Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

RUMORS: Elsa Artadi Presidenta de la Generalitat en nom de Puigdemont. Teatralització republicana des de l’autonomisme,

Foc de Fènix1.687 9 930👍 974

RUMORS: Elsa Artadi Presidenta de la generalitat  en nom de Puigdemont. Teatralització republicana des de l’autonomisme, nova temporada de “procés”


Resultat d'imatges de elsa artadi la grossa

 

Davant la impossibilitat de que Puigdemont sigui  investit telemàticament i de cap altre forma no presencial, davant l'evidència de que Oriol Junqueras seguirà a la presó i de que Marta Rovira no té gaire carisma(i ERC ha estat 2a força del Bloc indepe) , la nova maniobra del PDCAT sembla clara.

Elsa Artadi que va deixar el PDCAT poc abans de forjar la llista de JuntsxCatalunya per ser present a la llista com a numero 10, gran estratega de campanya i vista com la veritable mà dreta de Puigdemont es postula com a "presidenta de la generalitat a Catalunya en nom de Puigdemont que es mantindrà a Brussel·les".

Per legitimat tot això Puigdemont farà el teatre i gesticulacions necessàries per demostrar que ho ha intentat tot per que el VOT del President sigui pel President.

 

 

Resultat d'imatges de Els Artadi Puigdemont brusselas

Sembla doncs que Elsa Artadi, formada a harvard, i poc coneguda pel gran públic, únicament per alguns degut al EPIC FAIL del primer sorteig de la Grossa que no va tocar a ningú, seria irònicament candidata que li toqués el premi gros, la presidència de la generalitat.

Davant la impossibilitat, aniran forjant el discurs de presidenta “dona de palla” consentida...i pressionant ERC i després CUP amb les eines habituals.

Si ho aconsegueixen tindrem de nou un govern d’ERC subjugat al PDCAT fent una perfomance molt elaborada de governar autonòmicament fent teatralització republicana, i seguint aplicant les polítiques econòmiques de JxSI.  Tot a l’espera de resoldre el tema dels presos...distensió llarga...pluja fina per enterrar la línia unilateral i sobretot ELS CDR’s....

ESPERO QUE AIXÒ NO PASSI....però ho veig difícil...l’independentisme perd des del dia 10 d’Octubre(i el 28O), el procesisme guanya de nou.

 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.536 missatges
  • 219.075 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat