Fòrum

Neix una nova plataforma sobiranista: patriotes.cat

Corpetit18258 1👍 95

Com veig que se està generant confusió, edite i copie aquí també el nou manifest:

Patriotes.cat és una plataforma sobiranista, euroescèptica i transversal que té com a objectiu, aglutinar tots els partits i les entitats sobiranistes catalanes per a aconseguir la independència política, econòmica i militar del poble català.

Catalunya és una nació. I com a nació té el dret a esdevenir en un estat propi si els seus ciutadans així ho decideixen, com és el cas. Ara bé, per a poder aconseguir aquest objectiu cal superar l'eix esquerra-dreta i construir entre tots un front nacional català. Aquest és l'objectiu prioritari pel qual neix Patriotes.cat, la unió de tot el catalanisme sota un mateix paraigües amb un programa de mínims clar i concís, la independència de Catalunya.

Després de tots els abusos, les agressions i les humiliacions rebudes pels catalans durant i després de l'1-O del 2017 per part de l'Estat espanyol. Amb la Generalitat intervinguda pel 155, un Govern exiliat i amb polítics catalans a la presó; la UE mira cap a un altre costat i és converteix en còmplice directe de l'Estat espanyol. Això ens fa desconfiar d'Europa per la seva manca de valors democràtics i ens declarem obertament euroescèptics.

També ens posicionem a favor de la legalització de la pertinença d'armes. La democràcia és incompatible amb el monopoli de la violència per part de l'estat, i el poble té el dret de rebel·lar-se contra un estat quan aquest es converteix en un estat opressor.

No descartem la unió puntual o pactes amb altres partits, entitats o associacions arreu de tot l'Estat espanyol, que com nosaltres desitgen el dret d'autodeterminació per als seus territoris o projectes semblants que puguin afectar el conjunt de l'Estat espanyol. Sempre que Catalunya ixi ben parada pel que fa a una millora d'autogovern que facilités després l'assoliment del nostre objectiu final.

Per últim tampoc ens oblidem dels nostres germans del Rosselló, de la Franja, del Principat d'Andorra, del País Valencià, de les Illes Balears, de l'Alguer i d'El Carxe. No renunciem a incloure dins del territori català a totes les regions esmentades, si així ho decideixen els seus habitants.

Per als germans catalans d'aquestes regions, que per haver triat la majoria de la població dins de la seva regió no pertànyer a Catalunya; caldrà que des del govern català, es faciliti i es promogui un pla per a la immigració d'aquests catalans a les nostres fronteres per no quedar desprotegits i en una situació de vulnerabilitat en terres que podrien acabar sent hostils.

Davant els intents desmesurats per fer-nos desaparèixer; Unitat, dignitat i pàtria!

Visca Catalunya lliure!

Barcelona 03/03/18
Patriotes.cat


Twitter: https://twitter.com/patriotes_cat
Facebook: http://www.facebook.com/patriotescat-175226976424962
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQbPiTy9M9N01sipNTZgB8Q

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.222.551 missatges
  • 218.506 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat