Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Immigrants: 800 euros al mes en una falsa cooperativa on t'has de comprar els ganivets, el calçat, la roba...

Screen4.274 1 497👍 2.042
Doncs sí: a Vic The Gourmet Pig (Vic, anteriorment del grup Solà i ara del grup aragonès Jorge) maten 1000 porcs a l'hora una tropa de mà d'obra barata -immigrants- i cobren 800 euros al mes dels que s'han de descomptar els estris de treball, ja que formen part d'una falsa cooperativa on sols es socialitzen les despeses. 

Els racistes que vagin anotant per què es necessita importar tanta gent: per emplenar les butxaques dels rics. 

Aquests escorxadors, els hotels, etc. necessiten molt mà d'obra barata, jove i en bon estat de salut per que els rics ho siguin encara més. 

Quan passin uns anys i no siguin tan productius: cop de peu i que vinguin uns altres. 

Per això la immigració no s'aturarà mai. 


https://www.20minutos.es/noticia/3252836/0/salvados-industria-carne-espana/

Respostes

Configuració
 • AviVicenç15.178 5 127👍 1.876
  Res que no aixin fet abans amb ma d'obra primer autoctona, més tard amb nouvinguts de l'estat i ara amb de lluny vinguts. De sempre determinada feines les aportavan els obrers

  Potser si els con-nacionals en el seu dia no haguessin fet fastic a determinades feines consideran-les de no prestigi, no haguessin fet falta nouvinguts i ara de lluny vinguts i aquestes feines estarien més ben pagades
 • Screen4.274 1 497👍 2.042
  Per cert, com per menjar gaire carn de porc


 • Screen4.274 1 497👍 2.042
  gentilesa de El pozo

 • Mcasas9.328 13 231👍 3.801
  Intolerable. Que no hi hagi pau pels responsables.
 • rotllan11.001 5 191👍 10.367
  El seu negoci ha sigut acabar amb els escorxadors de poble/barri i que els carnissers tinguin possibilitats de matar directament.
  El meu avi mai va portar cap xai a un escorxador, els venia als carnissers del poble que se'ls mataven ells mateixos.
  Quan aneu al super a comprar carn barata penseu en el preu i el que hi ha radera: carn de baixa qualitat, semi esclavitud, etc.
 • Canyadesucre9.844 3 216👍 15.506
  Emfa il.lusió i tot que obris aquest fil: quan treballava per una empresa instal.ladora vaig pencar subcontractat a un escorxador d'aquesta gent, i precisament quan feien el canvi de mans. D'això fa només un any i mig, i puc confirmar que és pura merda. El 75% dels que treballen a cadena són negres (que són els més explotables), això ja diu molt de com és l'empresa. Imagineu-vos doncs estar-hi subcontractat, per això vaig plegar. Poques coses bones en puc dir, és el pitjor lloc on he estat, i mira que he tingut feines diverses.
 • Screen4.274 1 497👍 2.042
  Típic fil on els usuaris racistes brillen per la seva absència !


 • anselm_turmeda6.127 10 350👍 3.933
  Doncs si aqueast escorxador, o tal o qual hotel, no pot funcionar sense mà d'obra barata, que el tanquin. I els esplotadors es queden sense negoci.
 • RexMontcada706 3👍 766
  Els racistes que vagin anotant per què es necessita importar tanta gent: per emplenar les butxaques dels rics. 


  El problema és que quan critiques aquest fet, et venen a plorar els papés par tutom a protegir ràpidament les elits. Em fot un puto fàstic aquesta gent, explotant a gust i a més fent una feina sense cap mena de seguretat, anàlisi, sostenibilitat... Més que apuntar això dels immigrants, diria que el conjunt d'accions en sí mateix és deplorable, com a mínim. Jo considero que aquest tipus d'actuació és corrupció, sigui moral o fiscal, però hauria de ser fortament penalitzat.
  • Screen4.274 1 497👍 2.042
   .. donar-te d'alta d'autònom -de la teva butxaca- i com que ets autonom, no tens dret a l'atur...    que se m'havia oblidat i tu m'ho has fet recordar
   • Toni Montagutí36.357 8 18👍 23.285
    No s'adonen que va tot en un mateix pack. En el de la merda que se'ns ofereix, siguis d'on siguis, per a poder omplir-se ells les butxaques. Millor carregar els neulers sobre els que estan pitjor abans que criticar aquesta merdota de societat del lucre.
  • LesttattUsuari sumador38.309 11 15👍 13.301
   Ja pots dir que no hi ha res a fer.
   • Screen4.274 1 497👍 2.042
    Sí, no voleu reconèixer que el problema de la immigració és la mà d'obra barata i la cobdicia de l'empresari

    • LesttattUsuari sumador38.309 11 15👍 13.301
     La mà d'obra barata com la cobdícia de l'empresari no es únicament problema de la immigració sinó de tot treballador, sigui autòcton com immigrant.

     El que abans hauríeu de reconèixer, potser tu encara ets a temps (l'altre ja es un cas perdut)  que l'entrada i massiva d'immigrants/refugiats per un país com Catalunya  que encara no és cap Estat independent, sense competències pròpies i sense un exercit, que continua patint retallades a la sanitat publica i un augment de l'atur,  ni representa ser cap ong ni el Fart West, a la conquesta de la nova terra... és un suïcidi per el país, tant cultural com econòmic, continuar amb aquest mantra del #papers per a tothom, #obrim fronteres #casa meva es casa teva... entre altres.

     Hauríeu de reconèixer, abans, que aquesta immigració no ha vingut a salvar-nos les pensions. Ni tant sols han vingut a lluitar per la independència. Justament el contrari: Han vingut a cercar una millor vida, fent del Catalunya un país amb les seves costums i tradicions, i sense mostrar cap intent d'integració.

     Hauríeu de reconèixer, abans,  que titllar de racista a tot aquell qui no combrega amb aquesta bogeria immigracionista es que no s'estima el seu país.

     ...

     I sinó entenem totes aquestes qüestions, abans, llavors si que tenim un problema, sigui per ignorància sigui per traïdoria.
 • Benfresc12.827 5 161👍 11.630

  Els immigracionistes que vagin anotant per què es necessita importar tanta gent: per emplenar les butxaques dels rics.
 • Benfresc12.827 5 161👍 11.630
  Lamentable. Aquestes coses expliquen perquè la patronal i la dreta liberal estan tan interessats en la immigració massiva i el descontrol de fronteres.
  • Segon_usuari_Bob5.675 10 377👍 6.535
   Van ser PP i PSOE qui van promoure la immigració massiva a partir del 2000 per destruir la capacitat de defensa de la classe treballadora.

   No veig perquè des de les esquerres no s'hagi de tallar això, enlloc de fer el joc i riure les gràcies a les oligarquies que estan encantades amb per exemple les cooperatives que ens indica l'autor d'aquest fil.
   • Screen4.274 1 497👍 2.042

    Mentiu com cosacs 


    :-((((((((((


    Van ser els empresaris els que van pressionar al PP i al PSOE per a que deixés obrir les portes...     Encara sento la veu del gremi de restauració de Girona dient que no es cobririen no sé quants llocs de treball i que es necessitava un porró de gent que "entengués la llengua del país"


    Sí... i no es referien al català, clar. 

    • Segon_usuari_Bob5.675 10 377👍 6.535
     Mentir?

     No hi ha res de fals en el que he dit, que els empresaris estiguessin al darrere de les pressions als partits polítics no vol dir que fossin els partits polítics qui ho executessin. Ja ho sé qui mana en realitat en el sistema de partits espanyol, però el braç executor és el que és. I de moment formalment encara som a una democràcia.

     Al cap i a la fi el que importa és que finalment es va fer per afavorir un interessos empresarials. I cal revertir-ho, no fer el posat de fatalisme interessat de que la immigració no es pot aturar.

     El flux immigratori es podrà aturar quan mani un partit polític que no estigui al servei del capital i que per tant pugui executar polítiques lliures dels seus interessos.

     No sé que vols argumentar exactament però sembles més aviat una mena d'arqueòleg glamurós amb tant poca-soltada sense sentit que escrius per no reconèixer que no vols reduir el flux immigratori en cap cas, encara que ho poguéssim fer ara mateix, i encara que no fer-ho porti a la ruïna tota la classe treballadora catalana.
  • Arnau Solsoner2.510 3 730👍 2.749
   Per mantenir un 3% de creixement anual de l'economia justifiquen un munt d'atrocitats.
   • Benfresc12.827 5 161👍 11.630
    però a més de l'economia també ha de créixer la població...sempre hi ha d'haver molts més joves que vells per poder-los pagar la pensió... 

    És de ser subnormal profund pensar que la població pot créixer infinitament, com si no hi hagués ja prous problemes ecològics...
 • Furs i Nació1.058 3👍 859
  I per això, esquerranosos i progres, és la raó per la qual els empresaris están d'allò mes contents amb vosaltres.
  • Screen4.274 1 497👍 2.042
   Doncs els llepaculs convergents no us heu adonat que el que porta la immigració és el model socioeconòmic que escull l'empresariat del país. 


   Turisme i construcció.    Aquest model que genera beneficis ràpidament i sense haver de trencar-se gaire el cap, és el motor de la immigració i del a necessitat insaciable de mà d'obra barata.    El dia que de veritat no volgueu immigració comenceu a lliuitar contra aquest sistema.


   Tota la resta són anades d'olla racistes

Publicitat

Fòrums

 • 9.239.538 missatges
 • 219.075 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat