Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Fil de Patriotes.cat

Corpetit18603 1👍 267
En aquest fil aniré posant tot el relacionat amb Patriotes.cat. Aprofito per a adjuntar el nou manifest actualitzat:


Patriotes.cat és una plataforma sobiranista, euroescèptica i transversal que té com a objectiu, aglutinar tots els partits i les entitats sobiranistes catalanes per a aconseguir la independència política, econòmica i militar del poble català.

Catalunya és una nació. I com a nació té el dret a esdevenir en un estat propi si els seus ciutadans així ho decideixen, com és el cas. Ara bé, per a poder aconseguir aquest objectiu cal superar l'eix esquerra-dreta i construir entre tots un front nacional català. Aquest és l'objectiu prioritari pel qual neix Patriotes.cat, la unió de tot el catalanisme sota un mateix paraigües amb un programa de mínims clar i concís, la independència de Catalunya.

Després de tots els abusos, les agressions i les humiliacions rebudes pels catalans durant i després de l'1-O del 2017 per part de l'Estat espanyol. Amb la Generalitat intervinguda pel 155, un Govern exiliat i amb polítics catalans a la presó; la UE mira cap a un altre costat i és converteix en còmplice directe de l'Estat espanyol. Això ens fa desconfiar d'Europa per la seva manca de valors democràtics i ens declarem obertament euroescèptics.

També ens posicionem a favor de la legalització de la pertinença d'armes. La democràcia és incompatible amb el monopoli de la violència per part de l'estat, i el poble té el dret de rebel·lar-se contra un estat quan aquest es converteix en un estat opressor.

No descartem la unió puntual o pactes amb altres partits, entitats o associacions arreu de tot l'Estat espanyol, que com nosaltres desitgen el dret d'autodeterminació per als seus territoris o projectes semblants que puguin afectar el conjunt de l'Estat espanyol. Sempre que Catalunya ixi ben parada pel que fa a una millora d'autogovern que facilités després l'assoliment del nostre objectiu final.

Per últim tampoc ens oblidem dels nostres germans del Rosselló, de la Franja, del Principat d'Andorra, del País Valencià, de les Illes Balears, de l'Alguer i d'El Carxe. No renunciem a incloure dins del territori català a totes les regions esmentades, si així ho decideixen els seus habitants.

Per als germans catalans d'aquestes regions, que per haver triat la majoria de la població dins de la seva regió no pertànyer a Catalunya; caldrà que des del govern català, es faciliti i es promogui un pla per a la immigració d'aquests catalans a les nostres fronteres per no quedar desprotegits i en una situació de vulnerabilitat en terres que podrien acabar sent hostils.

Davant els intents desmesurats per fer-nos desaparèixer; Unitat, dignitat i pàtria!

Visca Catalunya lliure!

Barcelona 03/03/18
Patriotes.cat


Twitter: https://twitter.com/patriotes_cat
Facebook: http://www.facebook.com/patriotescat-175226976424962
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQbPiTy9M9N01sipNTZgB8Q

Respostes

Configuració
 • català_vilanoví1.799 2 897👍 2.270
  M'encanta   

  Estic d'acord en tot excepte en l'últim paràgraf: si fomentem l'èxode dels independentistes del PV, les illes, Catalunya Nord, etc. cap a Catalunya, aleshores sí que mai s'independitzaran, si ens quedem amb els pocs indepes que ja n'hi han. Ho trobo una barbaritat. 
  • Corpetit18603 1👍 267
   Els manifest diu en el cas de si ja s'ha realitzat un referèndum en aquest territori i la majoria de la població hagués triat no formar part de Catalunya. En aquest cas la gent que hagués triat que sí, doncs deuria de tenir l'oportunitat d'instalar-se al país.
 • botifarradepagès5.704 3 378👍 5.128
  Capelleta aglutinadora núm. 96587
 • botifarradepagès5.704 3 378👍 5.128
  Extret del manifest fundacional d'aquests "independentistes":

  En patriotes.cat pensem que s'ha de canviar l'estratègia. No podem, amb la situació actual, passar de 0 a 100. O sigui, de l'autonomisme a la plena independència. És la realitat que hem d'acceptar des de ja. Si no, no avançarem i ens quedarem estancats sense govern i amb la generalitat intervinguda eternament pel 155. Podem dir que Catalunya ha donat molts passos en aquests últims anys per a assolir el seu històric objectiu, però de vegades cal fer un pas enrere, per poder després donar tres endavant.

  Això vol dir, que ara mateix cal treure alguna cosa positiva que millori el nostre autogovern encara que no sigui la independència. L'estratègia que nosaltres pensem que seria la millor, és la de transformar la Comunitat Autònoma de Catalunya en l'Estat Federal de Catalunya. Un Estat Federal, que tindria una constitució pròpia per garantir la seva plena autonomia. Això vol dir poder reformar la constitució catalana sense l'aprovació del govern central. També disposaríem de la nostra pròpia hisenda per recaptar impostos, una de les reivindicacions històriques del nacionalisme català.

  DE L'ESTAT FEDERAL A L'ESTAT LLIURE ASSOCIAT

  Per aconseguir aquesta transformació s'obrin dues vies. Una, negociar amb l'Estat Espanyol de manera bilateral la intenció de què Catalunya passi a ser un Estat Federal i especificar el límit de les competències. I l'altra, transformar tota Espanya en una Federació, on totes les actuals CC.AA. puguin passar a ser un estat federal si així ho decideixen. La nostra idea és treballar en les dues vies. Per tant, d'una banda formar un Govern de Catalunya amb tots el partits catalanistes units per a negociar aquesta transformació amb l'Estat Espanyol. I d'altra banda, a les eleccions generals, concórrer tots els partits catalanistes amb tots els partits arreu de l'Estat Espanyol que com nosaltres vulguen assolir l'objectiu de ser un estat federal o que simplement vulguen que Espanya passi a ser una federació. Formant així una gran coalició amb els demòcrates espanyols que pugui disputar la victòria als partits autonomenats constitucionalistes.

  Molta gent quan sent parlar del federalisme, automàticament l'associa amb el republicanisme, però hem de deixar clar que en patriotes.cat no ens decantem ni per la república ni per la monarquia. Així doncs, Espanya podria passar perfectament de ser una Monarquia Parlamentària a ser una Monarquia Federal. Llavors, tant se val, si Espanya és una monarquia o acaba sent una república, el que ens interessa a nosaltres és que sigui federal.

  Una vegada Catalunya sigui un Estat Federal, i amb la possibilitat que el Parlament de Catalunya pugui legislar sense que una modificació del nostre estatut (que ara seria la nostra constitució) haja de passar l'aprovament del Congrés dels Diputats, el que caldrà és incloure en la nostra constitució, poder fer un referèndum per a passar a ser un Estat Lliure Associat.

  Llavors d'aquesta manera aconseguiríem una quota d'autogovern semblant a la que tenen estats com Puerto Rico, Groenlàndia, les Illes Fèroe o Escòcia. Aconseguint de pas una altra reivindicació històrica del nacionalisme català com és el reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes.

  En resum, sent un Estat Lliure Associat funcionaríem com un estat independent en quasi tot menys en l'àrea militar, que continuaríem dependent d'Espanya i en matèria d'exterior.


   TOP LEL
 • Capità·carxofa3.842 1 544👍 10.401
  Hem tornat al 2008 i no me n'havia adonat?
 • Corpetit18603 1👍 267
  Patriotes.cat inicia la campanya #DenunciaLlarena per prevaricació. 
  https://twitter.com/patriotes_cat/status/975477601480429568
 • Corpetit18603 1👍 267
  Patriotes.cat engega la campanya #AmbNosaltresNoCompteu per a que els jugadors catalans renuncien a disputar la copa del món 2018:

  #AmbNosaltresNoCompteu

  Fruit de la situació que viu el país, considerem que, fins que surtin els presos polítics catalans, als jugadors de qualsevol disciplina esportiva que essent catalans actualment disputen alguna competició de caràcter internacional amb Espanya, els demanem que renuncien a qualsevol convocatòria que puguin ser cridats per a anar-hi.

  Considerem que no seria lògic ajudar, en aquests moments, a un estat que ens priva de la nostra llibertat sols per no pensar com ells volen que pensem. No és gens de gust, després de veure com les forces de seguretat de l'estat fregeixen a cops de porra a la població civil catalana i empresonen als líders polítics catalans, veure als nostres jugadors defensant la samarreta "rojigualda".

  Fem un èmfasi especial al món del futbol per tot el que envolta i més en concret a la Copa del Món de Rússia 2018. I li preguem als jugadors catalans que, a la petició d'anar a jugar el mundial amb Espanya, la seva resposta sigui no. Volem recordar que cap jugador no té l'obligació d'anar-hi, per tant no s'estaria incomplint cap llei ni cap contracte.

  Que s'apanyin ells sols! #AmbNosaltresNoCompteu


  Podeu signar aquí: https://www.change.org/p/gerard-piqu%C3%A9-ambnosaltresnocompteu?recruiter=863977792&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_twitter_responsive
 • RexMontcada706 3👍 766
  També ens posicionem a favor de la legalització de la pertinença d'armes
  Si haguèssim tingut armes des de sempre, guai (vegeu Canadà), però aquí no n'hi ha, de cultura d'armes. Si et refereixes a tenir armes a casa (i enlloc més), és una altra casa. Però també s'hauria de canviar centenars de lleis i el codi penal, pel tema de l'ús d'aquestes armes com a eina de defensa. No vulgueu fer que CAT sigui USA, perquè USA està enfonsada en la merda.

  La resta ok. Tema migració, ok, però tampoc volguem ser aquí un país de més de 10 milions, que massa gent hi ha ja, sent un país tan petit.
  • Corpetit18603 1👍 267
   En Suïssa també està regulat la pertinença d'armes i no està esfonsada en la merda. Es segons com la gent les utilitze.

   Tema inmigració ens posicionem a favor d'una inmigració culturalment compartida, com han fet al Quebec afavorint l'arribada de francòfons per exemple. 
 • Corpetit18603 1👍 267

  COMUNICAT OFICIAL:

  Ja fa vora un any que la plataforma Patriotes.cat va néixer amb la voluntat i el propòsit d'unir a tots els partits i entitats catalanistes, sobiranistes i independentistes. Creiem que la unitat, és l'única finestra que ens portarà cap al nostre objectiu: La llibertat.
  Per això, quan a finals del 2018 va engegar el nou projecte polític del President legítim Carles Puigdemont, la Crida Nacional, que prioritza la unitat com també la nostra plataforma, nosaltres ens vam sumar i vam participar activament. Per tant us animem a tots els patriotes a unir-vos i participar en la Crida Nacional si encara no ho heu fet.

  https://cridanacional.cat

  Dit açò, lamentem profundament que de cara a les pròximes eleccions generals espanyoles al congrés de diputats i al senat del 28 d'abril, no hi hagi hagut una entesa entre les nostres forces polítiques i no s'hagi consolidat una candidatura unitària. Malgrat això, pensem que és important tenir veu a Madrid per poder obtenir els nostres objectius. És per això que demanem el vot per qualsevol de les 3 candidatures independentistes que es presenten al nostre territori:

  JxCAT-JUNTS, ERC-SOBIRANISTES i FRONT REPUBLICÀ.

  https://juntspercatalunya.cat
  https://www.esquerra.cat
  https://front-republica.cat/

  Endavant Patriotes! Visca Catalunya Lliure!


Publicitat

Fòrums

 • 9.302.001 missatges
 • 221.329 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat