Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Una periodista de La Sexta perd els papers contra Guardiola i TV3

maori15.174 3 128👍 7.606


Susana Guasch ha explotat contra Pep Guardiola. La periodista d'Atresmedia, una de les cares visibles de les notícies esportives de La Sexta i col·laboradora del programa El Partidazo de COPE, va carregar amb força aquest dimarts contra l'entrenador català i també contra TV3. Considera que Guardiola deixa plantats la resta de mitjans després dels partits de Champions.

La gota que va fer vessar el got va tenir lloc en zona mixta, després del partit del City contra el Basilea a l'anada dels vuitens de final de la competició europea. Guasch va intentar abordar l'exentrenador del Barça per fer-lo entrar en directe, però no va ser possible. Poc després, amb un altre protagonista al costat, la periodista no va dubtar a criticar l'actitud de l'entrenador. 

Guardiola, sempre segons la versió de la professional d'Atresmedia, només va concedir declaracions a la televisió anglesa, la suïssa i la catalana. Segons Guasch TV3 és "el seu altaveu per poder parlar dels seus llaços grocs i aquestes coses que a ell li agraden". 

https://www.naciodigital.cat/noticia/148586/periodsita/sexta/perd/papers/contra/guardiola/tv3 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.963 missatges
  • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat