Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Mónica Oltra contra Carles Puigdemont

Bocairentista4.876 6 446👍 525

Pau Alabajos retreu a Oltra que menystinga Puigdemont

La vice-presidenta del Consell diu que no creu 'que s'haja d'investir un senyor que representa un dels partits més corruptes d'Espanya'

Pau Alabajos, cantautor i regidor de Compromís a Torrent, ha escrit a Facebook un missatge en què critica les paraules de la vice-presidenta del Consell, Mónica Oltra, al programa ‘Las Mañanas de Cuatro’. Quan li van demanar si Puigdemont podria ser investit telemàticament, Oltra va dir: ‘No crec que s’haja d’investir un senyor que representa un dels partits més corruptes d’Espanya, que representa unes polítiques regressives com la reforma laboral i que va votar les retallades de drets.’ Posteriorment, va afegir en un piulet que, políticament, no se situaria mai al seu costat.

 

 

Alabajos li ha respost que Puigdemont ‘és el president legítim designat per la majoria parlamentària i expressió institucional del poble de Catalunya’ i que ‘únicament va fer el que exigien les urnes: complir amb els programes’. A més, afegeix que ‘moltíssima gent d’esquerres va votar la llista de Junts per Catalunya perquè era un vot contra el 155, contra la usurpació de l’autogovern i contra el segrest de la democràcia a Catalunya’.

Després, Alabajos li recorda que Compromís governa amb el PSPV, ‘un partit que va rescatar els bancs, que va encaixar la mà amb el PP per a modificar l’article 135 de la constitució, que té casos flagrants de corrupció en la motxilla, que ens va dir que ens trauria de l’OTAN d’entrada (però al final, no), que quan convé es posa la disfressa de republicà, però que mai no ha mogut un dit per fer caure la monarquia i que va organitzar els GAL’. Després d’això, Alabajos qüestiona que Compromís es puga ‘permetre el luxe de donar lliçons morals a ningú’.


*Més Informació: 

      Ací la notícia a Vilaweb:

https://www.vilaweb.cat/noticies/pau-alabajos-retreu-a-oltra-que-menystinga-puigdemont/


     Ací teniu el vídeo de la intervenció de Mónica Oltra:

http://www.cuatro.com/las-mananas-de-cuatro/Monica-Oltra-Compromis-telematicamente-Puigdemont_2_2490630087.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.827 missatges
  • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat