Fòrum

Alejo Vidal-Quadras proposa que en Jonqueres sigui president

Rigel61.114 10 6👍 29.440


Respostes

Configuració
 • enricmm15.676 10 118👍 4.969
  LEL

  Ara resulta que JxCat es deixarà robar la presidència després de ser els guanyadors del bloc indepe. 
  • torraina_infernal37.639 11 16👍 22.595
   Premi al comentari sectari de l'any.
   • enricmm15.676 10 118👍 4.969
    Sectari? És la puta veritat. Per què collons se l'haurien de deixar robar. 
    • torraina_infernal37.639 11 16👍 22.595
     Estem per altres coses més importants ara. Però vaja, no hi vull perdre ni un segon en tota aquesta merdassa. Que ja m'imagino què respondràs i ja em fot mandra....
     • FuRTiUsuari sumador19.542 12 76👍 6.766
      Doncs això els hi expliques a segons qui... O sigui, trenquen la unitat perquè es veien guanyadors, foten una campanya de vergonya aliena, "sota tot pronòstic" se la foten respecte el què esperaven, i ara dius que pretenguin que sigui el President el seu líder des de la presó per davant del més votat i únic President legítim?? L'altre dia quasi em surt la birra pel nas quan el Rufián va dir que no es podia ser "President per Skype"... Però llavors pretén tenir un "President per carta setmanal al Periódico?" o què putes?? I després encara continueu pensant que res de bo en pot sortir d'aquesta situació que encarem... VInga va, torraineja una mica més si et sents millor... Però no estar d'acord i no tenir ni puta idea de saber ensortir-se'n entre tots de la situació actual no és per anar llançant coets... I per a tu quines coses importants hi ha més que aquesta ara mateix si no es poden ni posar d'acord en una cosa bàsica? En serio et posaràs a dir que l'important és "desplegar la República" quant ni amb coses bàsiques se'n saben ensortir?? Si ja veig a venir que amb la ximpleria encara acabarem amb noves eleccions abans d'estiu... Anem fent pallassades improvitzades i cadascú per la seva banda que ens anirà segur de puta mare...
    • Mafan860 1👍 802
     No es tracta que se l'hagi de robar o no. Es tracta que Puigdemont és el president de la República. És ara mateix un símbol de la República Catalana. Si hem anat a fer el paripe a aquestes eleccions il·legals i il·legítimes és per recordar-los a la cara a l'Espanyolam i a Europa que aquí volem la República i que es fotin el seu 155 i la seva autonomia per allà on els i càpiga.

     Es tracta senzillament de no deixar governar Catalunya a menys que no sigui una República. Aquest és el poder democràtic i únic que tenim.
  • __32331__3.226👍 2.836
   JxCAT no són els guanyadors del bloc indepe, són els guanyadors de les eleccions; els de La Banda del 155,  C´s no compten.
  • lituslindus1.085 2👍 1.115
   si realment volem ser independents ja es bo que ni un ni l'altre ho siguin 
   • autokrator11.885 2 170👍 7.592
    Sigui bo o dolent el cert és que un no pot tornar al país i l'altre està complicat que surti de la presó. Per tant, tenint en compte que s'ha acabat la unilateralitat per una bona temporada, el normal és que busquin algú altre. 
     • autokrator11.885 2 170👍 7.592
      La unilateralitat s'ha acabat de facto, la gent sabrà perque ha votat què però la unilateralitat no ha existit des del dia que el Senat va aprovar el 155, pensar que això canvia perque es voti una investidura d'un que està a la presó o a Bèlgica no té sentit. 

      Si hi hagués hagut mitjns i ganes de mantenir la unilateralitat s'hauria fet i no s'hauria posat el país en una situació encara més complicada per fer-ho que abans, que és el que ha passat. 
     • freezamite11.083 9 185👍 4.937
      Vau votar al de la noDUI que va mirar de rebentar l'1O perquè en campanya semblava desafiant...

      Brutal, ens està bé tot el que ens passi. Fins que no maduren políticament i el nivell sigui aquest, ho tenim ben fotut.
     • Indecomuner3.771 2 543👍 3.766
      No, no. No s'ha acabat pas. però institucionalment potser sí que tindrem uns mesos o més d'un any sense capacitat ni iniciativa d'implementar res que soni a república.

      Una altra cosa és la gent. Seguirem amb el 155 de facto, judicis, encausaments, retallades de pressupost (començant per tv3), desinversions públiques en molts sectors... Ja vorem si la gent es manté passiva.

      Tot això va començar als municipis, al carrer, anys abans d'arribar al Parlament. Que ningú se n'oblidi. És un moviment de base popular. Si això no avança per dalt, tornarà a avançar per sota.
    • goulah19.312 14 77👍 5.396
     Qui diu que la unilateralitat s'ha acabat? No veig cap intenció al bàndol espanyol de deixar d'aplicar-la...
    • Indecomuner3.771 2 543👍 3.766
     Al Junqueras el faran sortir si els interessa, en la línia del que diu el Quadras. Faran els seus càlculs i decidiran què els convé més.
 • quatreanys34.742 6 18👍 9.761
  El de sempre, crear conflicte entre ERC I PDECAT. Si en Junqueres el deixen anar sera per aixo.
 • kaim5.299 14 404👍 947
  J-U-nqueres... 
 • Lluísfrancesc12.240 8 166👍 10.889
  L'Alejo pot ser una desferra humana,però no és imbècil. Sap que dient que Junqueras sigui President afavoreix que no ho sigui. 

  No ens deixem influir pels feixistes espanyols.
 • __28653__23.841 3👍 5.608
  Si surt de la presó, Junqueras President!
 • Mcasas8.873 12 248👍 3.396
  Espanya porta mesos i anys oferint la presidència a Junqueras a canvi de que pari el procés. Òbviament, no colarà.
 • Friheden11.034 4 187👍 5.577
  Quan evolucionarà l’australopitecus hispanus ? Encara amb la cantarella de voler dividir els catalans ? QUE HAN PERDUT , COLLONS !!!!

  El bloc independentista ja negociarà el que li convingui, que callin els perdedors dels espanyols d’una puta vegada !!!!
 • botifarradepagès5.615 3 382👍 4.933
  Cada putu cop que escrius Jonqueres, Nech mata un gatet.
 • foraviler1.464 12👍 1.488
  Aquest l'unic que vol es dividir l'independentisme, res més
 • Columbo1.264 2👍 1.759
  JOnquerEs?

  • foraviler1.464 12👍 1.488
   Totalment. Es l'estratègia des del moment que varen veure que l'independentisme tenía majoría absoluta, ja fins i tot en campanya electoral. Sincerament, mai havía vist ERC i a JxCat més units que ara. S'ha de tenir en compte el que han passat junts, ambdós han tingut dirigents a la pressó per aquest procés... No espero una divisió en aquestes altures, manco quan ERC i JxCat tenen una força similar
 • __32381__1.151👍 500
  Si hagués guanyat ERC em semblaria bé, encara que hagin guanyat per poc més de 10.000 vots. Per mi, a hores d'ara o s'aconsegueix que torni el govern legítim (Puigdemont i Junqueras) i fan un govern equitatiu al 50% preservant si pot ser tots els consellers/es o fem foc nou. Els espanyolistes juguen amb la idea de divideix i guanya i volen dividir ERC i JxC. Una idea seria que si Puigdemont no pot venir, ni Junqueras pot ser investit perquè segueix a la presó, fem president en Romeva, que era candidat acceptat pel PDECAT i ERC per liderar la candidatura de JxSí. Sinó, busquem algú nou/va. Això és com sempre, primer el dimoni era en Mas per a tot l'espanyolam, després en Puigdemont els va fotre més, doncs si no pot tornar, busquem algú que encara els foti més. Espanya viu amb la idea que tallant els caps dels líders això s'acaba i no veuen que més enllà hi ha tot un poble. De gent en tenim. 
  • Mcasas8.873 12 248👍 3.396
   Jordi Sánchez 
  • foraviler1.464 12👍 1.488
   Fins ara havia pensat que no importava qui fos el president o qui formaria el govern. Però amb aquestes circumstàncies es una qüestió de dignitat restaurar el mateix govern que hi havia abans, a no ser que algún conseller per voluntat propia no vulgui repetir. La qüestió es que es el Parlament i l'independentisme en general qui decideix president i govern, no l'estat. 

   Puc entendre que es va fer un pas enrere amb el 155 i les eleccions a dos mesos, però si es comença a tirar enrere cada cop que l'estat amenaça arribarà un punt que l'autogovern serà només sobre el paper i totes les decisions transcendentals vindran de Madrid (despotisme autonòmic?). I de República res de res. Tard o d'hora s'haurà de forçar, només que aquest cop compta amb el suport explícit de la gent, o aquesta es la lectura que en faig de les darreres eleccions.
   • __32381__1.151👍 500
    Jo crec que realment no importa qui sigui al govern. Ara bé, si podem restituir el que tenim i que segueixin els que volen em sembla perfecte. Però tampoc podem perdre mesos. Recordem com tenim les nostres institucions. A part, jo que treballo a ensenyament, sé que els col·legis i instituts fa dos mesos que no cobren. Arribarà un moment que no tindrem diners ni per pagar la llum, la calefacció o les simples fotocòpies.

    Vull dir que per mi seria perfecte restituir el que tenim, però que si no es pot, passem pàgina, per pragmatisme. El país no es pot permetre més temps així. Un nou govern, que reconegui l'anterior, que restitueixi tot de nou i retorni la dignitat. A part dels centres docents, recordem que ens han tancat les oficines a l'exterior i quantes més coses que no sabrem ens estan fotent. A més, l'estat espanyol es pensa que tallant caps això se soluciona. I mira, van pensar ara han fet caure en Mas, això s'acaba. I va aparèixer algú a qui han temut encara més. El mateix passarà amb Puigdemont i Junqueras. Apareixerà algú altre que tocarà encara més els collons. Tot i això, per dignitat, jo faria que cap dels dos deixés el seu escó. Encara que Puigdemont no pogués venir aquí i en Junqueras l'hagués d'exercir des de la presó. Encara tindríem 68 escons per tirar endavant tot. I 69 si deixessin sortir en Junqueras de la presó per anar als plens. Per dignitat jo faria que només ells dos agafessin l'acta d'entre tots els que són a l'exili o a la presó. A no ser que els de la presó puguin sortir. I els de l'exili si venen aniran a presó, encara que podrien seguir amb el seu escó, però no sé si els deixarien sortir igual que a en Junqueras. 
 • torraina_infernal37.639 11 16👍 22.595
  Des de presó l'Alejo no tindrà accés a twitter.
 • SantsUsuari sumador30.982 14 27👍 10.198
  El president ha de ser Puigdemont, però ja podem anar pensant què farem quan el TC ens ho tombi.
 • independentistaimpacient18.732 9 83👍 562
  ORIOL JUNQUERAS. I si no, pregunta-li QUÈ POSA AL SEU DNI. I si m'apures, PARTIDA DE NAIXEMENT. 


 • Desconfiat3.988 3 523👍 4.225
  Jo també aposto per en Llongueras
 • Astralcat3.472 2 586👍 2.979
  Què passaria si un català independentista que va quedar adormit a un colegi a les 8:00 del matí del passat 1-O despertés justament ara i veiés el sidral infumable que els nostres ulls contemplen? 
 • Rigel61.114 10 6👍 29.440
 • Dogmatico459 11👍 595
  Volen destruir els possibles punts en comú de l'independentisme i provocar un enfrontament.

  Puigdemont ha de ser investit a la més mínima ocasió i s'ha de veure com. El President no pot ser emmanillat pels espanyols, que és el que ells desitgen.

  Ja en segon terme, ni Junqueras ni Puigdemont són opcions de futur per l'independentisme si continuem sota l'opressió espanyola. Gairebé amb tota seguretat seran inhabilitats pel TS. La inhabilitació pot ser llarga si els hi cau una condemna, ni que sigui en temptativa, per sedició o rebel·lió. Més llarga inclús que el temps que es necessita portar els casos als tribunals europeus.

  Aquesta legislatura l'hem de dedicar a cercar nous lideratges, pensar noves estratègies i desfer xarxes clientelars espanyoles.
 • Indecomuner3.771 2 543👍 3.766
  Suposant que no es pogués investir tècnicament en Puigdemont, no sé quin seria el pitjor escenari de guerra entre ERC i PDCAT, si investir un Junqueras que ha sortit de la presó o haver de buscar un tercer personatge davant la impossibilitat d'investir cap dels dos. 
 • AviVicenç15.117 5 126👍 1.883
  La franja de votans d'ERC no els hi fa ni els ha fet mai por.

  La que represent Puigdemont, com abans Mas Malgrat amb tots els seus inflitrats els hi fa molta

Publicitat

Fòrums

 • 9.177.983 missatges
 • 216.876 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat