Fòrum

RUMORS: Elsa Artadi Presidenta de la Generalitat en nom de Puigdemont. Teatralització republicana des de l’autonomisme,

Foc de Fènix 1.466 7 996 👍 640

RUMORS: Elsa Artadi Presidenta de la generalitat  en nom de Puigdemont. Teatralització republicana des de l’autonomisme, nova temporada de “procés”


Resultat d'imatges de elsa artadi la grossa

 

Davant la impossibilitat de que Puigdemont sigui  investit telemàticament i de cap altre forma no presencial, davant l'evidència de que Oriol Junqueras seguirà a la presó i de que Marta Rovira no té gaire carisma(i ERC ha estat 2a força del Bloc indepe) , la nova maniobra del PDCAT sembla clara.

Elsa Artadi que va deixar el PDCAT poc abans de forjar la llista de JuntsxCatalunya per ser present a la llista com a numero 10, gran estratega de campanya i vista com la veritable mà dreta de Puigdemont es postula com a "presidenta de la generalitat a Catalunya en nom de Puigdemont que es mantindrà a Brussel·les".

Per legitimat tot això Puigdemont farà el teatre i gesticulacions necessàries per demostrar que ho ha intentat tot per que el VOT del President sigui pel President.

 

 

Resultat d'imatges de Els Artadi Puigdemont brusselas

Sembla doncs que Elsa Artadi, formada a harvard, i poc coneguda pel gran públic, únicament per alguns degut al EPIC FAIL del primer sorteig de la Grossa que no va tocar a ningú, seria irònicament candidata que li toqués el premi gros, la presidència de la generalitat.

Davant la impossibilitat, aniran forjant el discurs de presidenta “dona de palla” consentida...i pressionant ERC i després CUP amb les eines habituals.

Si ho aconsegueixen tindrem de nou un govern d’ERC subjugat al PDCAT fent una perfomance molt elaborada de governar autonòmicament fent teatralització republicana, i seguint aplicant les polítiques econòmiques de JxSI.  Tot a l’espera de resoldre el tema dels presos...distensió llarga...pluja fina per enterrar la línia unilateral i sobretot ELS CDR’s....

ESPERO QUE AIXÒ NO PASSI....però ho veig difícil...l’independentisme perd des del dia 10 d’Octubre(i el 28O), el procesisme guanya de nou.

 

Respostes

Configuració
 • Marc Espasa 14.513 12 131 👍 2.969
  Peró aixó seria acatar el 155 i donar el poder de posar i treure presidents a madrid i bla bla bla o aixó només funciona si el candidat no és de PDCAT- JXCAT ? 


  • __32381__ 1.151 👍 500
   Això és el que sembla. I aquí és on ERC i la CUP s'haurien de quadrar perquè junts fan majoria. I si han de posar de president/a algú de JxC, que sigui assimilable per les dues forces que sumen majoria en el bloc independentista. 
   • Foc de Fènix 1.466 7 996 👍 640
    Tot plegat vol dir acceptar el 155 i rebutjar la via unilateral. Es a dir una genuflexió col.lectiva de l'independentisme. 
    • __32381__ 1.151 👍 500
     Ja em diràs què és doncs no acceptar el 155? Anar a eleccions de nou i perpetuar el 155? Fins quan? Fins que perdem definitivament i puguin formar ells govern? Fins que màgicament en Puigdemont pugui tornar aquí i treguin en Junqueras, en Forn i els Jordis de la presó i els consellers a l'exili puguin tornar i màgicament restituïm el govern legítim? Tot això, tret de l'imaginari fictici que alguns ens venen, és impossible. Per tant, cal que si ells ens escapcem els líders, nous líders apareguin i així per tants caps que vulguin tallar, hi hagi algú al darrere preparat per ocupar el lloc. 
  • autokrator 8.897 2 247 👍 5.185
   El problema és que el 155 l'ha acatat tothom. 
 • Dogmatico 208 11 👍 234
  Ni en Puigdemont ni en Jonqueras acabaran la legislatura sense ser inhabilitats, en el millor dels casos. Els empresonats, a més,  ho seran tot el temps que les lleis ho permetin: 4 anys o la sentència, el que arribi abans.

  Per aquesta raó, tant a ERC com a JxCat els convindria preparar la successió de les seves cúpules i promocionar segones espases. Millor fer-ho per iniciativa pròpia que forçats per les circumstàncies. Si l'escollida per renovar JxCat és Artadi, els correspon a ells decidir-ho.

  Aquestes renovacions són en tot cas necessàries i independents de si podem o no restablir a en Puigdemont com a President.
  • Foc de Fènix 1.466 7 996 👍 640
   L'important és per fer què? Per tornar a fer autonomisme degradant l'1 d'Octubre i bona part de poble català? Per seguir menystenint als que voliem resistir amb un paternalisme fastigós? Per seguir fent les polítiques erratiques de JxSI que no van seduir ningú del cinturó  metropolità? Per seguir simulant fer estructures d'estat i fent veure falsament que hi ha plans màgics i suports internacionals....PERQUÈ? Sembla que ens conformem amb recuperar l'autonomia i que ens treguin el 155, ens conformem amb la derrota, quan el govern va decidir fugir i no implementar ni deixar-nos defensar la república. 
 • torraina_infernal 37.252 10 16 👍 22.091
  Cal desplegar la república ja. Cal empeesonar terroristes. Vaig votar la CUP.

  Dit això canseu molt els que preteneu explicar tot això, des del desànim, manca d'alternatives a curt termini i emmerdant-ho tot.

  Feu anar el cap. Tenim els escons que tenim. Els tenim repartits com els tenim. I això ho hem de fer en els mesos que vénen. Rumieu, rumieu i rumieu. Però la solució s'ha de trobar i desanimar a la gent o ser sectaris no ens durà enlloc.

  Ho dic des del constructivisme absolut. Pensem. Però així no. Penseum, si us plau. Quines peces clau cal canviar i des de quins llocs cal prémer i pressionar perquè els més seriosos i ferms despleguin la república.
 • autokrator 8.897 2 247 👍 5.185
  Home jo fa dies que aposto perque aquesta serà Presidenta. Hi haurà molt de teatre amb això de la investidura del Puigdemont però qualsevol amb dos dits de front sap que no pot ser i que no tornarà. 
 • Segon Usuari 666 1 👍 636
  Voto per una dona ni que sigui per variar.
 • Xicoira 2.012 1 826 👍 1.711
  L'Elsa serà presidenta, però farà de "portaveu" del president legítim.

  El millor pel President és que es quedi a Bèlgica. Els màrtirs no ens serveixen i a la garjola no es pot comunicar amb la resta de nosaltres.

  No sé gaire d'ella. Però és maca (ho sento, els homes sempre fem aquest tipus de comentaris) i a més li treuria el discurs a l'Arrimadas de "primera presidenta etc".

  Em sembla el menys pitjor que pot passar. Això va de llarg. Però no ens podem permetre ser irracionals i demanar que torni en Puigdemont perquè el fiquin a Estremera o vés a saber on i no pugui trepitjar mai més la seva pàtria. Seria molt trist.

  Cal que l'Elsa sigui presidenta i defensi el discurs d'alliberar en Puigdemont. Com la via armada a hores d'ara és inviable, hem de continuar amb aquesta estètica.

  A més, penseu en la caverna espanyola bramant per com vesteix i fent comentaris masclistes. Ens servirà de munició.
  • Ballester 6.717 6 322 👍 1.812
   Han d'intentar a per totes investir en Puigdemont, això està clar. Però si acaba sense poder ser, el que no podem és fer més eleccions i anar deixant el 155 actiu, quan el resultat seria a les bones el mateix problema.

   Si això passa, el mal menor és el que dius tu: en Puigdemont es vota "president legítim de la República catalana" amb una moció, i algú altre s'investeix president del govern (primer ministre). Aquesta persona li pertoca a JxC, com a força primera del pacte de govern. Però no pot ser de cap maneres un candidat oficialista. L'Elsa Artadi és una persona de confiança d'en Puigdemont, que va estripar el carnet del PDCat just abans d'aquestes eleccions. Amb això jo en tinc prou, algú com ella és la millor opció si en Puigdemont no pot ser.
   • Xicoira 2.012 1 826 👍 1.711

    És diputada, oi que sí?

    L'únic que veig és que no crec que vulgui ser presidenta. I si la millor opció és la Marta Rovira, la Pascal o un altre peix bullit, que s'ho confitin, serà la destrucció.

    Toca fer les coses ben fetes.


Publicitat

Fòrums

 • 9.010.507 missatges
 • 211.536 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat