Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

KRLS arriba a Suïssa sota l’amenaça de derogació del seu passaport espanyol per part de l’Estat

Trumpista1004.945 2 436👍 4.789
Amb Brussels Airlines i amb Priority Boarding. Així embarcava KRLS aquest matí des de Zaventem, acompanyat del seu escuder Jami. S’ha de dir que volar amb Brussels i des de Zaventem és molt més digne i presidencial que volar amb Ryanair. 

L’avió de KRLS s’ha posat a Cointrin sense incidència destacable i KRLS ha desembarcat i ha estat recollit a peu de pista, com un cap d’estat, per part de l’organització del festival de cinema de drets humans i participar en diverses conferències. També s’hi espera la presència de Meritxell Serret.

El dubte està sota l’amenaça que arriba des d’espanya de derogar el seu passaport espanyol, el de KRLS, el de Serret, el de Comín, Puig i Ponsatí. En aquest cas, no queda clar què passaria amb l’estatus de KRLS a Bèlgica i si passaria a ser un ciutadà “apàtrida”.

En cas de perdre la seva nacionalitat espanyola durant la seva estada a Suïssa o Bèlgica, creieu que el govern Suïs  o Belga li podria concedir la nacionalitat d’algun d’aquests països per tal de que KRLS no es trovés en una situació apàtrida?

Quins efectes tindria per KRLS si no tingués nacionalitat i es trobés a Bèlgica o Suïssa?
Respostes

Configuració
 • __32457__1.667 1👍 1.406
  Realment de vegades la gent es complica la vida, tot per no saber triar un bon aliat de debò. Molt parlar francès tothom, el Putxi, la Gabriel, buah, i després només es poden exiliar a Bèlgica i Suïssa, amb els preus que hi ha, i no pots sortir a donar una volta que si et despistes ja et surts de les fronteres.

  I per a acabar d'adobar-ho, aquesta mania que li té tanta gent al Putin i companyia, si és que no se n'assabenten de com funciona el món ni de res, i així els va.

  Si fossin una mica més espaviladets, haurien pogut fer com el Gerard Depardieu, que se'n va anar a l'estepa a menjar polvorons amb el tito Putin, i ara viu tant tranquil allà a Mordòvia, com un senyor. I a més va ser ell el que va trencar els documents gavatxos i va renunciar a la nacionalitat, ell mateix, amb dos collons.
  https://es.wikipedia.org/wiki/G%C3%A9rard_Depardieu
  (He posat l'enllaç a la viquipèdia en idioma cervantí, perquè explica millor el tema aquest de Rússia.)

  A més qualsevol problema que hi ha, si hom és amiguet d'en Vladimir Vladimirovich, te'l soluciona ràpid. Que per exemple un periodista et molesta? Doncs res: si fa footing habitualment, se li foten dos trets quan passegi per un parc i a córrer (el mort ja no); si va sempre en cotxe, se li fot una bomba-lapa i a volar (a trossets); i si té temps de sortir de Rússia i comença a escampar merda per on sigui, se li envien uns gramets d'urani o qualsevol porcada bioquímica que es tingui a mà, i a cascar-la. Solvència contrastada.

  Que si la UE, que si Israel, que si Suïssa... buah, ni puuuuta idea.

  En fi, vaig a seguir celebrant la victòria del Putin, aquest sí que sap muntar eleccions i guanyar, i si cal hi fot un osset (Medvédev) de cap nominal per a manar ell igualment, i a córrer. Ai, anys d'avantatge ens porten els russos...

  Salut!

  Edito: poooooool·le on the second page 

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.962 missatges
 • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat