Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Podria George Soros estar darrere la deriva immigracionista de TV3?

Trumpista1004.945 2 436👍 4.790
No fa gaire que corria el rumor de que George Soros podria tenir influència en la carraca immigracionista radical amb la que TV3 subverteix la ment de molts catalans. Res d’això no s’ha pogut confirmar, però cal recordar que la Open Society té la seva base d’operacions a l’estat espanyol a Barcelona i cal no oblidar que en la llista de Soros de “polítics fiables” del parlament Europeu.

Podria Soros haver-se infiltrat als mass media catalans per promoure l’immigracionisme entre la societat catalana, mitjançant l’ús de “periodistes afins” i la connivència de polítics i partits catalans?

Això podria explicar l’embranzida immigracionista que han agafat TV3 i molts mitjans catalans darrerament.Respostes

Configuració
 • __32515__82 1👍 97
  Açò no crec que ho puga dubtar ningú a hores d' ara. El tema ara mateix està en que molts hauríeu de reconèixer que en Trump també és una de les moltes caretes que porta l'establishment sionista-americà que mos domina a gairebé tots els europeus.
 • Rigel63.360 10 6👍 31.705
  Si és així ja podria haver fetr alguna cosa per a mantenir el Tarda Oberta...
  • Trumpista1004.945 2 436👍 4.790
   Depèn... es feia apologia de la immigració i de les fronteres obertes en aquest programa? O es dimonitzava Trump, Putin o Orban mentre es ressaltava i s’insistia cada dia amb moviments com el “Black lives matters” o el “me too?”. 

   Soros només finança quan els mitjans serveixen per inocular el seu missatge als espectadors que inadvertits i ingenus van assimilant el missatge produïnt-se la subversió ideològica. Evidentent tot aquest “esforç” mediàtic es coordina i sincronitza amb les iniciatives polítiques corresponents i amb els grups “de la societat civil” que tiren endavant “espontàniament” i “del no res” iniciatives que curiosament sempre estan en consonància amb la ideologia i concepció del món que vol promoure Soros.

   Per exemple, mirant un TN de TV3 es podria pensar perfectament que hi ha periodistes o caps de secció o d’informatius que estan relacionats d’alguna manera amb els think tanks o organitzacions de Soros. La ideologia i manera de pensar que inoculen els TNs de TV3 està en clara sintonia amb el corpus ideològic Sorosià.

 • anselm_turmeda6.127 10 350👍 3.931
  TV3 fa apologia de la immigració des del primer dia, potser no d'una manera tan descarada. Però jo recordo el primer conseller de "beenstar social" de CiU, regalant bicicletes al barri de la Mina i dient: "hem de rebre els immigrants amb els braços oberts". És només un detall. I no cal recodar els innombrables programes de lloança al sinistre Candel, a l'apoogia de la "Feria de Abril", a la teoria dels 6 milions, fins i tot molts dels programes fer per commemorar el centari de la fundació del Barça es van aprofitar pel tema... Però clar, com que no són "de Madrid", hi ha molt català anestesiat que s'ho empassa, que s'ho creu tot.
  • Trumpista1004.945 2 436👍 4.790
   Si, és cert, però tanta intensitat com ara no s’havia vist mai... Si és que han arribat al punt de voler fer-nos creure que un immigrant il·legal que entra a un país violant les fronteres i per tant, les lleis, és una pobra víctima, quan precisament les fronteres hi són per garantir la seguretat dels ciutadans d’aquell país. Quan t’entra un il·legal no saps ni qui és, ni que ha fet, ni d’on ve, i això és un perill potencial ja que se’t pot colar a un país algú que al seu país fuig de la justícia o ha matat, violat i tu no saps qui és, simplement s’inventa una nova identitat i tot el seu passat queda esborrat. 

   En temes d’immigració il·legal TV3 ja fa temps que ha deixat d’informar, i el que transmet és missatge polític amb l’objectiu clar d’alterar la manera de percebre el món dels pobres catalans que es creuen tot el que TV3 diu. 
 • tolomón10.615 10 200👍 7.053
  No deixen tranquils ni l’esport, sempre dient que el
  millor jugador del Barça és l’immigrant Leo Messi.

  Tenint el a Barça jugadors de l’Alt Camp com Aleix Vidal i es pocs minuts que li dediquen...
 • LesttattUsuari sumador38.297 11 15👍 13.273
  Ni que aquesta noticia acabes sent una realitat, el tarannà català continuaria aplaudint tota acció pro- immigracionista del dia a dia de can tv3.

  I si a més, amb el poder que te un canal de televisió, com representa ser la nostra, no es triga gens a dominar gran part d'aquesta ment catalana.
 • cathalà22.843 11 57👍 6.017

  Realment TV3 està manipulada, a favor del tercermundisme immigracionista  
 • Fabreu24 1👍 18
  Darrere.
 • Caupes3.660 2 562👍 2.117
  No et diré que no pugui ser, però bona part de la societat catalana és pro immigració sense necessitat de Soros o TV3.
 • laquintaforca5.630 7 380👍 644
  Quina mania li tens a aquest home eh? No és que em caigui en simpatia a mi però sembla que t'hagi fotut algun negoci o algo. Potser simplement et fot que tingui més peles que tu. 
 • EstatpropiUsuari sumador163.864 11 1👍 26.890
  A frikos.
 • virot9.099 4 238👍 4.366
  Ni ho havia pensat 

 • FuRTiUsuari sumador19.968 12 76👍 7.579
  No ens calen padrins, ja som prou subnormals nosaltres mateixos.

  PS: Per cert, com van les classes de paracaigudisme del MHP Puigdemont?
 • willybarna11.336 10 182👍 3.047
  Innocents! Els mateixos que controlen TV3 controlen el sistema educatiu a Catalunya.

  Pero que no veieu per on van els trets?
  • Trumpista1004.945 2 436👍 4.790
   Evidentment, la subversió ideològica s’ha de dur a terme en tots els fronts possibles i de forma coordinada, i en l’àmbit educatiu (no em refereixo a centres o mestres en particular sinó a més amunt, en la vessant política) començar a subvertir els infants i convènce’ls de que la immigració és bona de per se i que rebutjar-la o mostrar-s’hi crític (encara que sigui nomès una mica) significa servqualificat de racista, amb tot l’escarni i el rebuig que comporta. És la manera que els immigracionistes han trobat (manera molt efectiva, tot s’ha de dir) per evitar un debat crític amb els seus objectius, d’evitar el debat d’idees, i per tant, de permetre’ls tirar endavant els seus plans.

   per això mai no veuràs a TV3 una crònica o un programa que faci èmfasi o expliqui els problemes que comporta la immigració (massiva), ans al contrari, sempre et presentaran una realitat idílica, d’integració perfecta on tot és meravellós i no hi ha cap problema, on tots els suposats problemes formen part d’un biaix racista.
 • Mcasas9.322 13 231👍 3.800
  Hi falten alienígenes en aquesta història. I socialistes.
 • Benfresc12.820 5 161👍 11.617
  En Soros no és precisament d'esquerres que diguem. Aquest model anti-social mundial d'individus-mercaderia desarrelats interessa al gran capital neoliberal, no volen cap barrera que destorbi al gran capital, cap barrera cultural, ni religiosa, ni ideològica,  ni en forma de comunitat o tradició.

  Ell sí que és un capitalista coherent i no pas tu.

Publicitat

Fòrums

 • 9.238.975 missatges
 • 219.055 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat