Fòrum

Veïns de Celrà apunten matricula d´espanyolistes fent pintades, posen denúncia

ReiDeCasa 1.517 2 990 👍 1.314
L´alcalde és de les CUP...

L’alcalde de Celrà (Gironès), Dani Cornellà, ha presentat denúncia davant dels Mossos d’Esquadra pel “robatori” de llaços grocs, pancartes i murals i l’aparició de pintades “espanyolistes” al municipi. Cornellà també ha posat en coneixement de la policia “amenaces” i “insults” rebuts a través de les xarxes socials.

Els fets van tenir lloc la nit de diumenge a dilluns quan un grup de persones s’haurien dedicat a treure aquest material que reivindica la llibertat dels “presos polítics” i a enganxar adhesius i fer pintades amb lemes a favor de la unitat d’Espanya.

L’alcalde assegura que es tracta de persones que venen d’altres punts de Catalunya i que van arribar la municipi en diversos vehicles però que van aconseguir anotar la matrícula d’un d’ell. “L’hem aportat a la denúncia”, explica. Cornellà diu que mentre citen ciutadans per delictes contra l’odi aquestes persones “campen impunement”.

Cornellà va denunciar aquest dilluns a les xarxes socials que un grup de persones s’havien dedicat la nit anterior –i n’havien deixat constància a través de Twitter- a “robar” diversos llaços grocs i pancartes que havien instal·lat a diversos punts del municipi. També, assegura, van fer pintades amb lemes com ‘Cataluña es España” a façanes de cases particulars i van enganxar adhesius amb continguts similars en edificis públics, que la brigada municipal ha hagut de netejar.

Ara, ha fet un pas més i ha portat el cas davant dels Mossos d’Esquadra. L’alcalde ha presentat denúncia per aquests fets i també per “amenaces” i “insults” que assegura haver rebut a través de les xarxes socials.

Al seu entendre, aquestes persones incorren en delictes d’odi i “mentre citen a declarar ciutadans, ells campen lliurement”. Cornellà reclama que els autors “responguin” per aquests fets.

De fet, afirma que hi van participar diverses persones d’altres punts de Catalunya i que van arribar al municipi en diversos vehicles. “Vam aconseguir anotar una de les matrícules i l’hem aportat a la denúncia”, insisteix.

El batlle assegura que és la segona vegada que viuen uns fets similars. Segons explica, fa un mes també van “robar” alguns llaços grocs que hi havia a la rotonda d’entrada al poble. “Però ara quan ja hi ha aquesta mala fe, ens veiem obligats a denunciar-ho”, afegeix.

https://www.vilaweb.cat/noticies/ampliaciolalcalde-de-celra-denuncia-el-robatori-de-llacos-grocs-i-laparicio-de-pintades-espanyolistes/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.651 missatges
  • 216.232 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat