Fòrum

Què està passant?

enyor975 9👍 220
El partit polític E?? s'ha baixat les calces d'una manera inimaginable. Abans era "tenim pressa". I ara, sense un canvi del mandat democràtic (per part del poble de Catalunya), els d'E?? s'han tornat mesells i absolutament en la línia de Madrid (i amb gust).

Inclús a la manifestació d'ahir, l'ANC i Òmnium demanaven l'alliberament dels presos ... però no pas el compliment del mandat democràtic (República).

Què està passant? Tots els nostres responsables de país estan agafats pels collons? No hi ha ningú que tingui decència de fer allò que el poble va votar?

I el poble de Catalunya està callat. Certament, els mitjans van en la mateixa línia i ningú que volgués dir diferent, segur que no hi sortiria ...

Respostes

Configuració
 • quatreanys34.926 6 19👍 10.021
  La pancarta de l'ANC no era de presos.

  Si els politics i mitjans diuen presos el poble diu presos. Part d'ell.
 • RESILIENT1.769 2 909👍 1.300
  Passa el que passa a totes les confrontacions, des de les de futbol a les guerres; que el contrari o l'enemic et munta falsos o secundaris objectius per a desviar-te de la qüestió o el front principal. 

  I així ens trobem, la major part dels esforços canalitzats i desviats fonamentalment cap a la lluita antirepressiva, cap al tema legal i judicial en la que molts no s'adonen que guanyar aquesta lluita passa indefectiblement per la lluita i la implementació de la república i no tant per innòcues concentracions de diumenge al Paral·lel que res més donen efímers titulars als mitjans de comunicació i amb els quals ja i compta el règim.

  Munta un sagramental de 350 ó 750 mil persones (o moltes menys) a la mateixa hora en dia feiner i ja veuràs que passa.

 • anselm_turmeda6.095 10 350👍 3.874
  Els d'E?? no s'han tornat mesells, sempre ho han estat. Són gent de poltrona i cadira i per això, si cal, es vendrien a sa mare. A veure si tothom s'entera d'una vegada de què va aquesta gent.

Publicitat

Fòrums

 • 9.207.241 missatges
 • 217.958 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat