Fòrum

Antonio Baños presenta candidatura per a la direcció de l'ANC

bifurca2.234 3 786👍 8.980
Antonio Baños presenta candidatura per a la direcció de l'ANC

L'exdiputat de la CUP ha entregat l'aval de la territorial de Nou Barris per formar part del secretariat nacional


L'exdiputat de la CUP al Parlament i portaveu de Súmate, Antonio Baños, ha anunciat aquest dijous que presenta candidatura per ser membre del proper secretariat nacional de l'ANC, la direcció de l'entitat sobiranista.
 
"Aquí el meu aval de la territorial de Nou Barris per a presentar-me al Secretariat Nacional de l'ANC. Seguim! Fem República!", ha expressat en una anotació a Twitter.

L'ANC ha convocat els seus socis el dissabte 17 de març per triar els 77 membres del Secretariat Nacional; després, els 77 membres que ho aconsegueixin, hauran de triar d'entre ells el nou president de l'entitat.

Fins ara tres persones han mostrat la seva predisposició a estar en el proper secretariat i presidir l'entitat: l'actual cap de premsa, Adrià Alsina; el president del Ciemen, David Minoves, i el vicepresident del Cercle Català de Negocis, David Fernández.

Actualment l'entitat no té president: l'últim que ho va ser Jordi Sànchez que, sent ja a la presó, va renunciar al càrrec per anar a les llistes de JxCat, i actualment és el candidat a la presidència de la Generalitat.

 
Font: https://www.naciodigital.cat/noticia/150103/antonio/banos/presenta/candidatura/direccio/anc


Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.224.707 missatges
  • 218.574 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat