Fòrum

És ètic intentar lligar amb una persona que has conegut a la feina?

És ètic intentar lligar amb una persona que has conegut a la feina?
Si
44 (77.19%)

Com l´eunuc
10 (17.54%)

No
3 (5.26%)

Vots emesos: 57
__32331__3.226 1👍 2.836
És delicte intentar lligar amb una persona que has conegut a la feina i de la que coneixes la seva adreça i/o telèfon?
Fa un temps, un noi va intentar lligar per whatsapp amb una clienta d´un servei de missatgeria; s´hi va organitzar una de bona.
Sé que un treballador de correus va enviar missatges a una noia que treballava ací abans que jo, ella no es va molestar, de fet li agradava el noi, però com que tenia parella (ella) finalment no el va acceptar com a parella.
Avui mateix he vingut una noia força bonica, jo havia deixat un avís per presentar-se a la feina qui visqués en aquella adreça, per un problema amb el pis; s´ha presentat ella, que ja no hi viu, però sí vivia abans i encara conserva la clau de la bústia perquè li arriben coses. M´he quedat amb el dubte: seria èticament acceptable enviar-li una carta o deixar-li un correu a la bústia per intentar quedar amb ella? N´hi ha qui diu que no es pot fer, que és il·legal perquè és aprofitar-se de les dades personals d´una persona (no sé pas si aquest seria el cas, perquè ella ja no hi viu, malgrat conservar les claus de la bústia). Però si no es pot intentar lligar (fora de l´horari laboral) amb una persona, això significa que no podries lligar amb moltíssima gent que pots haver conegut treballant.
Què en penseu?, en teniu experiències?

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.309 missatges
  • 217.995 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat