Fòrum

De com el capitalisme salvatge i l'estupidesa dels consumidors afavoreixen la substitució alimentària (CAQUIS INSIDE)

Darth_Voldemort443 3👍 337Ara que ha acabat la tardor, és hora de parlar del que ha succeït aquesta temporada. Haurà passat desapercebut per a la majoria, però aquest fenòmen pot canviar la nostra idiosincràsia de manera brutal en els propers anys.

És una mostra més de com el capitalisme salvatge, i la comoditat del consumidor educat en aquest capitalisme, (els amazon boys que ho volen tot còmode i que no s'hagi de carregar) han portat, en una sola tardor, a una substitució cultural, en aquest cas culinària, que pot acabar amb aquesta època de l'any tal i com la coneixem.
Sí, ho heu endevinat, parlo de caquis.
Ahhh, el caqui. El caqui, com la xirimoia, el formatge blau o les anxoves, no són del gust de tothom. És una fruita dolça, tova, enganxifosa. Tens un marge petit per pendre-te-la. Si te la menges massa verda, el gust és fastigoset i et queda una boca aspra. Un cop està al punt, tens pocs dies per menjar-te-la abans que peti, convertint la teva nevera en una cataracta de confitura. Però si aconsegueixes agafar un caqui al punt... oh.... és la glòria.

I no ens enganyem. Al punt és molt madur, a punt de podrir-se. Menjar-se un caqui poc madur és com demanar un entrecot de carn de Kobe molt fet. Al gulag.

El caqui és difícil de portar de la fruiteria a casa. Si estan madurs, te'ls han de posar en una safata, i tot i així si remous molt la bossa pot ser que petin. No es poden portar a la feina, per la mateixa raó.

En resum, no son funcionals. Només es mantenien a les fruiteries per ser, segurament, la fruita més deliciosa que poguem trobar a les nostres contrades. (Tot i que és originaria de Xina, s'ha adaptat perfectament al clima mediterrani).

Però tot el que ha resistit el caqui per arribar a les nostres llars tot i les evidents dificultats del sistema econòmic en el que vivim se n'ha anat a norris en una sola tardor amb l'aparició dels CAQUIS PERSIMON.
Aquesta merda, per qui no la conegui, és una varietat de caqui dur, amb la textura d'una poma, o un prèssec poc madur. De sabor és relativament dolç, però no te res a veure amb el caqui de debó. És una puta ofensa de caqui. Oi que no demanem chirimoies dures, anxoves que no estiguin salades o cargols amb textura de vedella?

Ostia puta, ens agraden els caquis tal i com són. Tous, enganxifosos, de textura mucosa i de menjar amb cullera.

L'aparició d'aquests caquis de merda, caquis de butxaca, caqui'n'go, no sería tan greu sinó fos perquè estàn desplaçant al caqui bó. Aquesta tardor he vist la convivència dels dos caquis, per acabar trobant-me diverses fruiteries on només tenien el persimón. Això ha passat en una sola tardor. Què creieu que passarà en un parell d'anys?

Els caquis persimon són molt més funcionals. No se'ls podreixen amb tanta facilitat als fruiters, són més fàcils de transportar (Te'ls pots demanar per Amazon Prime), els pots portar a la feina i pelar-los, no et taques les mans i sobretot, són aptes pels llepafils que no s'havien atrevit a menjar una cosa tan flonja i fastigoseta com el caqui caqui.

Per tant, salvem el caqui, resistència a les fruiteries, boicot a les que no en tinguin i sobretot:MORT AL CAQUI PERSIMON

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.175.455 missatges
  • 216.780 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat