Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Crida raonada i necessària als catalans per a que es facin comunistes.

autokrator13.266 3 156👍 8.969
Catalans.

Ja se sap que molts de vosaltres no heu estat ni sou comunistes i que molts teniu poca o nul·la intenció de tornar-vos. Entenc que molts preferiu viure en el capitalisme cruel i salvatge, cosa que és dolenta per a la majoria però comprenc que molts de vosaltres espereu pertanyer a aquella reduïda minoria a la que el capitalisme li beneficia (tot i ser impossible que la majoria ho aconseguiu). 

Ara be, el país per davant de tot i deixem-nos de partidismes. Encara que sigueu més de dretes que un encruament entre Trump i Bin Laden heu d'anar començant a admetre que amb el capitalisme no és que li hagi anat gaire be a la pàtria... Molt al contrari. I mira que vam ser el primer territori de l'Estat en fer alguna cosa semblant a una revolució industrial, tot perque el poder polític no només no s'hagi descentralitzat sino molt al contrari, no ha parat de recentralitzar-se encara més: el creixement d'empreses i industries que s'han dedicat a explotar els catalans i immigrants al nostre país no ha fet més que finançar i enfortir aquest Estat Espanyol que tant dieu detestar. 

I no és que la dreta del país s'hagi caracteritzat gaire per apropar-nos a la llibertat nacional... Més aviat el contrari, des de posar-nos a Primo de Rivera a recolzar Franco, votar la investidura d'Aznar i coses similars. No és moment ara de posar-se a parlar del darrer 'procés' i la seva nefasta gestió. El que és evident és que les potències del capitalisme, les grans empreses i els bancs, l'OTAN, la UE no han mostrat cap simpatia amb la nostra causa. Més aviat al revés. Així doncs haureu d'anar adement que amb el capitalisme això de la independència no hi ha res a fer. 

En canvi sota el comunisme sí, aquí sí tindriem possibilitats, tot i que no és que abundin els paisos comunistes al món, ni pseudo-comunistes gairebé, però és millor que res. A més si tots els catalans fosim comunistes, quin millor fet diferèncial que aquest? "Si miri els catalans aquests és que volen la independència perque són tots uns comunistes que volen col·lectivitzar les fàbriques" home, aquest argument no té res a veure amb les acusacions que rebem de ser uns supremacistes que es pensen que són millor que la resta. Així doncs raconaires, encara que us feu palles amb Steve Jobs, encara que aspireu a acabar com Donald Trump, encara que un agradi més la Kim Kardashian que beure vi a morro:

Feu-vos comunistes!!

Suposo que molts necessitaran ajuda per formar-se en el comunisme, no està a l'abast de tothom llegir-se El Capital sencer i menys encara entendre tot això de la lluita de classes. No tingueu problema i pregunteu que aquí al Racó hi ha una bona colla de comunistes disposats a ajudar-vos. Tot sigui pel país.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.007 missatges
  • 220.048 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat