Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Fleshlight el masturbador masculí

laquintaforca5.630 7 380👍 644

He estat buscant si mai s'havia esctit un fil sobre això i estranyament no se'n ha parlat mai!

Quants de vosaltres heu pensat que el món de les joguines sexuals està abocat a les dones? Suposo que molts haureu sentit a parlar dels fleshlights (el nom li ve de la forma de llanterna que té quan està ben tencadet) o masturbadors masculins, realment un altre món pel que fa la masturbació clàssica. 

https://www.youtube.com/embed/kY2Ou6Bi54Y

Hi ha de diferents vies d'entrada, i realment el tacte està molt ben aconseguit, aquí trobem exemples dels 3 orificis d'entrada "naturals":


Tot i això hi ha altres models que no emulen cap orifici del cos, altres que venen dissimulats en llaunes (vegines en llauna clàssiques), una indústria que cada any creix més vaja, qui ho diria eh! 


Best Fleshlight compared next to each other

També obviament hi ha estrelles del porno internacional que treuen la seva línia de productes amb els seus llavis (facials o vaginals) o anus:
Resultat d'imatges de fleshlight stoya

I obviament també hi ha la mateixa indústria pel lobby cigala, que no es senti discriminat, amb (igual que fan amb els penis de plàstic) el seu anus o llavis:

Resultat d'imatges de brent corrigan fleshjack

No sé si us decobreixo res de nou, però a mi me'n van regalar un per Nadal i tela marinera, és genial tant en solitari com jugant amb parella, requereix un bon lubricant a base d'aigua i com diuen en el vídeo és recomanable escalfar-lo en aigua calenta (no sigeu burros i el foteu al microones que hi ha gent que després arriba als hospitals amb trossos de plàstic enganxats on no toca: si us voleu riure a gust llegiu això adverteixo que hi ha contingut en castellà https://www.elotrolado.net/hilo_esto-es-una-lata-ninos-no-lo-hagais-18_1075087  ). I sobretot, no sigueu porcs i netejeu-lo bé.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.237.625 missatges
  • 219.006 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat