Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Junqueras i tota ERC són uns traïdors

enyor975 9👍 222
Confirmant els fils que he anat obrint els darrers anys, avui es confirma la hipòtesi: a ERC, són uns traïdors. Són més d'esquerres que catalanistes. Per tant, ja els va bé una autonomia, si poden governar amb la Colau.

Si els votants d'ERC tinguessin decència, entrarien a les seus del seu partit i hi posarien ordre. Però callaran i empassaran.

Respostes

Configuració
 • Canyadesucre9.844 3 216👍 15.506
  I no oblidem que són aquella mena de gent que si vas a casa seva amaguen el paper de water perquè no gastis.
 • anselm_turmeda6.127 10 350👍 3.932
  ERC, a banda d'una base més o menys digna, on hi ha autèntics patriotes, sempre ha estat una colla de gent que busquen la poltrona i la dieta, ja fos als Consells Comarcals quen n'hi havia, avui als Ajuntament i allà on pugui arribar.
 • estel vermell903 10👍 171
  els hi hauriem d'anar a cremar totes les seves seus aquets desgraciats 
 • dumis1.861 6 876👍 1.135
  Quin fàstig. Mira només em sap greu pel Rufián. El veig amb més ous. Ara, la resta fot fàstig. Increíble.. Ara, sentint - los els darrers dies, sobretot el Maragall, el Tardà i la Rovira que està cagada, ja es veia venir. Llàstima que ara xuparan de la mamella 4 anys. Em sembla al·lucinant aquest argument de el que fem no ha de ser querellble. Això no ho podien dir abans de les eleccions?? 
 • panagiotis547 3👍 479
  No es diferencien en res de JxCAT i Puigdemont. O algú es creu que després de la investidura és ficarien a legislar? 
 • __32501__161 1👍 90
  Exacte. Per dignitat han de dimitir de la presidència de la mesa. També l'altra membre de la mesa. També la Forcadell, en Romeva i la Bassa. Tenen tots por d'anar a la presó per reiteració delictiva. Que posin a la presidència de la mesa a algú de JxC. Ells no tenen por d'anar a la presó. Després, amb un president/a del Parlament que no s'arronsi posaran data i  s'investirà Puigdemont i el TC no tindrà collons a tumbar la investidura i quedarà pal·lès, que els d'ERC eren uns cagats sense raons. Traïdors.
  • Baluard de Sant Clara1.316 3👍 1.954
   Si volem avançar...aquest és el camí...encara que entenc que el teu comentari era sarcàstic de hooligan d'Erc.

   Pretendre fer el que diu na Rovira, investir el MHP, complir amb el que van dir al programa, continuar amb el camí cap a la República, i que no tingui conseqüències legals pels membres de la Mesa i resta de diputats és impossible, a no ser que tot sigui simbolisme i retòrica, per vestir un govern autonomista, fent polítiques autonomistes.
   • __32501__161 1👍 90
    Ja, però investir-lo per a què? Per a que sigui anul·lat a les hores? I enviar 9 persones a la presó? No hi veig cap utilitat. Ara bé, em dius investir-lo i crida a tothom a sortir als carrers? T'ho compro. Els dos camins són complicats, però el primer és fotre'ns un tret al peu i el segon és el més arriscat. El problema és que JxC de moment només defensa el primer.
    • Baluard de Sant Clara1.316 3👍 1.954
     No tinc la solució, simplement que de les opcions, aquella que defensa plegar-se a les ordres d'Espanya per evitar ser repressalitat, és la pitjor de totes, ja que fa totalment estèril qualsevol lluita en favor de la República, i per altra banda i encara pitjor, no evitarà la repressió d'Espanya, ja que aquesta no jutja sobre fets objectius, per tant la pena serà la mateixa, s'abaixin o no els pantalons.
     • __32501__161 1👍 90
      A mi em sembla idònia la investidura del president, però no és res més que per acontentar-nos durant unes hores. Vull pensar que la gent no és tan ximple com per voler això només. Perquè després ens fotrem una hòstia molt forta. I aquesta vegada sí que es veu venir. Hem de tenir una estratègia més forta i bona que no pas investir a algú per a què després ens ho anul·lin i després ens veiem abocats a noves eleccions que repeteixen el mateix per tornar al mateix punt. Vull creure que tenim un pla millor que aquest.
 • __11694__Usuari sumador39.613 13👍 17.702
  Tu vas posar ordre quan Puigdemont es va rendir incondicionalment i va renunciar a implementar la Republica?

Publicitat

Fòrums

 • 9.239.547 missatges
 • 219.075 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat