Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

RUMORS: Elsa Artadi Presidenta de la Generalitat en nom de Puigdemont. Teatralització republicana des de l’autonomisme,

Foc de Fènix1.668 8 938👍 934

RUMORS: Elsa Artadi Presidenta de la generalitat  en nom de Puigdemont. Teatralització republicana des de l’autonomisme, nova temporada de “procés”


Resultat d'imatges de elsa artadi la grossa

 

Davant la impossibilitat de que Puigdemont sigui  investit telemàticament i de cap altre forma no presencial, davant l'evidència de que Oriol Junqueras seguirà a la presó i de que Marta Rovira no té gaire carisma(i ERC ha estat 2a força del Bloc indepe) , la nova maniobra del PDCAT sembla clara.

Elsa Artadi que va deixar el PDCAT poc abans de forjar la llista de JuntsxCatalunya per ser present a la llista com a numero 10, gran estratega de campanya i vista com la veritable mà dreta de Puigdemont es postula com a "presidenta de la generalitat a Catalunya en nom de Puigdemont que es mantindrà a Brussel·les".

Per legitimat tot això Puigdemont farà el teatre i gesticulacions necessàries per demostrar que ho ha intentat tot per que el VOT del President sigui pel President.

 

 

Resultat d'imatges de Els Artadi Puigdemont brusselas

Sembla doncs que Elsa Artadi, formada a harvard, i poc coneguda pel gran públic, únicament per alguns degut al EPIC FAIL del primer sorteig de la Grossa que no va tocar a ningú, seria irònicament candidata que li toqués el premi gros, la presidència de la generalitat.

Davant la impossibilitat, aniran forjant el discurs de presidenta “dona de palla” consentida...i pressionant ERC i després CUP amb les eines habituals.

Si ho aconsegueixen tindrem de nou un govern d’ERC subjugat al PDCAT fent una perfomance molt elaborada de governar autonòmicament fent teatralització republicana, i seguint aplicant les polítiques econòmiques de JxSI.  Tot a l’espera de resoldre el tema dels presos...distensió llarga...pluja fina per enterrar la línia unilateral i sobretot ELS CDR’s....

ESPERO QUE AIXÒ NO PASSI....però ho veig difícil...l’independentisme perd des del dia 10 d’Octubre(i el 28O), el procesisme guanya de nou.

 

Respostes

Configuració
 • Marc Espasa15.849 13 118👍 4.009
  Peró aixó seria acatar el 155 i donar el poder de posar i treure presidents a madrid i bla bla bla o aixó només funciona si el candidat no és de PDCAT- JXCAT ? 


  • __32381__1.151 1👍 500
   Això és el que sembla. I aquí és on ERC i la CUP s'haurien de quadrar perquè junts fan majoria. I si han de posar de president/a algú de JxC, que sigui assimilable per les dues forces que sumen majoria en el bloc independentista. 
   • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934
    Tot plegat vol dir acceptar el 155 i rebutjar la via unilateral. Es a dir una genuflexió col.lectiva de l'independentisme. 
    • __32381__1.151 1👍 500
     Ja em diràs què és doncs no acceptar el 155? Anar a eleccions de nou i perpetuar el 155? Fins quan? Fins que perdem definitivament i puguin formar ells govern? Fins que màgicament en Puigdemont pugui tornar aquí i treguin en Junqueras, en Forn i els Jordis de la presó i els consellers a l'exili puguin tornar i màgicament restituïm el govern legítim? Tot això, tret de l'imaginari fictici que alguns ens venen, és impossible. Per tant, cal que si ells ens escapcem els líders, nous líders apareguin i així per tants caps que vulguin tallar, hi hagi algú al darrere preparat per ocupar el lloc. 
  • autokrator12.263 3 168👍 7.974
   El problema és que el 155 l'ha acatat tothom. 
   • freezamite11.086 10 188👍 4.937
    Un plantejament molt trampós.
    Un cop Puigdemont es peta la independència i acata el 155... què havien de fer la resta?
    Havia de sortir Junqueras al balcó a dir que "no no, la independència ja la faig jo si fa falta, a les armes catalans"?

    Per aquesta regla de tres, tots els 2 milions d'independentistes que van votar també van acceptar el 155 no?
    • autokrator12.263 3 168👍 7.974
     Un cop Puigdemont accepta el 155 venen la resta, Puigdemont serà el màxim responsable però la resta alguna en tenen també. És possible que no poguesin fer una altra cosa, no ho discuteixo però si és així potser t'ho hauries d'haver plantejat abans d'arribar a on es va arribar. I de fet ni tan sols ara ho estan fent. No he vist ningú sortir a dir: "com que el Puigdemont va acatar el 155 ara tal i qual..."

     I les eleccions es podien haver boicotejat o presentar-se, presentar-se era acatar i votar també (i jo he votat) potser semblava millor opció que el boicot, el que no treu que ara mateix -de moment- el resultat electoral no serveix per res perque continuem sota el 155. 
     • freezamite11.086 10 188👍 4.937
      No, la resta no en tenen. Si en tenen la resta, també en tinc jo per haver anat a votar el 21D en comptes d'haver agafat una escopeta i haver sortit a alliberar el país estil braveheart.

      Qui tenia la responsabilitat de preparar i declarar la independència és el President, i no ho va voler fer. L'únic que estava a punt era la hisenda pròpia (i només el disseny i el programa informàtic, en cap cas els mecanismes per fer efectiva la recaptació que no depenien d'ERC), tota la resta (el més important) mai no van tenir intenció de fer-ho.

      Per tant, en una escala de l'1 al 100, si Puigdemont/CDC tenen 100 de responsabilitat, a la resta com a molt els pots atribuir un 10 per no haver denunciat abans l'estafa (i sabent que denunciar l'estafa hagués suposat un linxament mediàtic com el que estem veient ara mateix per exemple).
 • Dogmatico551 12👍 773
  Ni en Puigdemont ni en Jonqueras acabaran la legislatura sense ser inhabilitats, en el millor dels casos. Els empresonats, a més,  ho seran tot el temps que les lleis ho permetin: 4 anys o la sentència, el que arribi abans.

  Per aquesta raó, tant a ERC com a JxCat els convindria preparar la successió de les seves cúpules i promocionar segones espases. Millor fer-ho per iniciativa pròpia que forçats per les circumstàncies. Si l'escollida per renovar JxCat és Artadi, els correspon a ells decidir-ho.

  Aquestes renovacions són en tot cas necessàries i independents de si podem o no restablir a en Puigdemont com a President.
  • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934
   L'important és per fer què? Per tornar a fer autonomisme degradant l'1 d'Octubre i bona part de poble català? Per seguir menystenint als que voliem resistir amb un paternalisme fastigós? Per seguir fent les polítiques erratiques de JxSI que no van seduir ningú del cinturó  metropolità? Per seguir simulant fer estructures d'estat i fent veure falsament que hi ha plans màgics i suports internacionals....PERQUÈ? Sembla que ens conformem amb recuperar l'autonomia i que ens treguin el 155, ens conformem amb la derrota, quan el govern va decidir fugir i no implementar ni deixar-nos defensar la república. 
 • torraina_infernal37.775 11 17👍 22.779
  Cal desplegar la república ja. Cal empeesonar terroristes. Vaig votar la CUP.

  Dit això canseu molt els que preteneu explicar tot això, des del desànim, manca d'alternatives a curt termini i emmerdant-ho tot.

  Feu anar el cap. Tenim els escons que tenim. Els tenim repartits com els tenim. I això ho hem de fer en els mesos que vénen. Rumieu, rumieu i rumieu. Però la solució s'ha de trobar i desanimar a la gent o ser sectaris no ens durà enlloc.

  Ho dic des del constructivisme absolut. Pensem. Però així no. Penseum, si us plau. Quines peces clau cal canviar i des de quins llocs cal prémer i pressionar perquè els més seriosos i ferms despleguin la república.
  • henke56.743 11 9👍 9.499
   Pensar? Què més vols pensar? Aquest país està com està de tant pensar i tan poc actuar. Prou gesticulació! Acceptem el 155 amb dignitat i deixem de fer el paperina o entomem el repte més gran de la història de Catalunya i fem la independència.
 • autokrator12.263 3 168👍 7.974
  Home jo fa dies que aposto perque aquesta serà Presidenta. Hi haurà molt de teatre amb això de la investidura del Puigdemont però qualsevol amb dos dits de front sap que no pot ser i que no tornarà. 
 • Segon Usuari779 2👍 738
  Voto per una dona ni que sigui per variar.
 • Xicoira4.073 2 520👍 3.283
  L'Elsa serà presidenta, però farà de "portaveu" del president legítim.

  El millor pel President és que es quedi a Bèlgica. Els màrtirs no ens serveixen i a la garjola no es pot comunicar amb la resta de nosaltres.

  No sé gaire d'ella. Però és maca (ho sento, els homes sempre fem aquest tipus de comentaris) i a més li treuria el discurs a l'Arrimadas de "primera presidenta etc".

  Em sembla el menys pitjor que pot passar. Això va de llarg. Però no ens podem permetre ser irracionals i demanar que torni en Puigdemont perquè el fiquin a Estremera o vés a saber on i no pugui trepitjar mai més la seva pàtria. Seria molt trist.

  Cal que l'Elsa sigui presidenta i defensi el discurs d'alliberar en Puigdemont. Com la via armada a hores d'ara és inviable, hem de continuar amb aquesta estètica.

  A més, penseu en la caverna espanyola bramant per com vesteix i fent comentaris masclistes. Ens servirà de munició.
  • Ballester7.587 7 284👍 2.491
   Han d'intentar a per totes investir en Puigdemont, això està clar. Però si acaba sense poder ser, el que no podem és fer més eleccions i anar deixant el 155 actiu, quan el resultat seria a les bones el mateix problema.

   Si això passa, el mal menor és el que dius tu: en Puigdemont es vota "president legítim de la República catalana" amb una moció, i algú altre s'investeix president del govern (primer ministre). Aquesta persona li pertoca a JxC, com a força primera del pacte de govern. Però no pot ser de cap maneres un candidat oficialista. L'Elsa Artadi és una persona de confiança d'en Puigdemont, que va estripar el carnet del PDCat just abans d'aquestes eleccions. Amb això jo en tinc prou, algú com ella és la millor opció si en Puigdemont no pot ser.
   • Xicoira4.073 2 520👍 3.283

    És diputada, oi que sí?

    L'únic que veig és que no crec que vulgui ser presidenta. I si la millor opció és la Marta Rovira, la Pascal o un altre peix bullit, que s'ho confitin, serà la destrucció.

    Toca fer les coses ben fetes.

 • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934
  Font: http://www.rac1.cat/programes/el-mon/20180208/44617815790/reconeixement-de-puigdemont-i-elsa-artadi-com-a-candidata-de-consens.htm  Cada cop més capanes apunten el que molts diem des de fa mesos.... TEATRE per restablir l'autonomisme amb performance Repúblicana.... 
 • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934

  Els/les Tifosis del Procés comencen a  fer campanya per vendre bé  Artadi a la cort Processista. 

   

  ARA: https://www.ara.cat/politica/venedora-loteria-Que-pot-presidenta_0_1959404094.html 

   

  Elsa Artadi, la venedora de loteria que pot ser presidenta

  Mas-Colell la va nomenar a la segona legislatura directora general de Tributs i Joc. Des d’aquesta posició va tenir la ingrata tasca de pensar nous ingressos per a les malmeses arques de la Generalitat

  GEORGINA FERRI Subdirectora 10/02/2018 19:16

    312
   

  33  

  • Elsa Artadi
   

   

  Elsa Artadi
   
  GEORGINA FERRI

  ELSA ARTADI

  GEORGINA FERRI

   

  Era l’octubre del 2013 i a l’antiga seu de Loteria de Catalunya, a la Via Laietana de Barcelona, l’expectació era màxima. Hi havia una cinquantena de periodistes, una munió de càmeres de televisió i fotògrafs. Fins i tot una catifa vermella. No hi faltava ningú. Tres consellers de Mas feien una roda de premsa: Felip Puig, d’Empresa i Ocupació; Neus Munté, de Benestar Social i Famílies, i Andreu Mas-Colell, d’Economia i Coneixement. Es presentava en societat la Grossa de Cap d’Any, la primera loteria passiva fora del radi d’acció de la totpoderosa LAE (Loterias y Apuestas del Estado). Però aquell dia no només es va presentar en societat el capgròs, també va ser la presentació en societat d’Elsa Artadi (Barcelona, 1976), que amb la seva espontaneïtat i la seva didàctica de professora universitària es va posar ràpidament els periodistes a la butxaca, fent ombra als tres veterans consellers.

  El seu recorregut a l’administració Mas havia començat el 2011, quan Mas-Colell va fitxar una de les seves exalumnes més avantatjades com a assessora del departament d’Economia. En aquell moment, era habitual que recorregués el territori explicant les virtuts del pacte fiscal i fent pedagogia sobre les balances fiscals.

  “És una treballadora incansable, no li costa gens arremangar-se pel que faci falta, meticulosa i endreçada, ho fa tot sempre amb un somriure”, assegura una persona que va treballar amb ella colze a colze a Economia durant més de cinc anys.

  Contràriament a la imatge d’alumna de matrícula d’honor que té, no va despuntar fins als estudis superiors. Va cursar econòmiques a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i amb una beca de La Caixa es va doctorar a Harvard. Ha sigut assessora del Banc Mundial, professora de la Universitat Bocconi de Milà i de la UPF. Mas-Colell la va nomenar a la segona legislatura directora general de Tributs i Joc. Des d’aquesta posició va tenir la ingrata tasca de pensar nous ingressos (impostos propis) per a les malmeses arques de la Generalitat. Si en la novena legislatura la consigna havia sigut guanyar eficiència i retallar despesa per complir l’objectiu de dèficit imposat per l’Estat, en la desena l’objectiu era aconseguir aquesta reducció per la via dels ingressos sense haver de fer més retallades: la feina d’Artadi era fonamental, i requeria, a més, altes dosis de creativitat. Totes les mesures s’havien de pactar amb ERC -en aquells moments a l’oposició, però amb qui CiU tenia un acord de legislatura-, i Artadi va començar aleshores a bregar en la tramoia de la negociació parlamentària.

  Li va tocar la Grossa

  Va lluitar contra les reticències internes i externes per poder crear la Grossa i salvar així Loteria de Catalunya del seu tancament. També va batallar a la Unió Europea perquè l’impost sobre grans establiments comercials, que ja havia superat el veto del TC, no fos considerat un ajut d’Estat i es pogués seguir aplicant reconvertit en un impost verd. Una altra fita va ser aconseguir desencallar el projecte del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou i captar inversors per a l’anomenat BCN World.

  Que no li costa gens arremangar-se ho demostra el fet que era habitual veure-la el mateix dia 30 de desembre a la nit venent sense parar les últimes butlletes de la Grossa al centre d’atenció al client de Loteria de Catalunya. La Grossa va ser la seva obsessió durant tres anys, va recórrer tot el país buscant entitats i empreses que volguessin fer participacions de la loteria catalana. A cada entrevista que feia, s’emportava butlletes de la Grossa per vendre-les. “Tot suma”, deia. Així, el primer any va aconseguir vendre 25,3 milions d’euros, butlleta a butlleta de 5 euros. És perseverant i sempre aconsegueix el que es proposa.

  El novembre del 2015 va ser nomenada secretària d’Hisenda del departament d’Economia, però no va deixar la direcció general de Tributs i Joc i va comptabilitzar les dues feines. Una altra de les tasques que tenia assignada era ser membre del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec), on va conèixer la seva actual parella, l’advocat fiscalista Heribert Padrol.

  Ioga i gall dindi

  Als Estats Units es va aficionar al ioga, i d’aquelles terres també en va importar la tradició de celebrar el Dia d’Acció de Gràcies (Thanksgiving Day) cuinant i farcint ella mateixa el gall dindi per a les seves amigues. Unes amigues que sempre per Nadal reben una felicitació feta per ella com una manualitat.

  Durant els vuit anys que fa que treballa a l’administració, la seva imatge ha patit una transformació. En la seva etapa a Economia, era poc freqüent veure-la fent una entrevista amb ulleres. Sempre amb lents de contacte i americana. Ara les camises amples, els jerseis de punt i unes inconfusibles ulleres de pasta vermelles la caracteritzen. Els cabells més llargs i a vegades recollits l’han rejovenida.

  El 9 de gener del 2016 Artur Mas feia un pas al costat a favor de l’alcalde de Girona. L’endemà, l’investit 130è president de la Generalitat oferia una recepció al Pati dels Tarongers. Artadi hi va acudir acompanyada de Padrol. Puigdemont se li va acostar un moment, la va agafar pel colze i li va dir: “Compto amb tu, eh?” La cara d’Artadi va canviar, conscient de la responsabilitat que això suposava. Va passar a formar part del pinyol del president. Potser ara ella serà el 131è president, la primera dona en la institució. Jove i sobradament preparada.

  • Hades27.464 9 37👍 19.112
   Això és que ja han tancat acords i donat ordres als heralds.
   • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934

    Sembla que la lletra gran de l'acord estigui ja pactada de fa temps, i el que s'estigui fent és teatre i com a molt escrivint la lletra petita de l'acord pel que fa a repartiment del poder per cuotes de partit. 

    Des de finals de desembre que corre el rumor de l'Artadi amb insistència entre els bastidors de la política, som molts els que veiem aquest gat mal amagat des de fa temps. 

    La pregunta és per fer què?  

     

    • Hades27.464 9 37👍 19.112
     Gestionar i endur-se unes engrunes que creuen que arribaran.
     • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934
      Es ben patètic, més val que ens preparem perquè si no substituïm el lideratge del poble català per una generació de polítics amb dignitat no serem mai República, ara de teatre i performances en farem moltes. 
      • Hades27.464 9 37👍 19.112
       És una llàstima perque és en aquest moment on es fiquen uns ciments sòlids per arribar amb opcions fortes a una propera finestra d'oportunitat que hem de poder obrir en uns anys. Però han triat una covardia que ens deixa en unes condicions pèssimes per d'aquí uns anys.
       • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934

        El que més m'aterra és veure com hi ha independentistes que segueixen entestats en no voler veure la realitat, ni una crítica a les inexistents estructures d'estat, comprensió pel fastigós paternalisme dels que no ens van ni tant sols deixar intentar la via gandhiana (que recordem contempla resistir a l'opressor i que pot portar MORTS), comprensió per la traïció del 10 O i per  farsa de proclamació de la república del 27O que no va fer ni baixar la bandera....

        En fi esperem que obrim els ulls i ens posem a treballar. 

         

        PS: Que consti que jo més que de Gandhy soc de Ho Chi Minh...

      • ansar17.878 12 91👍 6.689
       hi ha politics amb dignitat de totes les edats 

       A qui cal substituir es a qui no ha fet la seva feina, no a tots els que no han pogut fer la feina per culpa que el lider suprem (l'unic que tenia el poder executiu) es va cagar les calcetes
       • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934
        Si però veig difícil a curt termini que canviem els lideratges...per això parlo de generació, tant de bó no fes falta tant de temps.  
        • ansar17.878 12 91👍 6.689

         que et fa pensar que a la proxima generacio no hi hagi una barreja de politics cagats, altres amb dignitat, altres un venuts, etc...?

         Potser nomes cal canviar-ne 1-2 liders. Qui te la responsabilitat del que ha passat?

         Et recordo, dels 7 milions de catalans, nomes hi havia un que tenia el poder executiu, i amb una simple accio podria haver canviat la historia

         • Foc de Fènix1.668 8 938👍 934

          Crec directament que ara es molt poc probable, tant de bo m'equivoqui. 

           

          Respecte el futur, veig una joventut organitzada que ha viscut l'1-O i infants que han vist el que espanya feia que en el futur poden tenir més responsabilitats i les idees mes clares.

          Després veig també que l'espanyolisme identitari es manté en part de la joventut que n'és filla però EN MENOR MESURA, i que molts joves que venen de families amb aquesta identitat no tenen aquest sentiment o el tenen menys desenvolupat. En paral.lel els que per edat son catalans nouvinguts de primera i segona generació reduiran en numero en el futur simplement per edat. 

          M'agradaria que la partida es jugues avui, però crec que va per llarg. 

  • autokrator12.263 3 168👍 7.974
   Vaja home, s'han oblidat d'explicar que és una de les que ha acatat el 155 i ha estat obeint a la SS fins que el seu càrrec va esdevenir incompatible amb el de diputada. 
 • anselm_turmeda6.103 10 350👍 3.893
  Crec que va ser a TV3 que l'altre dia van dir que aquesta dona un dia l'any mata un gall dindi per celebrar el "Dia d'acció de gràcies", el mateix dia que ho fan els ianquis...
 • Desconfiat4.138 3 511👍 4.424
  Un meuca liberal i autonomista? No, gràcies.
 • ansar17.878 12 91👍 6.689
  sembla que si
 • __28653__23.841 3👍 5.608
  No m' ha agrada gens la seva imitació al Polònia que sigui molt intel·ligent, no vol dir que sigui repel·lent
 • Jaume_I15.257 10 126👍 7.579
  Diuen que te bons contactes als Estats Units i Israel però no em demaneu fonts ni tampoc em digueu lo del Gall dindi si us plau. si algú en te de fons, que les posi.

  cert és que es va doctorar a Harvard.


  Entre les seves aficions destaquen el ioga, la carrera a peu, el dibuix a llapis i la pintura en aquarel·les.

  que collons és la carrera a peu?
 • paleta4.097 3 515👍 5.129
  Qui estigui disposat a anar a la presó, o a perdre tot el seu patrimoni, que llenci la primera crítica.
  • Baluard de Sant Clara1.316 3👍 1.954
   Ha arriscat més la gent anònima que aquests poltroneros que malden per formar un govern feble i mesell a Espanya.
   • Jaume_I15.257 10 126👍 7.579
    Es FALS. Ets injust, molt injust amb ells.
    • Baluard de Sant Clara1.316 3👍 1.954
     Què ha arriscat l'Artadi, l'Aragonès o en Sebrià?

     Li ho expliques al Roger Español per exemple?
     • Jaume_I15.257 10 126👍 7.579
      Els cupaires sempre igual però cap a la presó. A les properes eleccions  Cup 0

      • Baluard de Sant Clara1.316 3👍 1.954
       No se perquè em vens amb això de la CUP, et torno a dir què han arriscat en Sebrià, l'Aragonès o l'Artadi?

       Els que són a les presons espanyoles injustament, malgrat poder-los criticar per no haver preparat absolutament res per defensar la República, malgrat passar-se la darrera legislatura venent fum, estan pagant de llarg la seva puerilitat davant la repressió espanyola. Els de l'exili tres quarts del mateix, però aquests funcionaris de partit?

       Entenc que la CUP us molesta, perquè davant la claudicació general de la casta processista, són els únics que segueixen fidels al mandat de l'1 oct i de les urnes del 21D, i això és una pedra a la sabata a l'objectiu d'enterrar la lluita republicana per poder gestionar menjadores i les poques engrunes autonòmiques que us deixi Espanya durant unes quantes dècades. Per això us interessa que desapareguin les veus disidents que denuncïin la claudicació.
   • Panda Vermell15.371 12 123👍 5.102
    La majoria de gent anònima que es passeja per Twitter o el Racó donant lliçons no ha arriscat res. Comparar 30 anys de presó amb haver rebut un cop de porra l'1O o haver dormit una nit al col·legi amb els teus amics del barri és cínic.

    I amb això no vull dir que no hi hagi gent que estaria disposada a jugar-s'ho tot, però el 99% dels que es passegen per les xarxes criticant els polítics, no ho farien.
    • Baluard de Sant Clara1.316 3👍 1.954
     Els qui ara constituiran un governet autonòmic a part que es passaran pel forro el mandat de les urnes i el programa electoral amb que es van presentar em pots dir quina repressió i represàlies han patit?


     • Panda Vermell15.371 12 123👍 5.102
      Doncs alguns d'ells es poden passar 30 anys a la presó i alguns altres, tota la vida a l'exili. D'altres multes de milers i fins i tot milions d'euros.

      Ara el teu torn: què t'hi has jugat tu?

      PD: Sobre això que dius que un govern amb Artadi és autonòmic mentre un amb Puigdemont és republicà, no sé si riure o plorar. O els dos són autonòmics o els dos són republicans, però pretendre que Artadi i Puigdemont són gaire diferents ideològicament sembla un acudit.
  • català_vilanoví1.795 1 899👍 2.270
   Millor dit encara: qui no ho estigui, que no s'hi presenti. Que no ens obstaculitizi a la resta pels seus interessos personals i les seves covardies.
  • Desconfiat4.138 3 511👍 4.424
   La liberal que se'n vagi a fer Ioga a sa puta casa. 
 • soldat Svejk17.123 7 97👍 4.321
  Va contribuïr amb força al bcn world i el parc ferrari, que són projectes que tenen l'efecte de fer desaparèixer comarques catalanoparlants i convertir-les en especulació, depradació ecològica i monolingüisme espanyol.. tot per enrriquir quatre butxaques.. estil ciu.
 • willybarna11.206 10 185👍 2.944
  Fora Convergencia, fora el PDeCAT, fora JxCAT, fora ERC, fora en Puigdemont i en Junqueras.

  Fora l'autonomisme disfressat d'independentisme. Cal fer foc nou d'una punyetera vegada.

  Fora els quinta-columnistes per sempre de les nostres institucions. Fora els traidors a sou de Castella.

  Noves eleccions ja!


Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.222.871 missatges
 • 218.514 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat