Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Esbroncada del Círculo Ecuestre al president del parlament en un debat d’empresaris de parla "alemanya" amb Torrent

Jaume_I15.510 11 121👍 7.922
Interessant el que ha passat avui al "circulo ecuestre" amb la plana major d'empresaris representants de les grans empreses catalanes(tot i que l'acte l'organitzaven els alemanys). En un lloc de gent culte i "educada" s'ha desvocat el deliri anti-independentista, deixant veure a qui realment no li interessa la independència catalana. Se que molts ja ho sabíem però si algú en tenia dubtes doncs que li quedi clar.
El president del parlament ha rebut amenaces explícites dels assistens: El lazo nos insulta” o “todos a prisión” cridaven, entre els exabruptes que ha rebut i li han dit que se'l tregués. Personalment crec que s'hauria d'haver tret la polla i posar-la a dins de certes boques però s'ha limitat a contestar prou bé que encara que se'l tregués seguiria pensant igual.
Increpat i amenaçat pels grans empresaris, aquesta és la seva democràcia. Suposo que estan empipats després de gastar tants calers amb la porca del botox i que finalment perdés.
Interessant també que a l'article no hi ha cap foto de l'acte, cap empresari te els ous de mostrar la cara. Voldria saber quins eren.

Tenim enemics poderosos però molts no surten a la foto com els que avui han amenaçat el president.Jo proposo una mobilització al círculo burgués ecuestre perquè quedi clar qui son els traïdors anticatalans i de pas, no es pensin que tenen impunitat per amenaçar el nostre president.

http://elmon.cat/politica/esbroncada-al-circulo-ecuestre-debat-dempresaris-alemanys-torrent

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.962 missatges
  • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat