Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Així van resoldre els jutges 10 casos emblemàtics d'ofenses a la religió

Screen4.268 1 498👍 2.042
Així van resoldre els jutges 10 casos emblemàtics d'ofenses a la religió

http://www.publico.es/sociedad/resolvieron-jueces-10-casos-emblematicos-ofensas-religion.html


La sanció a un jove de Jaén per pujar a Instagram un muntatge de la seva cara i la de Crist torna a posar sobre la taula el delicte d'ofenses als sentiments religiosos. No és la primera vegada que passa, encara que en la majoria de casos anteriors les denúncies han estat sobresegudes o han acabat amb l'absolució del denunciat.

Respostes

Configuració
 • Screen4.268 1 498👍 2.042
  Procesó del cony insubmís

 • LesttattUsuari sumador38.297 11 15👍 13.273
  Ja posats, fes la gracia sencera.


  • Screen4.268 1 498👍 2.042
   M'ha agradat això de que l'Islam mai no serà menys que el cristianisme...

   • LesttattUsuari sumador38.297 11 15👍 13.273
    A mi em farà més gracia aquell dia que aquesta secta islamista desaparegui en el mateix pou de la merda.

    Amén.
    • Buitraker2.789 2 678👍 4.234
     Ets tan curt i ignorant de la vida, que fas molta pena.
     On veus que es faci mofa o befa en les imatges penjades per screen? Si tu la veus i t'ofen vol dir que estàs influït per tendències alienes al nostre pais. Fet normal, perquè ets molt ignorant (i n'estás orgullós).
     Si tant defenses el rotllo cristià com a patrimoni català i bla-bla-bla hauries de saber una sola cosa.
     El rotllo que hauries de defensar no és el cristianisme, així, a seques. Hauries de defensar només el cristianisme hegemònic i majoritari de casa nostre. És a dir, el catolicisme. I punt.
     Ni branques ortodòxes, ni tampoc cap de protestants han arrelat mai, al nostre pais. El 99 % dels creients catalans cristians existents durant tota la nostra història han sigut catòlics.
     I, si sapiguessis una mica de religió, entendries que la interpretació quina és la interpretació que fa el catolicisme de la figura de Jesus de Natzaret: un ésser amb dues natures, la divina i la humana, Jesus és fill de Deu, si; però també era un humà, com nosaltres. De fet, amb la seva mort va expiar tots els nostres pecats.
     A més, el catolicisme creu que tots els éssers humans també tenim una part divina (ànima immortal). Jesus era com nosaltres, i nosaltres som com Jesus.
     Per això, posar la teva cara, la de Samantha Fox o la de qui sigui, a la de Jesus no és cap ofensa, si segueixes els canons catòlics. Tampoc és cap ofensa representar Jesus fent coses quotidianes. Ni fer dibuixos, estatues ni cap altra representació artística.
     Els membres "catòlics" de la confraria ofesos per la imatge penjada a Instagram pel paio de Jaen són uns carques amants de la demagògia repressiva, però de religió no en saben res.
     El catolicisme no és l'islam (el qual prohibeix representar artísticamen Deu o Muhamad, i no accepta que els éssers humans tinguin una psrt divina).
     De fet, la teva actitud,pròpia d'un indigent mental pobre d'esperit, demostra que el teu cervellet funciona amb el pilot automàtic posat, i que engegues el teu discurs sense tenur en compte el context.
     Si t'has sentit ofès és només perquè la teva interpretació sobre el fet religiós és més propera a l'Islam que no pas al catolicisme. Un bon catòlic cultural no hi troba cap ofensa, en aquestes imatges (un cristià arrià, o evangelista, en canvi, si que ho trobaria aberrant).
     Per tant, si et sents ofès és perquè la teva defensa del cristianisme com a patrimoni nacional català és de boqueta, perquè no saps pensar per tu mateix i necessites del teu pilot automàtic, i perquè estas influït per ideologies estrangeres (rotllos anglosaxons, basicament, de fet els "identitsris" catalans no teniu cap pensament ni valors propis, tota la vostra cultura política ve importada d'USA -els moviments evangelistes si que hi veurien una ofensa en aquestes imatges, un bon catòlic, en canvi, no ho faria gens ni mica.
     Si, els identitaris catalans importeu ideologia USA. En això sou clavadets als posmarxistes, posmoderns antikapis que tant critiques. Sou dues cares de la mateixa moneda.
     • LesttattUsuari sumador38.297 11 15👍 13.273
      On cony he dit tota aquesta collonada que acabes de treure?
      • Buitraker2.789 2 678👍 4.234
       En la reacció demostrada al teu primer escrit en aquest fil.
       Si penges imatges ofensives cap a l'Islam despres de dir-li a Screen que ha de fer "la gràcia sencera", és perquè consideres que cal completar la gràcia.
       I només pots completar la gracia penjant imatges pejoratives cap a l'Islam si consideres que les anteriors imatges són ofensives.
       Imatges que no ho són per cap catòlic, no cal pas la teva defensa, en nom de salvaguardia de l'honor del patrimoni cultural català, 
       • Rolf Steiner12.806 10 162👍 5.078
        Ets amic de l'islam ?
        • Buitraker2.789 2 678👍 4.234
         No, sóc amic de la mitologia irlandesa i de la teva mare.
         No cal ser amic de l'Islam per considerar que les imatges penjades per Lestatt són ofensives i pejoratives per un musulmà. Només cal coneixer una mica aquesta religió.
         No cal ser amic del catolicisme, només cal coneixer la concepció de Jesus d'aquesta branca del cristianisme i contrastar-la amb altres concepcions cristianes.
         I a cap catòlic li pot semblar malament ni ofensiu dir que Jesus també és humà. Perquè Jesus és dels nostres. O què et penses que fan els  catòlics quan comulguen?

  • __33109__49👍 35
   Et recordo el bannejament d'un company teu ;)   per publicar el comic que has publicat tu, un comic criticant Mahoma
 • dimissiopuntorg23.852 13 49👍 19.639
  Aquest delicte no hauria d'existir. 
 • __32331__3.226 1👍 2.836
  Així resolen les ofenses a la religió uns altres...
  Imatge relacionada

Publicitat

Fòrums

 • 9.238.980 missatges
 • 219.056 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat