Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Els homes i les dones no som iguals

Trumpista1004.945 2 436👍 4.789
Els homes i les dones no som iguals. Això és així, i és bo que sigui així. Cal deixar clar, evidentment, que com a persones humanes tant els homes com les dones mereixem el mateix respecte, dignitat i tenim els mateixos drets polítics i això és així i és bo que sigui així.

Però no som iguals, som complementaris. El feminisme que es reprodueix com un protozou ha evolucionat des d’una legítima reivindicació del paper de la femella en la societat, que és molt important, fins a una ideologia amb tints totalitaris, que cada vegada infecta més àmbits socials, que imposa una manera de pensar i de viure, i on la dissidència no és tolerada. Això és la definició de feixisme. 

El feminisme doncs, ha evolucionat des d’unes reivindicacions legítimes fins a degenerar en una espècia de ràbia, d’odi, de ressentiment, de revenja contra els homes, contra tot lo masculí, on l’home i el suposat patriarcat es fa responsable de tots els mals de les dones, apel·lant a una suposada “esclavitud” i submissió de la dona a l’home. Però el feminisme no pretén una millora de la societat, de les dones, dels homes, de les famílies, dels fills, el que el feminisme pretén és humiliar, massacrar i venjar-se dels homes pel que considera “un greuje comparatiu de segles”. El feminisme, com a ideologia totalitària i part de les ideologies que s’engloben en el marxisme cultural, només pretén sumir la societat en una situació d’enfrontament i conflicte continu, des d’on les elits que hi ha al darrera pretenen treure’n rèdit, mentre els tontos i les tontes útils el tiren els plats pel cap. 

Freud deia que era “l’enveja de penis” però sigui el que sigui, els homes i les dones som morfològicament diferents, nosaltres tenim penis i elles no. Elles poden parir i amamantar i nosaltres no. Al principi tots els fetus som femenins però la testosterona, ja des del desenvolupament fetal ens diferència, desenvolupem testicles i penis, i els cervells masculins i femenins es desenvolupen de manera diferent. 

És evident que psicològicament els homes i les dones som diferents, tenim diferents maneres d’expressar les emocions, tenim diferentes necessitats afectives i sexuals (la testosterona ens fa als homes més sexuals) mentre que les dones pensen menys en sexe. 

El cos de la dona està evolutivament dissenyat per engendrar, gestar, parir i amamantar els fills, cosa que cap home no pot fer. És doncs evident, evolutivament que la naturalesa ens ha donat rols diferents, i que pretendre una igualtat que la naturalesa i l’evolució ens ha negat és de bojos.

El caliu de la mare, la maternitat, els nadons quan ploren criden la mare i cerquen protecció, la connexió psicològica, caliu i amor de mare no el podem donar els homes. Nosaltres podem estimar, educar, criar i protegir als fills d’una altra manera, però no podem substituir l’afecte i l’amor que les mares i les femelles proporcionen a la descendència. 

És per això que la barbaritat de tarat que el feminisme ha inculcat a les dones i a la societat de que tenir fills és una càrrega és tan anti i contra-natura que les lleis naturals diuen que les dones que s’han deixat enredar per aquest verí estan destinades a desaparèixer de l’escala evolutiva degut a la no reproducció. 

És evident doncs que la carraca feminisme és un moviment que serveix de pantalla i màscara a donotes frustrades, perdedores, de vida deserstructurada, que no tenen ni talent i que la ràbia i la frustració les corroeix per dins i troben en el feminisme i l’odi als homes la manera d’expressar la seva insignificància, ràbia i frustració.

Afortunadament hi ha moltissimes dones pures, bones, intel·ligents i exitoses jo em vaig casar amb una dona cristal·lina, preciosa, d’una intel·ligència prodigiosa, maternal i que dona el caliu necessari i amor als seus fills, amb la qual he format una família meravellosa i per la qual ho donaria tot, bé, per la meva família ho donaria tot, perquè és el valor més preuat que hi ha. La meva dona no necessita demostrar a ningú que és una dona alliberada, emancipada i “lliure”, de fet, com a empresària d’èxit que és, guanya molts més diners i ha acumulat molts més èxits que la majoria de fracassades que s’escuden en el feminisme per alleujar el seu patiment existencial. I no és veritat que per ser dona l’hagin discriminat o no hagi tingut èxit, ha tingut èxit perquè és una dona talentosa i molt treballadora, que prima l’esforç i el sacrifici per davant de la queixa i l’odi al món i amb una visió i intel·ligència formidables.

No et diré que hi hagi algun cas puntual on encara hi hagi alguna dona discriminada per fer alguna feina en alguna empresota, però les empreses valuoses es fixen en el tal·lent i en lo treballadora que ets en comptes del que hi tens entre les cames. Voler excusar la teva manca de talent i incompetència sota una suposada discriminació és de loser.

Respostes

Configuració
 • Anònim1016.755 6 104👍 15.966
  Amamantar->Alletar
 • Un_senyor_damunt_un_ruc2.470 2 740👍 1.984
  "Freud deia que..."

  Ja n'he llegit prou. No m'interessa la pseudociència.
  • Menphis46.345 12 11👍 2.335
   Se'n diu psicologia. 
   • Un_senyor_damunt_un_ruc2.470 2 740👍 1.984
    En Freud psicologia clar que sí, kumpain.
    • __31148__2.584 2👍 3.317
     L'aportació dels psicoanalistes a l'estudi del psique és important en la mesura que planteja la necessitat d'estudiar la profunditat de la ment, els somnis, etc, és a dir, objectes que no es poden estudiar com una ciència qualsevol. Conceptes com extrovertit o introvertit venen d'un alumne de Freud i de ben segur que els utilitzes. No sé per què rius tant. Potser vols tractar les fòbies medicante si pots evitar fer-ho, per exemple? 
     • Menphis46.345 12 11👍 2.335
      "Potser vols tractar les fòbies medicante si pots evitar fer-ho, per exemple? "

      Les deu voler tractar amb la física. xD
     • MLC11.236 4 186👍 8.897
      La psicologia freudiana és caca de la vaca.
      • __31148__2.584 2👍 3.317
       Està ampliament superada. Però en termes althusserian, obri el continent de l' inconscient, cosa que hui en dia ningu discuteix que és important. Lo normal en qualsevol camp d'estudi nou: és important però és superat prompte, amb el handicap que la psicologia és mooolt difícil d'estudiar.
       • MLC11.236 4 186👍 8.897
        També l'alquímia va tenir la seva importància com a precursora de la moderna química, però el problema és que va intentar avançar a base d'anades d'olla, ignorant la ciència.
        • __31148__2.584 2👍 3.317
         Estic d'acord. No defense que Freud es científic i valid com a mètode (si és que existeix un metode psicoanalític) equiparable a la medicina, per no és per riure tampoc el seu descobriment. A més que la psicologia en si mateixa és prou difícil convertir-la en una ciència com a tal, la pel•li de Clockwork Orange n'és un exemple de per què. Pots observar conductes, però la ment?

         Taujà ho explica millor que jo baix.
    • Menphis46.345 12 11👍 2.335
     Suposo que rius de la teva pròpia ignorància. Acostuma a passar. Pots continuar de recrear-t'hi, endavant. Aviam si desgastaràs l'icona, però. xD
  • Taujà13.679 8 148👍 5.427
   Freud no feia ciència? Una cosa és el psicoanàlisi, d'acord, però era metge i va fer grans aportacions per exemple des del punt de vista clínic i molts d'altres.
   • Un_senyor_damunt_un_ruc2.470 2 740👍 1.984
    En Freud feia les suposicions que li sortien de la punta de la polla i les seues històries d'interpretar somnis tenen la mateixa validesa que un horòscop.

    Per no dir que al camp de la psicologia, en Freud és un autor totalment desautoritzat i desacreditat.
    • Taujà13.679 8 148👍 5.427
     Freud pertany a una època pretèrita on l'estudi de la psique estava encara més a les besseroles que avui en dia. Evidentment els seus estudis i el seu mètode de psicoanàlisi no tenen cap vigència, però això no vol dir que la seva obra no fos aprofitable: ho és i molt. No només va sacsejar les idees puritanes fins aleshores imperants, és que cal tenir en compte que a la seva època el tractament de les malalties mentals eren fonamentalment tractades des d'una òptica més pròpia dels exorcismes i la bruixeria.

     Va inspirar molts pensadors i les seves aportacions són remarcables en l'àmbit de la filosofia o la literatura.

     Finalment també va fer algunes aportacions -discretes- a la neurologia, que sí són científiques.

     No va ser un gran científic, però sí un gran pensador i una de les figures més genials de la primera meitat del s. XX
 • __27961__6.367 7👍 1.901
  Segurament hi ha tendències diferents entre homes i dones que en part es poden explicar per motius biològics encara que no hi hagi discriminació o dinàmiques socials, però és difícil saber fins a quin punt això és així. Per exemple, que ara les dones siguin minoria en les carreres d'enginyeria podria ser que sigui en part a causa de diferències biològiques, però potser no és així, potser hi ha alguna dinàmica social/històrica o com es vulgui dir que causa això. 

  En qualsevol cas això no importa. Si una noia vol fer un doctorat en matemàtiques no ha d'importar si els homes són en mitjana millors o pitjors que les dones en matemàtiques, sinó lo bona que sigui ella. El que cal és garantir una igualtat d'oportunitats sense que el prejudici afecti, i això encara no s'ha aconseguit del tot, en alguns casos hi ha clara discriminació.
 • __2393__10.333 15👍 2.071
  s/diferència/diferencia/
 • dumis1.864 6 874👍 1.142
  Mare de Deu.. Ves al siquiatra que necessites una quantes sessions 

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.965 missatges
 • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat