Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El pamflet El Periódico cau a mans de l'ABC

Argimont8.125 2 263👍 4.908
La pregunta es... d'on treu els diners l'ABC si te menys vendes que aquest pamflet ?
MITJANS

El grup de l'«ABC» ultima la compra d'«El Periódico»

 Vocento negocia la compra de la capçalera barcelonina mentre que en les properes setmanes es realitzaran els primers acomiadaments de l'ERO

Arnau Urgell | 09/03/2018 a les 10:00h
 
 
Una assemblea a la redacció d'«El Periódico» | Comitè Periódico
El grup Vocento, propietari de l'ABC i el Correo, ultima la compra d'El Periódico, segons ha pogut saber NacióDigital. Les negociacions per adquirir la compra de la capçalera barcelonina estan en la recta final a poques setmanes que es realitzin els primers acomiadaments de l'ERO.

Ja s'han començat a comunicar els primers afectats per l'expedient de regulació que s'aplicarà a finals de març. Concretament, es tracta d'una vintena de persones entre les quals el departament de català –encarregat de la traducció-. Segons fonts consultades per aquest diari es tracta d'una tasca que s'externalitzarà. També s'acomiadaran persones dels departaments de fotografia i maquetació.

 


L'ERO pot acabar afectant un total de 177 persones al conjunt del grup Zeta, 85 de les quals a El Periódico. El comitè assegura que forma part d’una mesura exigida pels bancs creditors davant la incapacitat d'eixugar un deute que se situa al voltant dels 100 milions d’euros.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.377 missatges
  • 219.462 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat