Fòrum

Quins aspectes son basics per vosaltres per acceptar a una persona com a parella?

cristinon 23.003 9 56 👍 1.140
Bon dia a tothom.

Respostes

Configuració
 • Rackoonaire 283 1 👍 286
  Molt senzill. Que compleixi els requisits que la majoria de gent dóna per descomptats.

  Un cas ideal: Higiente, netedat moral i física. Catòlica. Alegria espiritual. Que sigui fèrtil i amb aspecte fèrtil.

  Si detecto multiculturalisme, relativisme, familia disfuncionalment espiritual fora.

  Si no és verge que no hagi tingut relacions amb gent que em faci fàstic. És a dir no estrangers, delinqüents, amorals, relativistes, gent d'altres ètnies, etc... En resum que no em pugui passar malalties a les quals no estigui familiaritzat.
 • Tioronnie 2.594 5 705 👍 1.243
  Que sigui conscient de que tenim que tindre els nostres ratets d' ''intimitat'', que no sigui carregant i possessiva.

  Tampòc m'agraden les que fiquen cara poker fora i a casa ho paguen amb els seus, si tens problemes a la feina, els resols a la feina, jo puc opinar, pero no em menjes el cap i t'emprenyes amb mi. 

  Et té que ficar sexualment, ja que l'amor és com un ambientador, poc a poc és gasta i després solament queda la carcassa. Si no et fica sexualment o simplement per desesperació o per amor te la tires, millor que no facis cap pas seriós amb ella.

  Jo no entenc les que deidifiquen a la seva mare sent aquesta un tros de merda com a persona i el pare un crack i bona persona, pero elles deidifiquen a la mare. No pot tindre per damunt de tu a la seva mare, si és així, bon vent i barca nova, ho passareu malament si la mare és mala peça o una penques.

  Evidentment que sigui simpàtica és una qualitat que fa guanyar molts punts, pero si tampóc és l'hòstia pero en canvi és treballadora, carinyosa amb tu en els moments intims i cumpleix el punt 1 d'adalt, també s'accepta.

  M'agrada que sigui familiar, que l'agradi i tingui per davant de tot la familia, aixó si, també si vol surtir amb amigues algun dia, cap problema, jo cada tant quedo amb els colegues. En aquest aspecte mai he tingut cap problema, no m'agrada que siguin paparres (veure punt 1).


  EXTRA: Personalment també m'agrada separar sexe de l'amor, aquest punt és més controvertit. Si arribat un moment, no hi ha massa ''xixa'' entre els dos o rés, que s'accepti que un pot anar de putes o buscar fora, no cal dir-ho, pero s'entèn, la policia no és tonta. Aixó si, sempre sent conscients de que un estima a la seva companya, ella esta per damunt de totes! Si aixó falla, ja pots plegar. (Aquest punt és un punt ''extra'', no ha de ser un punt bàsic.


 • Roderic 15.574 14 118 👍 7.340
  Que li agradi jugar a la botifarra.
 • Halt 54 👍 18
  Que m'aguanti.
 • anseso 20.649 8 70 👍 3.612
  Company, has encetat un fil en teoria senzill de respondre però jo ja m'he perdut llegint unes poques de les respostes tan erudites que s'han escrit al teu fil. Això és tan ple d'intel·lectuals que no està fet per mi, pobre ignorant (i sóc sincer) 

Publicitat

Fòrums

 • 9.158.667 missatges
 • 216.232 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat