Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

L'autoproclamat "portaveu" de la Tabarnia és un paio de zona alta de BCN, Jaume Vives.

GuillemRM3.105 9 639👍 1.516

L'autoproclamat "portaveu" de la xarlotada de la Tabarnia és un paio de zona alta de BCN, Jaume Vives, promocionat pels mitjans de la #Caverna des de fa uns mesos. Qui és aquest realment element? FIL La "Tabarnia" de "gente trabajadora del cinturón industrial oprimida por ricos indepes" té com a portaveu un paio que fot Manolo Escobar des del seu balcó del C.Balmes a l'acomodat barri de St. Gervasi/Bonanova de BCN
L'antítesi de la "Tabarnia de gente abierta y moderna" són les zones "rurales, carlistas y cerradas" del país. El tal "Jaume del balcón" pertany a les famílies del carlisme retrograd espanyolista
El "Jaume del balcón" és un ultra-catòlic vinculat a l'Opus Dei, com la majoria de ciutadans de la zona metropolitana de BCN i TGN...

El "Jaume del balcón" és un ultra-catòlic simpatitzant d'HazteOir (aquí amb el seu president I.Arsuaga, responsable del famós "bus de l'odi", i cosí de Rodrigo Rato), com la majoria de ciutadans de la zona metropolitana de BCN i TGN...
El "Jaume del balcón", portaveu de la "Tabarnia", parlant animadament amb un altre "trabajador del cinturón industrial oprimido por los catalanes de derecha": Santiago Abascal, capo del partit d'extrema dreta VOX
"Jaume del balcón" amb altres capos unionistes: Rivera, Lopez-Alegre, Ajram... Dreta dura, com els habitants dels cinturons treballadors de BCN i TGN.El tal "Jaume del balcón de Manolo Escobar" és també darrera un grupuscle que amb el malnom de "Resistencia Catalana" té connexions directes amb la policia española a Catalunya. Aquí el veiem amb un grup de piolinsEl tal "Jaume del balcón de Manolo Escobar", portaveu de la "Tabarnia", xulejant a BCN amb un vehicle militar durant la manifestació espanyolista del més d'octubre...En resum, el portaveu de la "Tabarnia" és un paio benestant de la zona alta de BCN, família carlista, integrista catòlic, vinculat a l'Opus, ben connectat amb elements de l'ultradreta espanyolista (VOX,PP,Cs) i de les forces d'ocupació. I "progres" rient les gracietes de l'invent.


https://twitter.com/denterd
Respostes

Configuració
 • cristinon25.726 9 44👍 1.367
  quin fàstic

  que se´n vagi a viure a madrid o a la puta merda
  • GuillemRM3.105 9 639👍 1.516


   Aquesta nova ocurrència de l’unionisme és desmentida pels resultats a les urnes del 21-D. No tots els territoris que s’inclouen a la suposada Tabàrnia van votar a favor dels partits unionistes i, a més a més, en algunes grans ciutats, considerades feus tradicionals de l'unionisme, va créixer el vot independentista.

   La Tabàrnia dibuixada per l'unionisme estaria formada per deu comarques: Tarragonès, Baix Camp, Alt i Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Oriental i Occidental, i Maresme. Segons l’entitat, són les comarques on el ‘bloc del 155’ va guanyar les eleccions. Però realment va ser així?

   Només a sis d'aquestes comarques va guanyar l’unionisme, a tres de les quals ho va fer amb més d’un 50% dels vots (Tarragonès, Baix Penedès i Baix Llobregat), mentre que a les altres ho va fer per sota aquest llindar (Barcelonès, Garraf i Vallès Occidental). Per contra, al Maresme, a l’Alt Penedès, al Vallès Oriental i al Baix Camp van guanyar les forces independentistes.

   Així, el sobiranisme es va imposar a l’Alt Penedès amb un 55,6% dels vots i al Maresme, amb un 53,78%, mentre que al Baix Camp i al Vallès Oriental els partits independentistes van obtenir menys del 50% del suports, però superant el ‘bloc del 155’, ja que la resta de vots va anar a parar a les llistes dels comuns (que eviten ubicar-se en cap dels dos blocs). 

   Si bé és cert que en algunes d’aquestes zones Ciutadans va guanyar les eleccions, no ho van fer els partits unionistes en el seu conjunt. És el cas del Baix Camp i el Vallès Oriental, on la força més votada va ser Ciutadans, però els partits del 155 van ser derrotats pels partits independentistes. Ara bé, en el cas de l’Alt Penedès i el Maresme no va guanyar ni l’unionisme ni Arrimadas. A totes dues comarques barcelonines va guanyar la llista de Puigdemont i l'independentisme va superar el 50% dels vots.

   El cas més simbòlic és el de Barcelona, la capital del país. Si bé va guanyar-hi Ciutadans amb el 23,94% dels vots, les tres candidatures republicanes van imposar-se amb el 45,78% de l'escrutini a les tres forces "constitucionalistes", que van aplegar el 43,47%.

   A més, un mapa més ampli de Tabàrnia, impulsat també per la plataformaBarcelona is not Catalonia, inclou algunes altres comarques com l'Alt Camp, on va guanyar l'independentisme amb més d'un 61%, i parts de la Selva, el Bages i l'Anoia, que es dividirien entre la comarca "espanyola" i la "catalana".

   No només el mapa de Tabàrnia és irreal, sinó que a més a més les eleccions del 21-D han servit per a trencar un altre dels mites estesos, juntament amb el que els abstencionistes eren unionistes: el vot independentista ha crescut sobretot a Tabàrnia. Dels 100.000 nous votants independentistes respecte de les eleccions del 27-S, 65.883 han estat electors de la demarcació de Barcelona i 13.767 de la demarcació de Tarragona.

   En el cas de la circumscripció de Tarragona, el vot independentista també ha crescut percentualment malgrat l'augment de la participació, quan ha passat del 49,02% al 49,5%. En canvi, la suma de Ciutadans, el PSC i el PP s'ha hagut de conformar amb el 43,67% dels sufragis. A la demarcació de Girona l’aliança republicana ha retrocedit gairebé un punt percentual (-0,94%).

   Aquesta tendència també s'ha pogut observar a les principals ciutats del país. A diversos municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, feus tradicionals de l'unionisme, el vot ha crescut en vots i percentualment respecte de les eleccions del 27-S. És el cas de Badalona (+1,67%), Cornellà de Llobregat (+1,55%), l'Hospitalet de Llobregat (0,95%), el Prat de Llobregat (+1,7%) o Sant Vicenç dels Horts (+1,47%). El cas més extrem és el de Badia del Vallès, el municipi menys independentista de Catalunya, on ha pujat 3,74 punts, del 14,6% al 18,34%.

   Al costat contrari, és als principals feus de l'independentisme on aquestes forces han mostrat retrocessos més notables. A Manresa els partits independentistes han sumat un 0,21% menys, a Girona, un 0,59% menys; a Vilafranca del Penedès, un 0,88% menys; a Vic, un 1,39% menys; a Igualada, un 1,53% menys, i a Figueres dos punts menys.

   https://www.elnacional.cat/ca/politica/que-es-tabarnia_224637_102.html    

    
    
 • Smilodon578 3👍 562
  En aquest vídeo a partir dels 20 segons el Jaume Vives Vives reconeixia que els seus pares eren cosins primers, és això legal? com que veig que és bastant catòlic això ho permet l'església catòlica?

  https://www.youtube.com/watch?v=nKxskSUJIsU


 • Astralcat3.578 2 575👍 3.107
  Resolent l'equació de l'espanyolisme ranci de casa nostre: Burgés, fonamentalista, agermanat amb el lumpen violent de l'extra-radi i hiper-subvencionat. Ah, i cridaner i sorollós, això ja queda reflectit tot en un en aquest personatge tarat. Ja planyo els veïns que l'hagin d'aguantar.

  En lo personal crec que no s'ha de fer seguidisme de les bajanades que a qualsevol se li passen per la barretina (o tricorni en aquest cas). Ni un segon del meu pensament o parla es destinarà a debatre sobre aquesta ximpleria. Com podria fer-ho en una entelèquia secessionista, irreal i disgregadora del territori com aquesta vinguda d'una comunitat de persones que se suposa treballen per la 'unió' enlloc de la separació? 

  Amb aquesta barba de fidel castro sembla més un hipster tanca bars amb les ulleres que es gasta de dormir poc. Suposo d'estar les nits pensant i pensant com donar la 'Tabàrria' al personal...
 • No tinc por847 1👍 704
  I aquest senyor, de què treballa?, o vol viure del "cuentu"?,
 • Aquest missatge ha estat esborrat
  • Aquest missatge ha estat esborrat
 • ocelldefoc4.106 5 515👍 1.452
  Fa cara de retardat, però tot i això la publicitat que rep de molts mitjans és al·lucianant.
 • catalàamallorca41.152 7 14👍 17.227
  A mi el que més m'impacta és que sigui un paio que nom Jaume Vives Vives. Puc entendre que es senti espanyol i no vulgui la independència, però que un català senti tant d'auto-odi envers la seva cultura, el seu poble i el seu país... 

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.630 missatges
 • 219.468 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat