Fòrum

Quina manera hi ha per a que un negoci mostri que és multilingüe?

enyor 975 9 👍 220
Si un negoci a Catalunya vol mostrar que li dóna importància ser multilingüe, és a dir, que parla en un perfecte català, anglès i castellà, al menys, quines maneres té de fer-ho?

Al món, s'han intentat fer coses d'aquestes de manera coordinada. Per exemple, les denominacions d'origen amb els vins: són una "etiqueta" que els compradors fan servir en les seves decisions.

A Catalunya, jo em trobo que hi ha molts negocis que no li donen cap importància a ser multilingües, i aquests són gairebé en el 100% dels casos monolingües castellans.

I també hi ha negocis on si tu parles en català, al final potser et parlen en català, però en catanyol, que és una cosa estranya que fa mal a les orelles.

Hi ha alguna manera de mostrar al món (estil DO) que ets multilingüe? I això ho diria no només per a negocis, sinó també per a escoles, acadèmies i tot tipus d'institucions. 

Quelcom en positiu. I quelcom que hom hagi de demostrar. Per exemple, que calgui que tots els treballadors tinguin un nivell nadiu de les llengües (a diferència del famós nivell C de català, que el passa gent que no parla bé la nostra llengua).

Potser l'ANC i Òmnium podrien fer quelcom al respecte?

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.159.450 missatges
  • 216.257 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat