Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

E?C discrepa de Puigdemont i exigeix un Govern de forma immediata i urgent

GICA2.863 14 667👍 981

https://www.elnacional.cat/ca/politica/erc-discrepa-puigdemont-govern-immediata-urgent_258795_102.html

E?C insisteix a reclamar un Govern de forma "immediata" i "urgent" després que ahir el president, Carles Puigdemont, va insistir que encara hi ha temps que cal aprofitar per arribar a una sortida per a la investidura. ​"No podem esperar. No cal esgotar els terminis", ha replicat aquest migdia la portaveu ?, Marta Vilalta.

 

Vilalta ha recordat que fa setmanes que Esquerra reclama recuperar el govern per fer fora el 155 i recuperar les institucions i que aquest cap de setmana el president del partit, Oriol Junqueras, va fer arribar una carta en aquest sentit advertint sobre la feblesa que provoca no tenir Govern. "Si això pogués ser demà, per nosaltres no quedarà, perquè des d'E?C estem preparats per fer aquest Govern. No podem perdre més temps", ha subratllat.

 

La portaveu ? ha assegurat que en el moment en què es plantegi una proposta efectiva hi haurà govern.

 

On sí s'ha mostrat d'acord la portaveu ? és en què ningú vol noves eleccions, per la qual cosa ha mostrat la satisfacció davant el fet que el president ho hagi verbalitzat. "Cal evitar unes eleccions que no vol ningú, i per tant, el que cal és fer govern", ha reblat.

Vilalta ha admès, com va apuntar Puigdemont, que hi ha oberta una via de reforma de la llei de Presidència per fer possible la investidura i el govern a distància, però ha insistit que això és compatible amb tirar endavant el nou Govern.

Esquerra ha fet també una valoració positiva de la manifestació "àmplia, transversal i plural" que hi va haver diumenge a Barcelona. Pels ?, aquella cita és un "exemple del que ha de ser aquests front ampli i democràtic que ha liderat el president del Parlament, Roger Torrent".

BLA, BLA, BLA... QUINA VERGONYA!

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.007 missatges
  • 220.048 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat