Publicitat

Fòrum

Propaganda anticatalana xenòfoba espanyola (subliminal o no) amb la col·laboració de comunicadors catalans (nova edició)

Iago2.308 10 767👍 402
Cap a les 18:40 h. a la presentadora de La Secta li ha fallat el subsconscient. S'ha referit a la pressumpta assassina del nen d'Almeria  (Ana Julia) com a Anna Gabriel (l'exdiputada de la CUP exiliada actualment a Suïssa)
A les 18:47h. l'hi ha tornat passar.
En fi, com també va dir una altra periodista d'aquest cau de prejudicis i manipulacions que és La Secta:
"Empata el Barça en Almeria. Resultado actual Almeria 1 - Barcelona 0"
Respostes

Configuració
 • EPS60.481 13 8👍 9.316
  De quina pelicula és la foto del mapa??
 • Canyadesucre9.577 3 222👍 14.549
  La Griso és una MILF com una casa de pagès.
 • EstatpropiUsuari sumador161.309 11 1👍 25.830
  Encara és a Actualiutat nacional aquesta merda espanyola?
 • Iago2.308 10 767👍 402
  Alguns del col·laboradors originals de la infàmia:
  Xavier Sardà, Javier Cárdenas...  I els qui els seguiren:
  Jordi González, Sandra Barneda...
 • Iago2.308 10 767👍 402
  Aquest text que segueix és de fa gairebé vint anys. Si qualcú es demana el perquè del milió de vots de C's a les darreres eleccions al Parlament que pensi en el temps que dura aquest bombardeig:

  Els mèdia espanyols utilitzen sistemàticamente tota una sèrie de sofisticades tècniques i tàctiques de disseny, elaborades per especialistes de màrqueting i comunicació, per a les fites polítiques de l’oligarquia i del seu actual gestor, el PP.

  Cal dir que aquestes tàctiques exigeixen que el PP no faci veure que s’emmerda directament en res, perquè ha de donar sempre un perfil «de centre». Les campanyes racistes i intimidatòries contra Catalunya, el treball brut de manipular, intoxicar i atiar odis atàvics és treball dels mitjans de comunicació. Mentre, el PP ha de presentar-se sempre repentinat i perdonant-nos la vida amb indulgència,arreplegant els fruits madurs de les campanyes d’intoxicació sota forma de vots.

  Són les dues cares de la mateixa moneda, com el policia «bo» i el «nerviós» dels interrogatoris del temps de Franco.
  Els uns (Anson, COPE, ABC, Las Provincias…) són el puny de ferro, i es dediquen a fer safaris contra els catalans en exercici i a atiar la catalanofòbia més racial, ens presenten com a monstres o com a Neanderthalencs a parlar llengües extingides en llurs coves paleolítiques.

  Mentrestant, els altres (el PP supostament de centre), amb guants de seda, es presenten com a magnànims-solidaris-equilibrats que,com a membres joves i dinàmics d’una moderna ONG, ens allarguen generosament la mà i ens perdonen la vida (i de quan en quan,per a fer la gràcia a llurs incondicionals de sempre, fan com que senten els mèdia -i, clar, si ho diuen “todos” és perquè tenen raó-, i n’amollen alguna atacant-nos i menyspreant-nos “porque nos lo merecemos”).

  A nosaltres ens presenten com a monstres o com a neanderthalencs (com ara, un curt i inusual -tot el que sia català és o ignorat o no sol ser tractat en les teles espanyoles sinó com espanyol, o és simplement és deformat per fer-lo antipàtic- cop d’ull a un castell humà a les notícies de TVE1, amb aquest comentari: “…para luego dejarse caer intentando no romperse la crisma”, sols els hi faltava afegir: “en fin, como de costumbre, gilipolleces de catalinos, paciencia con ellos porque somos demócratas!”, que era la continuació implícita del que hi havien presentat) i ells es presenten com a magnànims solidaris equilibrats que ens tendeixen la mà per salvar-nos de la Prehistòria.

  Com que no tenen cap partit important a la seva dreta, arramblen tots els vots: els de la dreta de sempre (que saben que és anticatalana a morir, com ells) i els del centre (que han acabat empassant-se que «los catalanes son muy malos»). «Too p’a ellos», com quan feien les amèriques, assassinant més de 100 milions d’indis. «Ellos» se la saben llarga, per qualque raó foren «espada de infieles, martillo de herejes y forja de imperios».

  Vegem ara alguns exemples quotidians d’aquestes tàctiques subliminals:

  -En les comèdies espanyoles («Manolo y compañía», Lina Morgan, etc.) els personatges són preferentment castellano-andalusos de classe treballadora o popular vivint a Madrid, o sia, elaborats prototipus de majoria social a fi que gran part dels televidents s’hi identifiquin directament o indirecta i de donar-los així no sols «exemples de normalitat» (ser madrileny, etc.) sinó també frases fetes, bromes, tòpics, facècies, etc. que després la gent pugui repetir ingènuament (en castellà, evidentment) en la seva vida quotidiana. En definitiva,allò que en anglès hom diu “patterns”, però en versió, diguem-ne, ”only Spanish”. D’aquesta manera,els dissenyadors del genocidi cultural pretenen enviar la cultura viva, la quotidianeïtat de les cultures no-castellanes, al museu paleontològic. O sia, una tàctica cultural genocida administrada en petites dosis, com feia la Vídua Negra.

  -La gent no parla de política, parla de futbol, que sol tenir un gran simbolisme nacional. D’ací l’enorme interès de Madrid per controlar i manipular la informació esportiva. La informació esportiva gestada a Madrid sol tractar de molt diferent manera segons quins equips, així, quan parlen del Barça sempre ressalten tot allò polèmic i callen les voltes que els àrbitres el perjudiquen. Quan el Barça juga, sol haver-hi algun “reportaje” al club més o menys modest que espera “el milagro” para derrotar al “todopoderoso Barcelona” (als modestos que s’enfronten als equips madrilenys no fan aquests reportajes). En canvi, del R.Madrid en parlen quasi sempre amb un to càlid, de proximitat, per a fer-lo simpàtic. Sovint tenen la barra d’entremesclar-hi cròniques rosa del fill de Raúl o de la núvia d’en tal, cosa que no solen fer amb cap altre equip. No debades els programes esportius solen fer-los seguidors del R.Madrid o del «Aleti», a «Prado del Reir».Però també en empreses privades de telefonia com ONO que trau titolars a Internet com ara “Figo de nuevo insultado en tierras catalanas” (30·8·01) perquè pel carrer a Barcelona algú li cridà qualque insult (com si això pugués ser mai una notícia per a un titular!!) o que, subliminalment, en els anuncis de programació trauen una escena del Betis casualment marcant-li un gol al Barça. El Barça juga contra l’Olympique de Lyon: reportatge a les Noticias vespre de la 2 estatal sobre René Ors, un home gran i cec fans del club francès. Ho farien mai de cap rival del R. Madrid? Segur que no. Però per a ellos és precís sempre de prestigiar qualsevol rival del Barça per aconseguir subliminalment que la gent corrent desitgi la derrota del Barça, amb el fi de fer antipàtic tot allò catalino, i de fer malvoler a la gent tot allò amb olor a català: fer-li tancar les orelles a tot raonament (prejudici anticatalà o catalanofòbia) i així mantenir els catalans com a esclaus incompresos de la colonització espanyola.

  -Tardor 2001: Les televisions espanyoles han retransmès 4 partits del Madrid (l’equip del règim) i 4 del Deportivo d’A Crunha (l’equip governat per un PePer en una ciutat amb batle PsoE molt anticatalà), mentre que sols n’han retransmès un del Barça (representant de Catalunya) i un del Mallorca (governada pels opositors al PP). I el comentarista dels partits de la Champions del Barça a TV1 és Michel, exjugador del R. Madrid francament antiBarça.

  - En les porres oficiales Madrid-Barça, posen un jugador de cada equip però amb el missatge “subliminal” no massa subtil de posar una bandera espanyola al costat del jugador del Madrid…i cap bandera al costat del jugador del Barça. Missatge subliminal: “España juega contra un equipo que no se sabe ni qué es -catalino- y que no tiene derecho a tener bandera y no nos rota sacarle ninguna banderita separatista. Tienes que desear que gane el Madrid, España, pues tu eres español”. Visca la igualtat i la democràcia “a l’aPPanyola”.
  Per cert, d’àrbitres de Primera Divisió sols hi ha un català. I és que els àrbitres, com diuen els capitostos del PP dels noticiaris, també han de ser “beligerantes”. És a dir: ni informadors ni àrbitres deuen ser imparcials -en tal cas rebran i els faran la vida impossible i, quan podran, els fotran al carrer- sinó “aPPaÑoles”, i els jutges cal suposar que igual (enrancida tradició aPPaÑola).

  - 26-X-01: Partit de bàsquet R. Madrid-Barça retransmès per Canal +: en el “resum” amb música del final trauen 6 ó 8 cistelles dels jugadors blancs i ni una del Barça: missatge subliminal: “Los del R. Madrid son los mejores porque son españoles y ganan y marcan, y los puntos del Barça no los sacamos porque no quieren ser españoles y no nos rota, que se jodan”. Allò que no poden dir-ho amb paraules, ho diuen amb fets i s’hi fan entendre sense que directament ningú no gosi acusar-los de res en concret, és el doble joc i doble moral de la propaganda subliminal: Llum de gas.

  Quan juga la Selessión, la cosa és ben acurada i sistemàtica: les banderes espanyoles hi són repetidament ressaltades, “en una clima de” joia i entusiasme sano y deportivo.

  -Els presentadors llogats (que parlen en castellà exclusivament, of course) solen tenir un to de veu especialment vibrant, que traspua una seguretat no pas insultant però sí exclusivista -per la seva gran claredat i rodonesa- i implícitament menyspreadora de qualsevol altra llengua que no sia la que estan usant en aquell moment, casualment el castellà. No oblidem pas que Franco tenia sociolingüistes per a millor planificar el complet genocidi lingüístic contra les llengües no castellanes. O el dictat del Consejo de Castilla de quan Felip V als Corregidores de Cataluña sobre la imposició del castellà (“que se procure el efecto sin que se note el cuidado”). Si això ho feien en aquella època, què no seran capaços de fer, subliminalment, en l’actual!. A tall d’exemple: una entrevista a TVE a una dona que acull en sa casa jovent francès que venia a Barcelona en un aplec de Taizè: “Sí, claro, nos podemos entender gracias a que hablamos castellano” (resumen de toda la información posible del tal encuentro, caldria dir-ne!)

  -El folklore queda monopolitzat pel pseudoflamenco (una versió embastardida de l’autèntic flamenco, on primen les facetes més individualistes, agressives i histèriques sobre el “cante hondo” i tot allò més líric i poètic), “elevat” oficialment des del seu orígen purament andalús a una mena de folklore oficial espanyol. El 90% del folklore que trauen les TV espanyoles (també les valencianes) és pseudoflamenc. Quasi el 10% restant se´l reparteixen “jotas” i xotis madrilenys. El folklore basc o català (o valencià, o mallorquí…) no hi apareix ni per casualitat:”El peor desprecio es no hacer aprecio”. ”Castilla…que desprecia cuanto ignora…”(Machado). No hi apareixen cançons en català, basc, gallec, etc. ni per casualitat,poden passar anys i anys abans de sentir-ne una, tot i que també paguem imposts i som ciutadans espanyols.Oficialment no existim: és el total “apartheid” cultural. Cal que els partits democràtics denunciïn aquest “apartheid”, que no callin més i que n’exigesquen la total dissolució.

  -En els concursos, les preguntes de geografia, història, etc. solen referir-se quasi sistemàticament a poblacions i fets de l’Espanya més profunda, preferentment l’Altiplà. «Pueblos recios y buenos españoles». La perifèria quasi ni apareixem, devem ser «no normals». El missatge inconscient que hi transmeten és: «los periféricos (nacionalistas y malos appañoles) no son gente culta y normal y por eso ni los sacamos, lo normal es ser de Cáceres y español hasta las cachas». O sia: «Sé culto, sé español. Sé normal, sé español. Sé solidario, sé español. Sé ciudadano del mundo, sé español» i «No españoles, a la basura (sean negros, judíos, moros o catalanes)». «Hay que sé appañol, que é güenoooo!, uii!».

  Com deia aquell analfabet, tot convençut, que una volta tragueren per TV3: «Tooh tendrían k’hablah appañó. Tor mundo tendría que sé Appaña. Tor mundo p’Appaña».

  Veient-lo, hom comprèn tots els genocidis de l’Imperi espanyol i totes les seves «eñes». En el fons, aquest és el retrat robot del fons ideològic, cultural i vital de l’espanyolisme. Absolutament brutal però amb tàctiques molt subtils i refinades. Feixisme modern, subliminal i tecnològic sobre panderetes antigues i entranyables.

  Estimats conciutadans que ens saludem amb un «Bon dia!»: ens estan portant a les “cambres de gas”, al genocidi cultural.

  Aquestes “cambres de gas” són els mass mèdia espanyols i la nostra propia deixadesa i mollor.
  • Makaku629 1👍 859
   Si qui va escriure aquest article fa 20 anys veiés com està el català ara, li agafaria un patatús de cal déu...

   En aquella època el català estava en una situació molt millor que la d'ara... TV3 i el Canal 33 només competien amb 5 o 6 canals en castellà i no competien amb Netflix ni amb Youtube... Teníem bons showmans a TV3 com el Mikimoto, el Buenafuente o la Lloll, dibuixos animats de qualitat que només es podien veure en català com Bola de Drac, Doraemon, etc. El rock català encara estava en la seva època daurada. Catalunya encara era una societat plena de gent jove catalanoparlant (la generació del baby boom tenia 20-30 anys)...
 • IndepenacionalistaUsuari sumador5.616 8 381👍 161
  Votat negatiu sense voler, perdó.
 • __32806__74👍 199
  TL:DR; voto positiu per les fotos.
 • __32811__16👍 30
  Quan cobra per nit? Saluts a la GC
  • Iago2.308 10 767👍 402
   Si et refereixes a Griso, diuen que cobra uns tres milions d'€ annuals. Són suficients diners per a cobrir-se bé les esquenes. De manera curiosa de vegades: tot fent veure que el seu marit és independentista català.....per exemple. Quins collons!

   O compartint la presentació del programa que presenta a A3 (Espejo Público) amb aquest fascinerós la primera vegada que el vaig veure al programa vaig dubtar de si no era un que havia format part fa anys de qualque duet humorístic o d'un actor secundari de western dolent de sèrie "C":

   També català, per cert.....
 • Iago2.308 10 767👍 402
  Aquest cap de setmana passat hi han hagut dos esdeveniments importants per a l'espanyolisme esportiu mediàtic anticatalà: la victòria de l'entranyable equip andalús, el  Real Betis Balompié, al Camp Nou front al Barça (3-4) i la negativa de Marc Màrquez a celebrar el seu triomf al campionat mundial de motociclisme al balcó de l'ajuntament de Cervera per mor de la pancarta en favor dels presos polítics penjada allà.
  Quatro ho ha celebrat amb àudios de Ràdio Betis i Cope Sevilla festejant els gols andalusos.

  Però ha estat aquest desgraciat


  el que més ha furetejat en la ferida.
  Particularment amb un editorial a "la secta" on entre d'altres coses ha dit respecte de l'afer Màrquez: "la política ha intentado manchar al deporte" i "el alcalde del PDCAT de Cervera se ha quedado más solo que la una".

Publicitat

Fòrums

 • 9.205.099 missatges
 • 217.878 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat