remuntaria i guanyaria 2 regidors fins arribar als 6, la CUP manté els 3 regidors tot i augmentar el percentatge de vot. I Finalment el PP s'enfonsaria i només aconseguiria el 2.7% dels vots i per tant no arribaria al 5% mínim per entrar a l'ajuntament.

Respostes

Configuració
 • ocelldefoc 3.920 5 525 👍 1.382
  És una enquesta força creïble, en línia amb altres que han sortit. L´única cosa que em grinyola és la pujada del PSC. Ho veieu factibel?
 • Jordi Freixas 17.735 12 93 👍 3.353
  A mi, el que me preocupa és que el candidat d'ERC sigui l'Alfred Bosch.

  Arran d'aquell article que vaig fer sobre l'Estació de França de Barcelona, uns quants ens hi vam reunir al 2014 per parlar-ne. En principi, es mostrava interessat en la idea de preservar l'estació ferroviàriament parlant, però poc després de les eleccions municipals, apareix una noticia a on reclamava "el desmantellament de la platja de vies i la cessió dels edificis de titularitat estatal a l'ajuntament de Barcelona".

  El que em sembla més preocupant del tema de l'Estació de França, és que l'únic partit al que li he llegit manifestar-se contrari al seu tancament, és el PP. Cap més. I de fet, des dels temps de Maragall, cap més alcalde de Barcelona li ha tingut gaire simpatia a l'estació.

Publicitat

Fòrums

 • 9.141.496 missatges
 • 215.663 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat