Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El CNI vigila cada passa de Puigdemont

Carles Martell3.012 1 648👍 5.131
EL PP ADMET QUE EL CNI VIGILA PUIGDEMONT

Rafael Hernando avisa que estan pendents dels seus moviments

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, no ha tingut cap mirament per explicar que el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) vigila les passes de Carles Puigdemont a Brussel·les i tots els seus moviments. Així ho ha admès en una entrevista a Antena 3 emesa aquest matí al respondre a una pregunta sobre la hipòtesi que Puigdemont arribès al Parlament d’amagat i poguès ser investit.


Una possibilitat que Hernando no ha descartat perquè “qualsevol hipòtesi amb Puigdemont és possible” perquè “tot és un circ”. “Si trepitja territori espanyol haurà d’anar a declarar al Tribunal Suprem com altres companys de Govern”, ha assenyalat. “Els serveis d’intel·ligència estan per ser intel·ligents tot i que a vegades no ho són”, ha recordat. Una referència velada a la primera marxa de Puigdemont després del 27O.

“Cal acabar amb aquest circ d’una vegada per totes”, ha afegit. El portaveu popular ha acusat al  procés “d’estar mort” i ha titllat els seus líders de “zombis polítics” i que tots els seus dirigents “acabaran inhabilitats i alguns a la presó”.


Seu del CNI.

Font: El Món (inclou vídeo amb les declaracions d'Hernando)

No sorprèn a ningú, però s'ha de tenir present. Encara que no es diu directament, no m'estranyria que tingués gent que el vigilés físicament.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.238.974 missatges
  • 219.055 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat