Fòrum

El PPCV organitza una 'cacera de bruixes' contra el professorat: anima a denunciar "casos de catalanització" a les aules

Bocairentista4.876 6 439👍 525

La portaveu d'Educació del partit ha anunciat una campanya arreu del territori perquè les famílies assenyalen "lliurement" els "adoctrinaments sense por a represàlies"


El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha anunciat aquest divendres que posarà en marxa una campanya de mobilització a tot el País Valencià perquè les famílies puguen denunciar i posar en coneixement l'existència d'elements catalanistes a les aules valencianes.

*Més info:

 https://www.diarilaveu.com/noticia/78798/pp-cacera-bruixes-professorat-catalanitzacio

Respostes

Configuració
 • Turanga_Leela28.225 6 35👍 6.661
  I no entenen per què els ha anat tan malament a les eleccions del 21D... XD
 • Joanot471.758 2 912👍 422
  La delació al servei del feixisme: reproduïm el cas de Catalunya a tot arreu i acabarem d'una vegada per totes amb la llengua i cultura catalanes... El problema és que aquesta argumentació té clientela a València, alguns valencians i molts neovalencians.
 • alexpv1.770 2 907👍 965
  https://www.monover.com/pp-monovar-acusa-consistorio-amparar-independentistas/amp/

  El PP de Monòver acusa el consistori d'"emparar" a independentistes

  El Partit Popular de Monòver acusa l'Ajuntament d'"emparar" a entitats independentistes catalanes "facilitant espais municipals per a activitats d'adoctrinament ideològic sota l'empara de la cultura". Els populars demanen a l'alcalde que "no permeta" l'ús de la Casa de Cultura per a la presentació del llibre 'Els parlars valencians', que tindrà lloc este divendres amb la presència de la regidora de Cultura, Júlia Tortosa, i els autors del text .

  Entre les entitats que donen suport a este llibre es troba l'Institut d'Estudis Catalans, una entitat que ha donat suport a la declaració unilateral d'independència de Catalunya promulgada per Puigdemont i Junqueras. Este institut va signar amb Òmnium Cultural, el president roman en presó preventiva per presumptes delictes de sedició, un document per a la consecució de la independència a Catalunya.

  "Disfressen de cultura actes d'adoctrinament ideològic amb el beneplàcit de l'equip de govern i la seua presència en ells", critica el portaveu popular, Lorenzo. "L'Ajuntament de Monòver no ha d'emparar a entitats que han destrossat les vides de milers catalans i espanyols amb el seu intent de separar Espanya en el desafiament més gran que ha patit la democràcia", manifesta el dirigent popular.

  Lorenzo recorda que "el PSOE va donar suport a l'aplicació del 155 per tornar la legalitat a Catalunya i l'equip de govern socialista trenca amb l'aliança dels demòcrates espanyols en permetre este tipus d'actes". Demana al PSPV "una posició clara contra estes manifestacions independentistes com han fet els seus diputats i senadors".

  Lorenzo critica l'"intent expansionista dels independentistes a la Comunitat Valenciana com a part dels anomenats Països Catalans" amb actes com el que dóna suport al govern monover. "És el full de ruta que s'ha marcat Compromís a la Comunitat Valenciana i que esperem que no seguesquen els socialistes valencians ni monovers".

  • Joanot471.758 2 912👍 422
   Collons. Ets monoverí? Acabe de deixar un comentari a la notícia... No crec que el publiquen...
  • Joanot471.758 2 912👍 422
   Reproduesc el text enviat:
   És una vergonya que el Partit Popular, els membres del qual són valencians a les terres valencianes, faça demagògia i persecució amb la cultura pròpia seguint les consignes que els dicten a Madrid. El valencià, o els parlars valencians, són dialectes de la llengua catalana, que no s’ha de confondre amb els dialectes de Catalunya, que també en formen part. Òmnium Cultural és una associació que defensa i impulsa la cultura catalana a Catalunya, i participa i ajuda en qualsevol promoció que se li demana. És normal que políticament els d’Òmnium estiguen al costat dels que defensen la llengua del País i no amb els seus enemics, que, com queda i quedarà clar els mesos i anys vinents, són precisament el PP i Cs principalment. Al País Valencià, l’odi de Cs i el PP pel valencià és públic i manifest, defensant tesis anticientífiques per tal de ficar conspiracions falses al cap dels valencians i intentar demostrar amb mentires repetides, fins convertir-les en arguments per als enemics de la cultura valenciana. Si a Catalunya es tallen una mica, ací són més papistes que el propi Papa. Per això em sorprén que els mestres de l’adoctrinament en mentires acusen els que lluiten per la defensa de la llengua de ser els que ells són. El que vol el PP és que el valencià desaparega de la màxima quantitat de localitats possibles del País Valencià, o que almenys quede reduït a l’àmbit familiar, perquè si el valencià entra el política, pensen, la unitat d’Espanya es posa en perill, no siga que ens adonem que tenim els mateixos problemes a Catalunya, al PV i a les Illes Balears, des de l’economia, la superpoblació, l’atur, el dèficit la destrossa del medi ambient a banda el problemes lingüístics i culturals. Jo no m’he llegit, ni possiblement no llegiré ‘Els parlars valencians’ perquè em sé de carrereta moltes de les diferències entre parlars i ja me n’he llegits uns quants, però no crec que hi haurà en tot el llibre cap esment a la independència o a res semblant: serà un llibre tècnic de filologia i per això aquesta polèmica és un atac gratuït a un treball que, si tinguérem un país normal sense enemics de la llengua, no hauria necessitat l’ajuda ni el suport de cap ens forà, ni tan sols dels nostres cosins germans del nord. No deixeu que vos embruten el cap aquesta gent.
   *     *     *
   Per cert, sóc nascut a València Cap i Casal... No vos penseu que sóc de l'Òmnium ni res de semblant.
  • Bocairentista4.876 6 439👍 525
   Gràcies per donar a conéixer el cas. Cal anunciar (i denunciar) estos fets per tot arreu. Fem-nos forts nosaltres per derrotar-los a ells (als antivalencians).

Publicitat

Fòrums

 • 9.177.985 missatges
 • 216.876 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat