Fòrum

El barraquisme torna a Barcelona

LesttattUsuari sumador38.049 11 16👍 12.897
El nombre de persones sense sostre està creixent a Barcelona. Els assentaments actualment són 72, repartits per tot el nucli urbà, mentre que fa 5 anys eren deu menys. La mida de les zones amb barraques són més petites i amb una distribució que va més enllà del Districte de Sant Martí (on fins ara es concentraven la majoria d’assentaments).Cat.Dialeg.Cat-


Entre els carrers Alaba / Bolívia / Av. Meridiana. Davant del nou mercat dels Encants.

L'home, en cercle vermell, estava cremant
plàstics i material contaminant extret d'ordinadors i cables elèctrics:L'altra costat, i en el mateix lloc, altres (en mig) intentant construir una nova barraca:


Tot aquest solar es podia veure la presencia de, i nomes, 4 barraques, pel maig del 2017, segons Google Maps,


És a dir, en un any s'ha arribat a permetre que el barranquisme continues augmentant.Avinguda Litoral, damunt d'un pont del barri de la Vila Olipmica. I per on hi havia el McDonals:


Per aquest carrer, i de no fa gaire, es podria veure canalla amb els pares, jugant i corrent entre ells. Avui, no hi passa pràcticament ningú, tret dels rodamons que hi habiten.

Zona Glories:
Resta d'indrets de la ciutat, continua florint tot tipus de barraquisme:

Ronda Guinardó:


L'Hospitalet:La presencia de rodamons, com el cas d'aquest home, n'és ben ple per tot Barcelona.
...


Estem tornant el barraquisme i els sense sostre de la Barcelona dels anys 60-70, causat per una inepte administració de la Colau, la que es fa dir alcaldessa de la capital de Catalunya, i de tot el seu inepte equip dels Comuns.

 

Però, l'altra part de cinisme cau, sobre tot, cap a tots aquells que han estat força temps demanant..."papers per a tothom", "cap persona es il·legal", "obrim fronteres", "VOLEM ACOLLIR", "PAÍS D'ACOLLIDA..." ," CASA NOSTRA ES CASA VOSTRA..."
HEUS AQUI ELS SEUS I NEFASTOS RESULTATS, D'AQUESTA INEPTE, HIPOCRITA I IRRACIONAL POLITICA PRO-IMMIGRACIONISTA.Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.708 missatges
  • 218.609 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat