Fòrum

El recompte dels CDR demostra que la victòria de Ciudadanos és falsa

joanc1.289 5👍 380
Una vegada conegut el recompte oficial de les eleccions del 21 de desembre la mateixa nit electoral, els Comites de Defensa de la República (CDR) van començar un recompte paral·lel, que a dia d’avui encara no s’ha acabat, tot i que ja tenen el 90% escrutat.

 Els resultats canvien lleugerament respecte el recompte oficial amb el sistema d’Indra.  El bloc independentista sumaria dos escons més (un Junts per Catalunya i un altre la CUP) i el bloc del constitucionalisme perdria tres. A més, Ciudadanos no seria el vencedor dels comicis, sinó que seria Carles Puigdemont, 35 escons  i dos menys per a la formació d’Inés Arrimadas (36-2=34). El PP, per la seva banda, perdria un i es quedaria novament amb tres, els mateixos que tenia abans de guanyar un parlamentari del vot exterior. ERC, Comuns i socialistes no veurien modificat el seu resultat. 

Font:http://percatalunya.cat/recompte-dels-cdr-demostra-la-victoria-ciudadanos-fals


Així doncs, quedarien uns resultats com els següents:
 
Cal dir que la hi ha alguna cosa a la notícia que falla, ja que el bloc sobiranista guanya dos escons (1 JxCat i 1 CUP) però el bloc "constitucionalista" en perd 3 (2 Cs i 1 PP). Aleshores, hi ha un escó que va cap algú que no sigui d'aquests dos blocs, amb la qual cosa haurien de ser els comuns. No obstant, la pregunta diu: "ERC, Comuns i socialistes no veurien modificat el seu resultat".

En qualsevol cas, vagi a qui vagi, està clar que ni amb tot el jocs brut que han fet ni manipulant resultats, el bloc "constitucionalista" (i ho poso entre cometes perquè en realitat negar el dret a l'autodeterminació va en contra de la propia constitució) no ha estat capaç d'eliminar l'independentisme com ells es pensaven que passaria.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.175.449 missatges
  • 216.780 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat