Fòrum

L'error de l'independentisme és haver cregut que Convergència s'havia convertit en un partit independentista

ansar17.576 12 94👍 6.549
Mentre la gent voti autonomisme, tindrem autonomisme.


8 anys--> 2 presidents convergents--> 2 referendums/consultes i 3 eleccions guanyades --> zero independencia

Audio: Artur Mas admetent que és un farsant i que ha basat la seva carrera política en escampar mentides i falses esperances, tot per conservar la poltrona

Audio: Puigdemont admetent que no va proclamar la independència perque no li va donar la gana, perque no entrava en els seus plans

A les properes eleccions voteu partits independentistes (ERC o CUP). Si voteu un partit unionista com Convergència ja sabeu que passarà: Processisme now, processisme tomorrow and processisme forever!


Mentre no tinguem majoria independentista al parlament, no podrem ser independents

 
La decisio de no proclamar la independencia va ser exclusivament de Puigdemont. Tothom pensava que el 10 i/o el 27 d'octubre la proclamaria. Pero Puigdemont ha dit que va canviar d'opinio.
I si va canviar d'opinio, va ser despres de reunir-se amb Mas (el 9 i el 26 d'Octubre). Potser Mas te videos comprometedors de Puigdemont?  


Ja m'agradaria veure a alguns de vosaltres contemplant anar a preso per molts any perque el vostre cap ha desfalcat l'empresa i pensa culpar-vos a vosaltres, mentre el que havieu fet fins aquell moment era fer la vostra feina el millor que podieu. No pensarieu que no li degeu cap fidelitat al vostre cap, i el que haurieu de fer es intentar salvar-vos el cul el millor possible?


TIPIC RACONAIRE:
2015: ERC són uns traidors per no voler anar amb la llista unitaria de Mas
2018: ERC són uns traidors, van colaborar amb la tració de Puigdemont

Respostes

Configuració
  • ansar17.576 12 94👍 6.549
   jo he dit que quan tinguem un president d'ERC o la CUP i majoria al parlament, podrem ser independents
   • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
    Però anem a veure, tu el què no entens és que no és que no hi hagi majoria de diputats independentistes, sinó que hi ha una majoria que o bé és inepte, o bé és ignorant, o bé són uns cagats, o les tres coses juntes... 

    Que jo no dubto de l'independentisme de Junqueras, però és un ignorant i ho va demostrar entregant-se. Que no dubto de l'independentisme de la ploranera Rovira, però és una cagada i ho ha demostrat amb declaracions... Que no dubto de l'independentisme de la majoria, però són uns ineptes no preveient el què ecspanya estaria disposada a fer, a banda de no tenir res preparat. I així pràcticament un a un, tant d'ERC com del PDCat.
    • ansar17.576 12 94👍 6.549
     no hi ha majoria de diputats independentistes  
     No pots comptar els diputats de PDeCAT com a independentistes
     • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
      Els d'ERC volent acostar-se de nou al PSOE segur que els hi pots comptar doncs. I ja no parlem d'un PSC maragallià, no, ara amb un PSOE totalment desbocat i totalment d'acord amb el 155... El què s'ha de veure... Però és que ERC ha sigut un partit de traïdors des de la seva fundació, amb en Tarradellas que va desactivar l'independentisme a l'exili (per això el van fer marquès a títol pòstum), en Companys que ho va llançar tot per la borda amb els fets d'octubre (exactament el mateix que ara), i a l'època actual amb en Puigcercós, Ridao i tota la tropa, i ara ens diuen que acostar-se al PSOE és junquerisme pur... Vinga va, ves a enredar amb un altre.
      • ansar17.576 12 94👍 6.549
       quan tinguem ERC controlant la Generalitat durant 7 anys seguits i 2 referendums guanyats... i encara no siguem independents, llavors podras queixart-te d'ERC.

       Fins que aixo no passi, queixat del PDeCAT que encara no siguem independents 
       • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
        Clar, perquè no hi havia ERC al govern aquesta legislatura oi?Perquè el referèndum no el va muntar precisament ERC com vas repetint en d'altres fils mentre dius que la culpa és del President. T'aclareixes ja o penses contestar cada cop segons et convingui?  

        • ansar17.576 12 94👍 6.549
         la decisio d'ignorar els resultats dels referedums van ser exclusivament de Mas (en 2014) i Puigdemont (en 2017). El poder executiu es exclusiu del president.
         Es indiferent el que faci la resta del govern. SI el president diu "proclamo la independencia", ningu no el pot parar. SI el president diu "no proclamo la independencia", ningu no el pot obligar. 
         • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
          Doncs llavors què t'ha semblat malament de la meva vinyeta? T'aclariràs algun dia o què?
          • ansar17.576 12 94👍 6.549
           jo no he dit el que posa a la vinyeta
          • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
           Les teves respostes cada cop són més extravagants...

           A veure, primer dius que la culpa de no ser independents és únicament del President perquè té el poder executiu. Després dius que tu no dius aixó i passes a dir, que no, que serà quan hi hagi majoria d'independentistes i sigui el Govern i el President d'ERC o la CUP, i ara, tot sigui per justificar a ERC, quan et diuen què coi hi fotien fent govern amb ells t'inventes que en realitat ERC ha format govern amb unionistes del PDCat amb l'objectiu d'obrir els ulls a la gent i que vegi qui són els autèntics independentistes i així els votin a ells si volen la independència, cada cop més surrealista la història que et muntes per disculpar als d'ERC nano 
          • ansar17.576 12 94👍 6.549
           quina part de "quan hi hagi majoria independentista al parlament, i el president sigui tambe independentista, d'ERC o la CUP, podrem ser independents" no entens?  
          • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
           Que per començar em refio tant poc d'ERC com del PDCat. Que hi hagi d'haver majoria independentista i President independentista és quelcom necessari però no suficient. 
          • ansar17.576 12 94👍 6.549
           en 7 anys PDeCAT ja ha demostrat que, tenint el que es necessari, no ens han portat a la independencia (Puigdemont mateix hi va confirmar, que podria haver proclamat la independencia perfectament).

           Ni la CUP ni ERC han tingut l'oportunitat de demostrar que es el que farien en el mateix cas. 

           Es injust deixar que el PDeCAT mani durant 7 anys i deixar que ens traicioni, i despres dir que un altre partit hauria fet el mateix. Dona-los l'oportunitat de demostrar el contrari.

           Ja has vist que va dir Puigdemont als empresaris, que a qui calia convencer de parar-ho tot no era a ell, si no a Junqueras. Pero al final, la decisio ultima era de Puigdemont.
          • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
           Aqui els únics que no ho sabem són els de les CUP. Els d'ERC eren al govern. No se si és que et fas el ximple o què...
          • ansar17.576 12 94👍 6.549
           Puigdemont va canviar d'opinio varies vegades, p.ex. despres de reunir-se amb Mas (2 vegades). Puigdemont va informar el govern de la seva decisio el 27-O.

           Ningu podia saber quina seria la seva decisio final. Fins i tot ara diu que podria haver proclamat la independencia perfectament, i que deuria haver-ho fet, pero no li va donar la gana  
          • ansar17.576 12 94👍 6.549
           es veu que no sap llegir 
   • LesttattUsuari sumador37.725 11 16👍 12.482

    ansar escrigué:
    jo he dit que quan tinguem un president d'ERC o la CUP i majoria al parlament, podrem ser independents

    Erc mai a volgut ser president de res. I d'oportunitats n'ha tingut.

    I si, segons tu, no hi ha hagut majoria independentista al Parlament, perquè no ens ho han dit abans de començar tot aquest proces i les seves conseqüències?
    • ansar17.576 12 94👍 6.549
     perque "el proces" (TM) consisteix en aixo: fer creure que el convergents son indepes, i aixi no arribar mai a la majoria indpendentista al parlament

     https://www.racocatala.cat/forums/fil/211145/quan-va-comencar-proces-analisi-google-trends
     • LesttattUsuari sumador37.725 11 16👍 12.482
      Llavors, si erc representen ser tant indepes com es que cap d'ells no ens avisar, abans de que comences tot aquesta lluita, de que convergència no ho eren, d'independentistes?

      I compte, ara per ara no simpatitzo amb cap d'aquests tres partits independentistes. I menys, amb els d'una ideologia d'esquerres.

      Vinc a dir que, no defenso a ningú.

      • ansar17.576 12 94👍 6.549

       La unica manera de demostrar que PDeCAT es unionista era deixar que la gent veies que el president de la Generalitat convergent (2 vegades) ignora la voluntat popular.

       La  CUP tampoc ho ha dit. Pero si m'haguessis llegit, ho sabries.

       Pero be, en realitat que els convergents no son independentistes ho sabia tothom... pero per a la majoria d'indepes era molt mes comode negar la realitat  
       • Rigel62.136 10 7👍 30.564

        ansar escrigué:

        La unica manera de demostrar que PDeCAT es unionista era deixar que la gent veies que el president de la Generalitat convergent (2 vegades) ignora la voluntat popular.
        I és quan amolles estupideses com aquesta que queda demostrat com de baix és el teu nivell.
       • FuRTiUsuari sumador19.754 12 76👍 7.233
        Quines històries de ficció que et muntes... El pitjor és que te les creus. Bé, doncs suposem que tens raó. Llavors els d'ERC són els putos cracks de la ineptitut. Els hi ha sortit de puta mare la jugada com hem vist. Però tampoc tens tanta imaginació eh, que jo per aqui he llegit a més de dos i tres parlar que l'objectiu real de la reforma de l'Estatut era que al final fracassés, per així veure que amb ecspanya no hi havia res a fer i acabar a la independència, així amb una jugada mestra d'escacs de l'ERC d'en Carod que riute'n del procés 
       • LesttattUsuari sumador37.725 11 16👍 12.482
        Anava a respondre, però, ja ho han fet.
 • Ohtar17.449 7 95👍 8.279
  El problema és que els convergents tenen una massa de votants zombi que els votaran passi el que passi. Així que sense comptar amb ells és difícil fer res

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.208.484 missatges
 • 218.003 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat