Fòrum

Unionista denúncia que li han donat un cop de puny per arrencar cartells

ReiDeCasa 1.517 2 990 👍 1.314
Del cop de puny va caure al terra i es va copejar el cap. Va perdre la consciència i, durant uns minuts, l'única cosa que va sentir era un soroll a l'oïda dreta.

Però ningú la va sentir. “Són uns salvatges, uns energúmens”, denúncia a Crònica Global el marit de la víctima, tots dos veïns de Viladecans (Barcelona). Tenen fills petits i molta por, per la qual cosa prefereixen no dir els seus noms per evitar represàlies. El d'ella comença per M.

Tot va ocórrer el divendres a la tarda, quan la dona es dirigia al gimnàs. En travessar la plaça de l'Ajuntament, es va trobar amb una manifestació de suport als dirigents polítics que es troben a la presó preventiva. M va tenir un acte reflecteixo i va arrencar un cartell al·lusiu a la causa independentista que havia enganxat en un fanal.

“No ho va pensar, va anar un impuls. De sobte van començar a increpar-la i envoltar-la. Li anaven pegant empentes, al que ella va respondre arrencant un segon cartell mentre els tirava en cara que embrutessin la ciutat”, explica el seu marit.

No va arribar a arrencar un tercer, doncs “un home alt i molt corpulent li va pegar un cop de puny en la galta dreta que la va tombar al terra, colpejant-se el cap. Va aconsseguir sentir com li deien alguna cosa així com ‘ara és el sòl el que està brut’ o ‘ets tu la que està bruta’”.

Semiinconscient, M solament sentia un soroll a l'oïda. Ningú la va ajudar. “Quan va començar a recuperar-se, va notar que li tiraven dels braços perquè li deia que no tenia gens, que estava ben. Ella demanava auxili i una ambulància. Es va aixecar com va poder i solament va pensar a fugir”, afegeix.

Han presentat denúncia davant els Mossos d'Esquadra. I confien que les càmeres que hi ha col·locades a la plaça de l'Ajuntament gravessin l'atac per poder trobar a l'agressor.

Font: "Cronica Global" El Español

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.067 missatges
  • 216.211 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat