Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

2005: Veïns del Poblenou es mobilitzen contra un centre d'acolliment de joves immigrants per l'augment de delictes...

LesttattUsuari sumador38.309 11 15👍 13.302
"Desenes de veïns del barri barceloní del Poblenou han decidit organitzar-se i iniciar mobilitzacions contra un centre d'acolliment de joves immigrants que, segons la seva opinió, ha augmentat el nombre de delictes a la zona del passatge Masoliver amb robatoris de bosses, trencament de vidres de cotxes i problemes de tràfic de drogues."

Més Info-

2005:Menors magribins conflictius al Poblenou de Barcelona.

...

2017: Conflicte a Pere IV

"Visc a Pere IV, al Poblenou. Fa tres mesos, quan la meva dona i jo vam arribar de l'hospital amb la nostra filla acabada de néixer, ens trobem que tres pisos sobre del nostre havien estat llogats a la fundació Ibn Battuta com a primera residència per a adolescents provinents del Magrib. En total, d'un dia per l'altre, van passar a habitar aquests pisos 27 menors en risc d'exclusió social.

Baralles, crits a la finca a tota hora del dia i de la nit, carreres escales amunt i avall, crits al carrer a hores intempestives, cops de porta, cops de timbre de matinada, embolcalls i baralles, burilles i preservatius llançats des seus balcons que cauen en els nostres ..."


 2018 : Veïns denuncien la difícil convivència amb 24 menors tutelats

"Els veïns es queixen dels crits, sorolls i baralles que es donen sovint a l’escala, malgrat que els menors estan supervisats per educadors socials. Les trucades a la Guàrdia Urbana i als Mossos d’Esquadra són constants."

...


13 anys despres
els conflictes i l'incivisme causat per tota aquesta immigració continua sent present, mentre les nostres administracions continuen ignorant tota queixa i tota mobilització per part del veïnat, que es qui realment està patint les conseqüencies.


I no és un cas únic, Catalunya sencera tambe ho pateix:

2008: Queixa de veïns de Sarrià pels centres de menors

2011:Veïns de Mataró es manifesten contra un centre de menors

2017: Crítiques, problemes i solucions al centre de menorsde Les Planes

2017: Els veïns de Mas Guimbau acusen els menors del centre Mas Pins de cometre robatoris

2017:Protestes dels veïns de l'edifici que ha d'acollir el nou CRAE de TrempTot i així, més que ignorar, la Generalitat no fan res més que augmentar la gravetat de la situaciò:

2017: Catalunya va rebre gairebé 1.500 menors estrangers no acompanyats el 2017

Davant les previsions que les arribades augmentaran aquest 2018,

2017: Menors immigrants només tenen lloc per dormir en passadissos de la Fiscalia

"L’arribada massiva d’adolescents desborda la capacitat dels centres d’acollida"2018: El col·lapse als centres d’acollida de menors s’agreujaNo estarien qüestionant sobre unes competències d'immigraciò. Ni de si ja ho solucionarem amb la independència.

El cas es que estem tractant d'una gent inepte (o no) però que cobra dels nostres impostos, que està acollint a tot dret a menors immigrants pero sense haver-se plantejat abans els conflictes d'incivisme que hi podien sorgir amb el veïnat, delinqüència o destrosses de mobiliari urbà, entre altres bandalismes.


I veient els resultats, es evident que t'han se'ls hi deuen fotre.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.553 missatges
  • 219.075 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat