Fòrum

Obertes inscripcions pel curs d'Entrenament Bàsic de Combat al grup 1RA dels Cavallers del Cel

Legolasindar 996 8 👍 5

EBC Cavallers del Cel

Al 1er Regiment Aerotransportat dels Cavallers del Cel estem enllestint els últims preparatius per començar l'EBC (Entrenament Bàsic de Combat) aquest Febrer amb el simulador Arma 3. És un curs per a nous membres amb un manual de creació pròpia amb moltíssima informació, una missió d'acadèmia on tindrem camps de tir, entorns MOUT, CQB i tot el necessari per entrenar, i material complementari per fer les classes mes dinàmiques.


El curs, encara que bàsic, per la seva complexitat està pensat per a tothom, des de novells fins a experimentats, ja que en la creació del manual hem aprofundit molt en les matèries que impartirem, amb informació detallada de tots els aspectes claus, com el funcionament muscular del nostre soldat al simulador a l'hora de disparar, o diferents tècniques pes determinar una posició enemiga desconeguda.


El curs començara aquest Febrer, i durarà varies setmanes. Un cop completat el curs amb èxit, aquells que tinguin el rang de Reclutes ascendiran a Soldats i obtindràn el certificat EBC.

Inscriute ja!, la terra et reclama.


https://www.youtube.com/embed/BS2oX0arvT0

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.139.433 missatges
  • 215.597 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat