Fòrum

ÚLTIMA HORA: Jordi Sànchez renuncia a l'acta de diputat

pensa_i_actua!16.243 13 111👍 7.375
Quico Sallés‏ @QuicoSalles
 
 
 

La defensa de Sánchez anuncia que deixa acta de diputat i torna a la docència

Respostes

Configuració
 • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
  La vostre empatia es nula.

  Els Jordis estan tancats a la presó per uns delictes inventats totalment. Ells no han fet res del que se' ls acusa.

  No eren militants d' una organització clandestina que feia actes terrorristes, els volen tancar 30 anys a la presó  per fer un discurs pacifista sobre un cotxe peró dient- los q són violents.

  El simil seria que demà us vinguessin a buscar a vosaltres que no heu fet res a casa vostre  i us diguessin que per indepes i violents us passareu 30 anys tancats. Així per la cara.

  Que li dirieu al jutge despres de mesos empresonats i amb una perspectiva de 30 anys tancats? De veritat em voleu fer creure que no farieu exactament el mateix? No us ho creieu ni vosaltres.

  El cas dels polítics és una mica diferent.

  • Argimont8.125 2 263👍 4.909
   Doncs deixeu el PUTO LLIRI ja , collons!
  • Rigel63.845 11 5👍 32.345
   La vostra empatia amb la gent que ha més que complert, defensant els col·legis i les urnes, anant a votar l'1 d'octubre, i anant a les urnes el 21 de desembre després del desastre de gestió post-referèndum, és nul·la. No ens teniu gens de respecte. Només que penseu que podeu tornar a l'autonomisme com si res ja demostra la nul·la consideració que ens teniu.

   PD: De l'entrevista d'ahir a n'Elisenda Paluzie

   —Parlàveu del sacrifici personal i professional. El risc de la repressió no el poseu damunt la taula a l’hora de valorar la decisió?
   —El risc de presó o de repressió no entra en les meves valoracions. Si fem aquesta mena de càlculs, la repressió haurà triomfat. Si hem de prendre les decisions posant aquest factor a l’equació, ja hem perdut. Hem de mirar d’obviar el risc i l’amenaça de repressió a l’hora de prendre decisions polítiques. Que hi hagués tants candidats a la presidència demostra que a l’ANC no ens atura la repressió. Ja ens poden escapçar tants cops com vulguin, que sempre hi haurà algú darrere.


   El que heu de fer aquells que tota evidència mostra que no esteu pas preparats per a dur el país a la independència és apartar-vos. Estigueu al nivell on us trobeu, m'és ben igual si parlem d'un conseller o d'un palmero d'un partit. FORA. Si teniu un mìnim d'amor cap al país deixeu que entri gent nova, gent mentalitzada amb el que cal fer, i deixeu d'obstruir amb la vostra obsessió de fe-nos caure un altre cop en l'autonomisme.
   • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
    Si a tu dema et detenen i t' acuses d' haver posat 5 cotxes i bomba i assasinar a 10 nens i et diuen que et tancaran de per vida que li diries al jutge ?

    Si la resposta és, si Sr jutge jo ho vaig fer  per la independencia pots seguir amb el teu discurset.

    Qualsevol altre resposta t' invalida a seguir parlant com parles.

    No t' enganyis a tu mateix pensant la resposta.

    Si vols parlar del teu llibre a cada missatge fes- te un blog.
    • Rigel63.845 11 5👍 32.345
     Prou excuses! Qui no estigui preparat per estar al capdavant que s'aparti.
    • fcim19.275 10 81👍 2.058
     L'exemple no és vàlid.

     Si has posat un cotxe bomba i has matat 10 nens, apart de què podem tenir un debat fred (i macabre) sobre si els assassinats estan justificats, el dany humà hi és i, en un hipotètic procés de pau posterior, hi hauria d'haver una reparació en relació a les víctimes, però aquest és un cas més complexe per parlar-ne aquí, per tant ho deixo fins aquí per no enredar-me. Però ja saps a què em refereixo. No és un fet que amb el temps es pugui aïllar i deixar com si no hagués passat.

     El cas dels Jordis és que ells no han de justificar cap acció que es pugui comparar amb el cas que tu has posat. Ells han promogut manifestacions, i a més, han estat pacífiques. Per tant, no tenen motius per a renunciar a reconèixer què han fet. En canvi, empresonar un innocent sí que és més comparable amb el cas que tu has posat: d'acord que no és de la mateixa dimensió com matar 10 nens. Però és un dany en vida a una persona innocent, una privació de llibertat.

     I per acabar, si et fots al capdavant d'un moviment independentista, és obvi que el país al que combats no et trauran una catifa vermella. Has de ser conseqüent. La dignitat i l'honor també és important. Pots discutir si tu o jo estaríem disposats a anar a la presó per fer qualsevol acció, però un cop fas l'acció has de ser conseqüent: pots acabar a la presó. Si tires la pedra, no amaguis la mà.
     • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
      Es que la gracia del simil és q tu no has posat cap cotxe bomba ni has matat a ningú.

      Que s' ho estan inventant, que els acusen de violents per fer una mani que jo i era i va ser un concert cumba.

      Aquest és el simil, que t' acusin d' uns fets que tothom sap q no han passat. Ningú ha posat una bomba ni ningú va fer manis violentes.

      Afegeixo, crec q pots ser consequent amb el qur has fet, demanar- los q siguin consequents amb les acusacions q s' inventa Espanya em sembla abusiu.

    • Lluísfrancesc12.667 9 165👍 11.617
     Fa molt temps que està invalidat per parlar com parla. 
    • pensa_i_actua!16.243 13 111👍 7.375
     Una cosa és negar acusacions falses (ningú ha criticat a cap dels presos per haver negat que ells instiguessin la violència) i l'altra ben diferent és venir a dir que estàs disposat a qualsevol cosa per a que et deixin sortir. Dir que "abandonaràs la política" i altres coses que s'han dit... però això que és?


     Tu t'imagines a algú de l'esquerra abertzale dient que abandonarà l'esquerra abertzale si amb això el deixen sortir de la presó?


   • ansar18.183 12 89👍 6.804
    El que heu de fer aquells que tota evidència mostra que no esteu pas preparats per a dur el país a la independència és apartar-vos

    el primer que no estava preparat (i pel que saben, l'unic) es Puigdemont  
   • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
    Que ERC ni que ORC si un anava a la llista d' un altre partit i el Cuixart ni és polític.

    Tu que has llegit tant i ets tan expert sobre el tema llavors que se suposa que han de fer ells 2 que son acusats d' actes violents quan no els han comes?

    Tu si fossis ells q faries? 
    • Buitraker2.805 2 676👍 4.342
     Ho veus, aquest comentari teu demostra aquesta ignorància que teniu a can ERC en aquests temes.
     1. Quan parlo d"ignorància que teniu a can ERC sobre qüestions antirepressives em baso, entre sltres coses, en el teu comentari/justificació, no en el comportanent dels Jordis.
     2. La teva pregunta sobre què fer quan t'acusen d'actes violents que no has comès demostra una vegada més aquesta ignorància teva. I quan més hi insisteixis més tossudament ignorant demostres ser. Perquè?
     No saps diferenciar allò secundari i parcial (les acusacions concretes) d'allò prioritari i general (els objectius generals de la repressió).
     La pregunta que hauries de demanar és: que fer quan pateixes repressió política de cara a debilitar i fer claudicar un moviment polític de masses? 
     Si continues insistint en el tema de les "acusacions inventades" vol dir que no entens:
     A)Què és la repressió política.
     B)Què és un sistema repressiu i quines parts el conformen.
     C) Quins objectius té la repressió política
     D) Què ha de fer el moviment polític en generals, i els repressaliats en particular, per fer front a la repressió.

     La qüestió que em demanes no hauria de ser només que faria jo en el cas dels Jordis. També ha de ser què ha de fer el moviment independentista català.
     Està molt bé que hi hagi una via jurídica per desmontar les acusacions de violència. Jo això no ho critico. Però com ja t'he dit més d'un cop, has d'entendre que aquests procesos no són un tràmit jurídic-administratiu normal: són procesos polítics on el jutge és part de l'equip contrari. Són sentències polítiques. I és inevitable fer una lluita política.
     El que critico és que els Jordis, l'Oriol, en Forn tinguin una postura política que fa el joc als interessos de l'estat. I no es pot justificar com si fossin postures lòguiques, apolítiques i asèptiques, exclusivament jurídiques, com pretens assegurar. És perfectament compatible desmuntar les acusacions de sedició i rebelió i defensar la unilateralitat, el 1-O, la lluita independentista i la seva legitimitat, al contrari del que preten fer-nos creure la direcció d'ERC i tu mateix.
     Cal que els presos facin actes de dignitat i compromis independentista. Són un referent i, per dur que sembli, en tenen l'obligació.
     Si no comptaven amb la repressió de l'estat i no n' estaven mentalment preparats, error seu. És dur, però és així. Tot capdavanter independentista ha d'estar preparat per combatre la repressió ( que no vol dir ser un màrtir) i no arronsar-se.
     Els liders independentistes han de subordinar-se al moviment polític, i no al reves. De fet, tots els independentistes tenim l'obligació de subordinar-nos al moviment. Sona fatxa? Gens ni mica.
     Per tant, la pregunta correctsma és: què ha de fer el moviment independentista enfront la repressió política que pateix? Com evitar que l'estat derroti repressivament l'independentisme? Com fer que el nostre moviment n'eviti els estralls i fins i tot en surti reforçat?
     I a partir d'aquesta resposta, sabràs que han de fer els Jordis, l'Oriol, en Forn, els consellers encausats, els exiliats i tota la penya indepe que pateixi repressio de baixa intensitat (delictes d'odi).
     Obviament, la resposta a aquests pregunta depèn de l'estratègia política que segueixi l'independentisme post-Octubre2017. I si hi ha més d'una estratègia, i haura més d'una resposta. Si apostes per "formar un govern efectiu, eixamplar la base i no batasunitzar Catalunya  (Tardà dixit a Vic aquest dissabte)" la linea antirepressiva será claudicant, i es justificarà mitjançant arguments TINA (there is not alternative), com són els arguments de les Martes. I si vols continusr tensant la corda, faràs un altre tipus d'actuació antirepressiva.

     • caçadornegre1.315 10👍 1.059
      Company, aquí et contradius, i molt És perfectament compatible desmuntar les acusacions de sedició i rebelió i defensar la unilateralitat, el 1-O, la lluita independentista i la seva legitimitat


      Per cert, Tardà va dir "no batasunitzar" Catalunya? Si es així, terrible.
      • Buitraker2.805 2 676👍 4.342
       1. No és cap contradicció perquè és posible i compatible fer servir determinades  eines jurídiques sempre i quan s'hi subordini i no entri en contradicció amb la defensa política independentista general ( que és el que importa de debò). 
       2. En Joan Tardà va dir això en una xerrada feta a Vic aquest dissabte, tal i com vaig llegir ahir a El 9 Nou edició de Vic de dilluns. No posso enllaç perquè escric amb el mobil.
       • caçadornegre1.315 10👍 1.059
        Jo crec que és urgent ordenar i separar la critica (que s'ha de fer) i no caure en l'error del bipolarisme o l'acusació gratuita.

        De veritat, poc a poc anirem veient com el sac es trenca, i allà on abans els hi posavem tots, el temps i el context torna a situar a cadascú al seu lloc. 

        Saps el que em dol profundament? La manera com estem jutjant els fets (victimisme per un canto / derrotisme per un altre) o com tots banalitzem la repressió, arribant a debats lamentables i estupids com si es millor exili o presó... 

        Les declaracions de Santi Vila, Mas, Munté o Pascal són pura traició, les declaracions de Marta Rovira dient que no som independents per el perill de violència extrema la desqualifiquen per sempre més, en tot això totalment d'acord, però no oblidem pas una cosa, i crec que es el més important per començar a entendre el que esta passant: En quina situació ens trobem ara per ara? Es solsun judici de l'estat contra un determinat grup de persones? No!! Es un judici de l'estat contra el conjunt l'independentisme català? Si. És un judici de l'Estat contra totes les institucions catalanes? TAMBÉ.

        I aquí es on molts fallen. La Generalitat es un organisme amb 200.000 treballadors i 24.000 milions d'euros de pressupost. Si el vicepresident i conseller d'economia diu que la DUI era real, que el referendúm es va organitzar des del Govern i que es va fer tot el possible per tenir preparada una estructura i finançament per assegurar el nou Estat, automàticament potser aquí molts aplaudiriem amb les orelles, però al segon veuriem que:
        1- Autòmaticament la llista d'imputats passaria de cents a milers.
        2- L'estat es faria en el control de competències clau, sense capacitat de resistència dels funcionaris.
        3- l'Estat tindra tota la legitimitat per explusar de l'administració pública a tot aquell que molestes acusat de sedició.
        4- L'Estat tindria tot un manual per com actuar en un futur cas com aquest. Sols faltaria que els nostres dirigents anessin explicant tots els passos que van intentar fer.

        Aquí no estem parlant de sols una revolta social, no estem parlant de liders d'organtizacions clandestines, estem parlant de dirigents d'una administració pública, que resulta, que amb totes les seves mancances (infintes) és l'única que minimament ens protegeix.

        Un altre debat (necessari) es si va ser un error o no teniem altra opció, el fet d'institucionalitzar tant el moviment independentista i les accions que feiem, aquesta per mi es una pregunta clau per el futur.
        • Buitraker2.805 2 676👍 4.342
         La clau de tot és el darrer paràgraf. 
         De totes maneres, el que està clar és que hem passat de pantalla (ja en vam parlar un cop tu i jo d'això), i tot el debat indepes pragmàtics vs indepes inflexibles és una readecuació de tot plegat.
         I segons com sortim del debat l'independentisme seguirà una via o l'altra. I segons quin en surti, tindrem autonomisne amb estelada (amb un guetto irreductible i esteril que en faci de satelit negatiu) o una altra via que ens pot portar a un independentisme madur, més o menys fort i/o hegemònic, sense descartar que esdevingui un independentisme en l'edat del pavo.
       • Hades27.723 9 36👍 19.635
        Un moment, escrius aquests totxos amb el movil? 
  • __11694__Usuari sumador39.613 13👍 17.702
   Llavors es va presentar a les eleccions nomes per tenir alguna cosa que oferir al jutge per a sortir de la preso provisional?
   • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
    Aixó li hauras de preguntar a ell peró no veig pq no s' hauria de presentar si segons la llei Espanyola, la seva llei, a dia d' avui és un ciutadá inocent amb els drets politics intactes.
    • __11694__Usuari sumador39.613 13👍 17.702

     peró no veig pq no s' hauria de presentar si segons la llei Espanyola, la seva llei, a dia d' avui és un ciutadá inocent amb els drets politics intactes.

     I per que hauria de renunciar a l'acta de diputat si segons la llei Espanyola, la seva llei, a dia d' avui és un ciutadá inocent amb els drets politics intactes.?

  • UsuariV11.188 4 187👍 6.732
   Hi estic ben d'acord, però això no ho hauria d'haver fet abans? És que retirar-se després de que t'hagen proposat com a president té tela, eh! O és que ni tan sols li van preguntar?

   Per favor, no es pot fer més el ridícul, independentment de la valoració que tingam sobre eixes persones.

   Jo sóc valencià i actue per solidaritat en la distància. Encara que alguns no us ho creureu, he tingut més d'un disgust i més d'una bronca, fins i tot familiar, per defensar el vostre dret a la llibertat i per condemnar i criticar un procés judicial aberrant amb un full de ruta repressiu repugnant en la que polítics i jutges espanyols són cómplices i col.laboradors dia a dia, però, creu-me, a vegades voldria que la terra se'm "tragara" perqué hi ha coses que no puc explicar. Nomenes un candidat, te diuen que no pot ser i desisteixes a la primera, nomenes un altre i als quatre dies va i diu que plega, qué toca ara? Per l'amor de Déu! 


   • Argimont8.125 2 263👍 4.909
    Potser i dic potser .... Potser repeteixo ... Els nostres politics volen justificar-se internacionalment i si hi ha una veritable revolució  guanyar suports.
    Si el mon s'adona de tot això i esclata una revolució potser justificarem internacionalment tot el que pot passar ... Però per això cal engegar la lluita , no rebre únicament cops d'una banda com està passant ...
    • UsuariV11.188 4 187👍 6.732
     Doncs eixes coses més que justificar-se lo que fan és donar una imatge deplorable. Si nomenes un candidat, vas fins al final i no l'apartes a la mínima que t'ho diga la justícia espanyola. I si ha d'entrar la guardia civil en el parlament, que entre. I si no et veus capaç, que com estic defensant ací és molt humà i comprensible, no el nomenes i no faces el ridícul almenys.
     • Argimont8.125 2 263👍 4.909
      No senyor , l'imatge que es vol donar es que volem solucionar el problema pacificament, però si els altres continuen amb aquesta actitut i esclata de debó el conflicte justificar tot el que por passar , ja t'he dit que per això l'estat Espanyol actua contra politics febles.
      No han ficat a presó a cap ciutadà normal tret els senyors rapers que encara veurem si acabem a la presó
  • rotllan11.338 5 183👍 10.938
   Qui no estigui disposat al martiri i al combat no pot liderar res.
 • caçadornegre1.315 10👍 1.059

  Tots el que dieu que els 4 presos actuals són uns traïdors / covards per mi no sou més que o uns fills de puta o uns quintacolumnistes o la barreja de les dos coses.

  Primer, jo sóc ben optimista, i n’estic convençut que assimilarem tots els efectes i conseqüències del 1-O,  i serem més i més forts.

  Tots els sectaris procesites (i els seus alter-egos, els sectaris anti-procesistes) treballen conjuntament per crear un discurs que acabi convertint Catalunya en un fangar de fems: Per uns una apologia al victimisme més patètic (pobres innocents, que han de fer, si sols volien que la gent votes, tot per ser lliures) i els altres disparen dient contra TOTS assenyalant-los com a traïdors o covards.

  Que Jordi Cuixart com a president d’Omnium fós una veu creant concòrdia i demanant comprensió i unitat en els moments més bojos del “pressing CUP” per fer president a Artur Mas, mentre que Jordi Sanchez demanava perdó per haver demanant el vot a la CUP, ja demostra fins a quin punt un es un autèntic patriota i l’altre una persona lligada a uns interessos molt concrets (i personalistes).

  Si es confirma del tot aquesta notícia, Jordi Sanchez posa punt i final a una trajectòria política en la primera línea que es pot considerar com un desastre, i com un element a tenir en compte a l’hora de valorar que es va fer malament durant el setembre / octubre. Un detall importantíssim, el pas de l’activisme de l’ANC tan de Sanchez com de Forcadell al món institucional ens ha fet MOLT DE MAL. Són ja molts errors, masses, l’ANC està morta.

  Joaquim Forn ha estat un bon soldat, una persona que es va posar en primera línea durant la batalla i que va fer una extraordinària tasca. Te dret a abandonar la carrera independentista? Si, i tant, no ha estat pas ni de lluny cap protagonista ni referent, durant tots aquets anys, senzillament a fet un gran servei com a Patriota. Descansa amb els teus, que be que t’ho mereixes.

  Jordi Cuixart, fins ara a mantingut una trajectòria impecable, i si alguns hem treieu fragments  filtrats per la premsa unionistadavant del Jutge per invalidar-lo, doncs jo no caure en aquesta trampa.

  Oriol Junqueras és un esser il·luminat i amb un gran ego (que sap dissimular magistralment), però cada dia es farà més evident que la seva actitud el porta a ser de manera indiscutible com el líder de l’ independentisme i l’única figura política dels nostres que tindrà el respecte del conjunt de la ciutadania catalana.

 • Roderic17.341 14 97👍 8.607
  Docència?
 • quatreanys35.107 6 19👍 10.391
  Collons! de ser president i a l'endemà la claudicació total. Super estrategia dels pedecats i l'advocat, si,  el que  volia portar-ho a Estrasbrug pero al veure que faria el ridicul espantòs, passen dos dies i ho deixa esta. Primer el posem a la llista, despres el fem president, ara no toca i ara plega.

  Pero quina vergonya de "compatriotes"! jo entenc que son persones i que volen sortir i per això s'abaixin els pantalons...  pero al fer-ho en surt perjudicat el poble català, ells el van voler representar! Si no es veien en cor no si haguessin ficat, amb sinceritat sempre s'avança. Ets un pres polític si o no?

  Espanya ha guanyat. Quan pretens  fer una independència de farol durants anys, sense preparar res, sense cercar suports, sense conscienciar a la gent, sense fer patriotisme...per acabar amb una DUI de mentida, passa això. 

  Suposo que dintre uns dies veurem la claudicació final, comin i puigdemont sense acta de dipiutat i un convergent medicore com en turull, de president. Si ens ho diuen l'estiu passat no ens ho creiem pas.

  Una bona merda, pero sempre s'apren quelcom. AMb que la gent desperti i deixi el lliri sera un bon començament. Avui cat radio el presentador botifler, empar moliner, bernatdedeu estaven defensan a en jordi cañas. Mals temps.
  • __11694__Usuari sumador39.613 13👍 17.702
   Suposo que dintre uns dies veurem la claudicació final, comin i puigdemont sense acta de dipiutat i un convergent medicore com en turull, de president.

   I sense aprovar ni un sol pressupost en tota la legislatura (tampoc es que canvii gaire la cosa a nivell practic, nomes d'imatge).
 • esclatasangs5.079 12 421👍 571
  Això no canviarà res, seguirà a la presó.

  Escanya seguirà escanyant i nosaltres, com a poble, no foten res. No esperem més dels que són a la presó. Poble .... Poble respectat.
 • SantsUsuari sumador31.606 14 26👍 10.772
  Tot el suport a Jordi Sànchez, i esperem que pugui sortir aviat, ningú està obligat a ser un heroi contra la seva voluntat. No sé si en Sànchez era conscient dels riscos que corria, però tot i ser-ne pot haver-se trobat que no és capaç d'aguantar la repressió. Ningú no l'hi pot retreure.

  Això fa mal al moviment? En part sí i en part no. En part sí perquè descol·loca molta gent que encara creia que podíem anar al xoc, quan des del 10 d'octubre com a mínim està clar que hi ha una part de l'independentisme (dels polítics independentistes, més aviat) que no està disposada a anar-hi.

  En part no perquè aclareix el panorama, i aclarir el panorama és el que ens servirà per avançar. Hi ha hagut gent que ha jugat amb la fantasia de la insurrecció sabent perfectament que ells no estaven disposats a donar-hi suport, i això l'únic que ha aconseguit ha estat sembrar la discòrdia, que es malgastessin energies en teories fantasioses i desorientar l'independentisme de l'objectiu. Espero que ara ens puguem centrar a recuperar el temps perdut.
 • __29878__1.919 3👍 1.949
  Era la seva darrera carta, no sé si és el moment adequat de jugar-la. No pot caure més baix, i després d'haver acatat la constitució, renegat de l'unilateralitat, i jurat la bandera, només li quedava resistir amb l'acta de diputat a la mà com a mínima mostra de desafiament a l'estat per mantenir un mínim de dignitat. I tot llençat per la borda per una petita possibilitat que potser el deixen sortir. Si li tornen a denegar la sortida ja no tindrà res més, i tota la humiliació haurà estat per res. Espero que surti, pobre home
 • Carles Martell3.109 1 640👍 5.335
  No entenc cap moviment d'aquest senyor. Per què es va presentar a les eleccions llavors? Només pensava en ell mateix, valorant que el jutge l'alliberaria en ser escollit?

  Catalunya es mereix i necessita gent més valenta, forta i decidida.
 • __32382__2.202 1👍 1.584
  No el puc criticar perquè jo mateix no hauria arribat tan lluny com ha fet ell, pero a Catalunya ara mateix necessitem un exèrcit de polítics disposats a jugar-s'ho tot pel seu poble.

  "Yo por mi pueblo que me ha votado, muero" - Anguita 2018.
 • Màgor13.360 10 155👍 3.545
  Quina vergonya. Per sort es quedarà a la presó.
 • pastor_de_bits10.262 9 209👍 2.139
  És el que passa quan es vol investir un candidat que se sap sobradament que Ñ vetarà com sigui, tal i com va passar amb en Puigdemont.
 • Unitat_Catalana14.527 15 136👍 771
  El ridícul es d'unes dimensions planetàries... que trist tot.
 • Screen4.423 1 484👍 2.136
  A en Sànchez el tenen molt putejat en un mòdul amb assassins i violadors i possiblement amb els funcionaris  putejant-lo a cor que vols....


  Aquest és el pà que hi donen quan et vols enfrontar amb un estat feixista. 


  Ara, s'ha vist que els nostres líders no tenen la fusta de Mandela

  (les pintades de Free Junqueras s'inspiren en aquest lema... però en Junkie tampoc és en Mandela ni de bon tros)


   
 • Jaume_I15.510 11 121👍 7.922
  Crec que quan comences una revolució, fer-se enrera mai és una bona solució.  Està clar que estar davant de la foscor no és fàcil i no tothom està preparat.
  Imagino que molts mai haurien pensat que l'estat espanyol era capaç de fer-ho. Només cal llegir una mica d'història per adonar-se'n que son capaços d'axiò i de molt més.

  Lasa - Zabala ho avalen!

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.963 missatges
 • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat