Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La marquesa de Caga Fuerte vol tancar TV3 i Cospedal s'hi suma

Screen4.268 1 498👍 2.042

La Caga Fuerte ha començat i Cospedal continua amb la pressió contra TV3... veurem fins on arriba la cosa. 

Cospedal: "TV3 és un mitjà propagandístic i manipulador”

El govern de Mariano Rajoy tindria la intenció d'intervenir TV3, i fins i tot plantejar-se el seu tancament, en el cas que no es constitueixi un Govern aviat i es mantingui la vigència de l'article 155 a Catalunya.
https://www.elnacional.cat/ca/politica/control-tancament-tv3-article-155-maria-dolores-cospedal_237009_102.html


Cayetana Álvarez de Toledo (marquesa de Caga Fuerte) refusa anar a TV3 i li diu 'secta de destrucció'

Diu la marquesa:

"No és una televisió. És una màquina sectària de destrucció del discrepant. El millor per la democràcia (!!!!), el PLURALISME (!!!!) i la CONVIVÈNCIA PACÍFICA (!!!!) seria tancar-la." 

(tot això dit amb molta ñ)

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/cayetana-alvarez-toledo-ines-arrimadas-tv3_236244_102.html

Respostes

Configuració
 • Screen4.268 1 498👍 2.042
  ÉS molt precupant la notícia de El nacional ja que suposa que el govern ho està estudiant...


  La Caga Fuerte ha llençat un globus sonda.... potser l'espurna va ser que no van fer un massatget a la Arrambades a Preguntes freqüents de TV3 dissabte passat.
  https://www.elnacional.cat/ca/politica/control-tancament-tv3-article-155-maria-dolores-cospedal_237009_102.html
 • Screen4.268 1 498👍 2.042
  https://www.elnacional.cat/ca/editorial/jose-antich-salvar-tv3-i-catalunya-radio_237318_102.html


  Salvar TV3 (i Catalunya Ràdio)

  José Antich 


  En menys de 24 hores, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, s'han llançat obertament contra TV3 situant en el focus dels trofeus que encara no ha conquerit l'Executiu popular els mitjans públics catalans. Rajoy ha reconegut que ja li hagués agradat que l'article 155 hagués servit per fer-ho, però l'oposició del PSOE ho va impedir. Cospedal ha estat més contundent assenyalant directament que TV3 "havia deixat de ser un mitjà de comunicació social" per passar a ser "un mitjà de propaganda política i de manipulació". Un model de televisió que qualifica d'"autèntica vergonya".

  Més enllà de l'opinió que cada un pugui tenir sobre TV3 i dels errors puntuals que s'hagin pogut produir, les dades, que són públiques, respecte a la pluralitat existent a la cadena desmenteixen aquestes afirmacions tan categòriques i tan esbiaixades. Cap altra televisió pública, i molt menys Televisió Espanyola (TVE), pot exhibir estàndards de presència de l'oposició millors que la cadena catalana. Llavors per què es produeix aquest debat? Ben senzill. Com en el cas de les acusacions de rebel·lió o de sedició al referèndum de l'1 d'octubre o amb motiu de la declaració d'independència es tracta de guanyar la posició en el relat davant de l'opinió pública. És obvi que ni Rajoy ni Cospedal no veuen TV3 però parlen de la cadena amb una contundència que, de la manera que s'expressen, un podria arribar a pensar que és la seva principal cadena de televisió.

  Ja fa temps que en el marc d'una decidida voluntat de rebaixar la identitat catalana, el pes de la seva llengua pròpia i el poder paupèrrim que posseeix Catalunya es va decidir tenallar fins on fos possible la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que engloba TV3 i Catalunya Ràdio. Per a això es van adoptar dues decisions: l'asfíxia financera i la manipulació de la feina que realitzen els seus professionals. Ambdues alhora i de manera coordinada. El cert és que l'ofec econòmic a través del ministre Cristóbal Montoro no és cap broma i la programació s'està veient seriosament alterada -amb un risc clar de baixada del share de la cadena- i el discurs permanent contra TV3 ha calat en molts sectors de l'opinió pública espanyola. El mateix es va fer amb els Mossos, mitjançant la campanya infame de descrèdit que es va iniciar després de l'èxit de la policia catalana en la desarticulació del comando terrorista que va atemptar a Barcelona i Cambrils el mes d'agost passat.

  Al final, desmantellar progressivament les que podrien ser considerades estructures d'estat és l'objectiu final. La televisió i la policia són dues d'elles. I tant una com una altra no tenen ni de bon tros una valoració baixa entre els catalans. Vet aquí on fa més mal la qüestió. Per això cal inventar-se una novel·la, sabent sobretot que els propagandistes estan ja preparats i que la veritat serà la primera cosa que quedarà a banda.

 • Jaume_I15.363 10 123👍 7.760
  Mitjans privats és el que cal. Una televisió indepe en Català i una en Castellà.
 • henke56.755 11 9👍 9.519
  Estem assistint en directe a la mort de la nostra nació.

Publicitat

Fòrums

 • 9.238.980 missatges
 • 219.056 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat