Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

ARRAN reivindica l'atac contra una comissaria de la policia espanyola a Terrassa

pensa_i_actua!16.123 13 111👍 7.275
Extret de: http://elmon.cat/politica/arran-reivindica-latac-contra-comissaria-policia-espanyola-terrassa

Arran reivindica l'atac contra una comissaria de la policia espanyola a Terrassa


Activistes de l'organització van llançar 155 ous de pintura contra la façana de l'edificiArran ha reivindicat aquest dijous l’autoria de l’atac a una comissaria de la Policia Nacional espanyola de Terrassa la matinada de dimarts. Els joves, que han divulgat un vídeo que recull l’acció, van llançar 155 ous de pintura contra la façana de la comissaria, una acció simbòlica amb la que, segons informen en un comunicat, pretenen “denunciar l’aplicació de l’article 155” i “plantar cara a  la repressió de l’Estat contra el poble català”.

Aquesta acció d’Arran s’emmarca en una campanya que han batejat amb el títol Il·luminem la foscor, ofeguem el feixisme, que van iniciar amb un atac a la redacció del diari digital ‘Crónica Global’. En aquesta ocasió, Arran ataca la policia en considerar-la una institució més al servei de l’Estat i que fa possible l’existència i expansió del feixisme als carrers dels Països Catalans”.

Arran considera que la policia espanyola “té uns estrets lligams amb organitzacions violentes de l’extrema dreta, que difonen impunement els seus discursos d’odi supremacista i ataquen la societat lliure i diversa que volem construir”. És per això, afegeixen, que “ cal que il·luminem la foscor d’aquests vincles i que destapem la impunitat amb la que actuen. I per molt que ens ho exigeixin els seus còmplices, mai oblidarem ni perdonarem el que ens van fer l’1 d’octubre”.

L'acció ha estat condemnada per l'Ajuntament de Terrassa.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.237.606 missatges
  • 219.006 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat