Fòrum

Sobre grans secrets i com funciona de veritat la política mundial i a Espanya. Perquè ho tinguem clar a Catalunya

Jaume_I15.510 11 121👍 7.922
Primer de tot per comentar en aquest fil és condició necessària que escolteu aquest vídeo, dura 54 minuts, quan tingueu una estona us el recomano moltíssim. És en castellà i destaca una entrevista a Pilar Urbano sobre un fet molt important a Espanya, el cop d'estat 23-F. Explica ens poques paraules com funciona la política, com es prenen les decisions i lamentablement com els ciutadans som peons dels poders fàctics. El trobo impressionant i no faré un gran spoiler sobre el que diu però detallarè que en el minut 43:30 detalla sense pels a la llengua com FELIPE GONZALEZ va participar en el cop d'estat, SI felipe gonzalez va participar en el cop d'estat contra el president a Adolfo Suarez 23-F.
Si com afirma clarament Pilar Urbano en el cop d'estat a espanya, darrera hi havia: El REI, EL CLERO, ELS BANQUERS, ELS SOCIALISTES, ELS MILITARS i especialment ESTATS UNITS per enderrocar un president que no interessaba, quins poders es mouen per evitar que Catalunya s'independitzi? Quina situació ens trobem actualment internacionalment?

Jo deixo la primera idea personal. Tenim tos els poders fàctics en contra, el gran capital (ibex), el clero, la UE i desconec si Estats Units però semblaria que si ja que espanya és un membre de la Otan. Llavors amb aquesta situació, entendria perfectament que en Puigdemon hagi avançat internacionalment a exposar el conflicte català. Ara, caldrà un mínim de 10 o 15 anys per aconseguir-la i serà de forma revolucionària que NO és el mateix que armada. Comencem a veure la realitat com és llarga, difícil i plena de sacrificis.

Hi ha manera de conèixer posicionaments reals i d'isteressos d'altres països sobre Catalunya?
Li interessa realment a Russia d'essestabilitzar la zona i per això ens recolça a la sombra?
Tant debó poguessim saber-ne molt més.
Creieu que amb les performances actuals aconseguirem la independència?

https://www.youtube.com/watch?v=IlynJW1CVIE


Respostes

Configuració
 • quatreanys35.107 6 19👍 10.390
  I aixo no es sabia al 2012? Al setembre del 2017? Si jo hi se, i no soc res, no ho saben els politics i partits professional. Aqui esta el mal dels nostres politics, que ens van enganyar i es van tirar a la piscina i no hi havia aigua i tot el poble esclafat. I ara a plorar per uns presos, quan hauries de tindre assumit que pot passar.

  No interessa la independencia de Catalunya, millor dit no trencar espanya. Les independencies recents o de fa un segle, interessaven als poderosos o es pacten en les parts implicades.

  Hi ha nacions que es van independitzar i ens poden tindre simpatia, aixi com estats petits democratics. Res mes.

  Perque 10 o 15 anys? La independencia s'intentara quan les grans empreses i l'ultim assalariat ingressi a la hisenda catalana. No un tall de carretera.

  Russia? No pinta una merda. 
 • Jaume_I15.510 11 121👍 7.922
  Ja se que és gairebé una hora però val la pena. 
 • Canyadesucre10.007 3 213👍 16.086
  "Si com afirma clarament Pilar Urbano en el cop d'estat a espanya, darrera hi havia: El REI, EL CLERO, ELS BANQUERS, ELS SOCIALISTES, ELS MILITARS"

  Mmmm, vincular els militars al cop d'estat... aquesta teoria si que és revolucionària.
 • Brioix5.033 6 429👍 1.356
  El clergat català, tota la esglèsia catalana pràcticament, és independentista.


  El què passa és que no ho poden dir massa obertament, i alguns dels bisbes i arquebisbe, com que són posats per Madrit, doncs no són indepes.
 • ansar18.183 12 89👍 6.804
  pots fer un resum? 
 • Josep Anselm1.275 2👍 1.844
  Les conspiracions es planifiquen als puticlubs, des de sempre.
 • català_vilanoví1.798 2 897👍 2.270
  Jo sí he escoltat l'entrevista, certament és interessant. D'alguna manera però, no diu res que no sapiguem ja, crec jo vaja. Que tenim tot el món en contra nostra, i que les elits polítiques són capaces de fer el que calgui per aconseguir els seus interessos és quelcom que portem comprovant com a mínim d'ençà el passat més de setembre.
  • cristinon25.739 9 44👍 1.368
   i tenim tot el mon en contra nostra perque si deixem Espanya aquesta seria una merda insostenible a rescatar per Europa, oi que es aixó?


   Jo penso............... si ja fa bastants anys Bèlgica es va crear nomes perque interessava econòmicament,,,,,,,,,,,,, hi hauria alguna manera de fer que interés econòmicament una Catalunya independent?
 • kinhomar393 6👍 65
  No mhe mirat el video, segur que és interessant però ara fa pocs anys que tot just és parla del fals cop d'estat del 23F malauradament encara han de passar 20 anys perque és comenci a parlar del cop d'estat de l'11 M. El món funciona així, tenim aliats però fins que no anem huanyant no surtiram
 • Rolf Steiner12.858 10 163👍 5.156
  Catalunya serà independent, però per economia i tenir-nos més collats i contents.

  Al meu parer no és bon camí, serem una colònia més del NWO, ens deixaran anar la cadena que ens te empresonats per sentor-nos una mica més lliures, però la cadena seguirà allà.
  I malauradament ens manaran altres i perdrem el català com a idioma.

  Si perdem el català, la sang de la nació, ho perdem tot.

  O canviem de forma de pensar i de classe política o estem perduts.
 • erianocar3.875 1 539👍 2.712
  Si hi van ser capaços de fer l'11S (el del 2001, no el de 1714), són capaços de tot, siguin qui siguin. Encara vull creure que va ser un atemptat terrorista però hi ha coses que no s'aguanten per enlloc des d'un punt de vista científic.

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.962 missatges
 • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat