Fòrum

Primera revolta local contra l'estratègia d'ERC post 21D

Murri17142.424 5 746👍 2.838
Els republicans de La Pobla de Lillet

L'assemblea local de la Pobla de Lillet, que agrupa municipis i alcaldies de Sant Jaume de Frontanyà i st Julià de Cerdanyola i el govern a Castellar de n'Hug ha aprovat un "document marc" amb el que es "distancien" de l'estratègia de la direcció d'ERC després de les eleccions del 21D. 

El document, al que ha tingut accès El Món,"demana" a la direcció d’ERC que "escolti a les bases i es compleixi el mandat democràtic real sortit de les urnes el dia 1 d’octubre i ratificat en les eleccions convocades pel govern de l’estat espanyol el passat 21 de desembre, ja que la voluntat de la ciutadania va ser clara, votar fer efectiva la República catalana i no tornar al 2014".

 

"Creiem que la direcció i les bases del partit van cap a bandes diferents i volem i demanem que escoltin a la militància", destaca el manifest. Amb aquest document, aprovat en assemblea aquest diumenge, les bases de l'Alt Berguedà, volen "animar" a diferents seccions locals i comarcals a afegir-se a la nostra proposta "per saber realment si ERC va unida en una direcció o en una altra".

 

Xavier Serra, president de la secció local i impulsor de la iniciativa, també ha remès una carta al president del partit, Oriol Junqueras, amb la que demana orbrir el diàleg amb les bases i critica que des que és a la presó, "sembla que la direcció no faci res bé". 

 

http://elmon.cat/politica/primera-revolta-local-contra-lestrategia-derc-post-21d


Molt bé !!!

Respostes

Configuració
 • Astralcat3.578 2 574👍 3.107
  No m'estranya que parlin d'eixamplar la base. Després de tots els episodis quasi diaris de face-palm que portem des de temps inmemorials cal recuperar uns 10 escons d'electorat indepe que bé o han mort ja de fàstic o votaran el 'partit de les nútries fúscies' horroritzats, però a l'hora aixoplugats políticament davant d'aquest sidral infumable i vergonyós.
  • Rigel62.084 10 7👍 30.526

   Sau de Treviac escrigué:
   Per a ells sembla que el partit sigui més un sentiment (com si fos una mena de Barça) que no pas una eina neutra per servir el millor possible el país.
   Totalment.

Publicitat

Fòrums

 • 9.206.579 missatges
 • 217.932 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat