Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Obertes inscripcions pel curs d'Entrenament Bàsic de Combat al grup 1RA dels Cavallers del Cel

Legolasindar996 8👍 5

EBC Cavallers del Cel

Al 1er Regiment Aerotransportat dels Cavallers del Cel estem enllestint els últims preparatius per començar l'EBC (Entrenament Bàsic de Combat) aquest Febrer amb el simulador Arma 3. És un curs per a nous membres amb un manual de creació pròpia amb moltíssima informació, una missió d'acadèmia on tindrem camps de tir, entorns MOUT, CQB i tot el necessari per entrenar, i material complementari per fer les classes mes dinàmiques.


El curs, encara que bàsic, per la seva complexitat està pensat per a tothom, des de novells fins a experimentats, ja que en la creació del manual hem aprofundit molt en les matèries que impartirem, amb informació detallada de tots els aspectes claus, com el funcionament muscular del nostre soldat al simulador a l'hora de disparar, o diferents tècniques pes determinar una posició enemiga desconeguda.


El curs començara aquest Febrer, i durarà varies setmanes. Un cop completat el curs amb èxit, aquells que tinguin el rang de Reclutes ascendiran a Soldats i obtindràn el certificat EBC.

Inscriute ja!, la terra et reclama.


https://www.youtube.com/embed/BS2oX0arvT0

Respostes

Configuració
  • EstatpropiUsuari sumador163.864 11 1👍 26.891
   Un joc d'ordinador? 
   • Legolasindar996 8👍 5
    En realitat un simulador, no un joc. Són coses diferents, ja saps, com Espanyols i Catalans
    L'Arma 3 en la seva versió no comercial, el VBS3, el fan servir moltes forces armades del món per entrenar.
    Nosaltres la versió comercial la fem servir per desenvolupar missions de combat el més realistes possibles (dintre de les nostres limitacions clar). Les missions requereixen dies d'edició per part del nostres editors, i l'execució requereix un pla ben pensat, amb vies d'escapament marcades, punts de reunió en ruta, configuració de freqüències de radio, assignació de rols i equips, de vegades reconeixement previ del territori o de l'àrea objectiu, i bàsicament aplicar tàctiques reals extretes dels manuals reals de combat, principalment dels marines americans, i de l'experiència d'alguns companys amb més o menys relació amb el món militar a la seva vida.
    Es a dir, que de joc en te poc
    • EstatpropiUsuari sumador163.864 11 1👍 26.891
     On hi hagi un arma real... 
    • Ohtar17.660 7 95👍 8.588
     Entenc que això pot servir per practicar l'elaboració de tàctiques, però realment creus que et pot ajudar a algun dia posar-les en pràctica? Em sembla un salt massa gran passa de teclat/ratolí a la vida real on t'has de moure tu i portes un arma. Almenys els sumuladors de cotxe o d'avió poden tenir comandaments semblants al reals
     • Legolasindar996 8👍 5
      No és que m'ho sembli a mi, és que els propis militars fan servir la versió no comercial d'aquest simulador, el VBS3, per entrenar els seus soldats.
      Si que és cert que hi han coses que només s'aprenen correctament fent-ho a la vida real, però el simulador et permet aprendre un percentatge molt alt de qüestions tàctiques. Nosaltres ho veiem sempre quan venen els nous, que el 90% del que coneixen és tot made in Hollywood. I amb el simulador els hi podem ensenyar tàctiques de combat, sistema de neteja d'habitacions, com combatre en territori urbà, els protocols de comunicació, etc En qualsevol cas, aquí no som professionals, i no ho fem per combatre, ho fem per interès i diversió simplement.
      Mai pots comparar un soldat professional amb aficionats, per molt que aquests aficionats en sàpiguen, això és ben cert
 • fralbin71 1👍 52
  Hi ha opcio per PS4 o XBOX ONE?
 • Tord3.663 3 561👍 2.908
  Si et venen a trucar a la porta no obris, són els piolins que no han entes que és un joc.
 • malllamplll_3.718 2 554👍 2.458
  AQuest vespre no em perdo A3  
 • grava3.165 1 629👍 4.849
  Hauria de ser obligatori per tots els catalans. Poca broma que quan els minyons de l'Ortopèdia Bofarull perfeccionin els Mosso-bots, serem la millor Força Armada de la Galàxia.
 • Màgor13.286 10 155👍 3.534
  Recordo que en Dencàs va organitzar una formació militar
 • Canyadesucre9.842 3 216👍 15.496
  Totes aquestes merdes sense passar fred o calor, gana o sed, i arrestos no passa de ser un videojoc, per molt complet que sigui.
  • alfacs814 11👍 21

   Tota la raó. Però pensa que es fan servir "videojocs" per a que els cirugians s'entrenin abans de les operacions o per a que els futurs pilots aprenguin a portar un avió.

   • Ohtar17.660 7 95👍 8.588
    Crec que els cirurgians s'entrenen per fer servir robots, i els pilots fan servir simuladors amb els mateixos comandaments que un avió. L'experiencia es deu semblar força a l'experiència real, però això? Estàs asegut a casa amb un ratolí i un teclat...
 • rotllan10.998 5 191👍 10.355
  Si voleu fer instrucció feu senderisme per coneixer el territori, o moveu-vos per tots els carrers si sou de ciutat.
  Demaneu la llicència d'armes i compreu-vos un fusell de caça major i aneu al senglar o a la galeria de tir.
  Si mai algú es planteja seriosament la rebel·lió no haureu d'esperar el fusell, ja el tindreu a casa. Acumuleu molta munició per quan el president faci la crida.
  • Canyadesucre9.842 3 216👍 15.496
   La munició caduca, ho dic perquè si hem d'esperar que el president faci la crida no cal córrer tampoc.
  • alfacs814 11👍 21
   Em sembla correcte el que dius però insuficient. Els llops solitaris poden plantar cara heroicament però no guanyen batalles ni molt menys guerres. Cal formar equips i entrenar com a equips. Un grapat d'individus forts i amb punteria no formen un escamot de marines solets, els cal entrenament en grup, protocols, confiança mutua, en resum una bona organització... això es instrucció

   Els simuladors militars i aficions com l'airsoft poden ajudar a adquirir aquestes habilitats en grup si es planteja amb el rigor necessari, clar. Tanmateix la millor instrucció possible es allistar-se a l'exèrcit durant uns anyets juntament amb altres companys que vulguin el mateix. Això si, pinza al nas i terapia de grup regular per no acabar sonat.Publicitat

Fòrums

 • 9.239.145 missatges
 • 219.061 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat