Fòrum

Xoc entre manters i Guàrdia Urbana a la plaça de Catalunya...

EstatpropiUsuari sumador158.326 10 1👍 24.460

Enfrontament entre manters i la Guàrdia Urbana a Barcelona

Redacció 16 Des 2017 - 21.26

 

Enfrontament aquest dissabte a la tarda entre la Guàrdia Urbana i manters a la plaça de Catalunya.

Els agents estaven fent una intervenció contra la venda ambulant, i alguns dels venedors han fugit i s'han amagat a l'interior de l'estació de metro, on hi ha hagut corredisses.

Segons fonts policials, els manters han llançat pedres contra els agents. Hi ha quatre agents ferits lleus.

Una part de la plaça i els accessos al metro i al tren han quedat precintats durant un temps.De tant en tant la CansalAda intenta fer veure que fa alguna cosa...

Respostes

Configuració
  • EstatpropiUsuari sumador158.326 10 1👍 24.460
   A que cony s'està esperant per tornar a tots aquests delinqüents il·legals cap al seu país d'origen?


   Pregunta a Espanya. Ai calla, si son ells els que els han pagat l'autobus des de Algesires.
  • anseso20.794 8 69👍 3.719
   No home, no. No són il·legals, són "irregulars" 
  • __32457__1.667👍 1.405
   Doncs espera't, que això no és res.

   La ONU ja ho té estudiat de fa temps tot aquest tema de la inmigració i tal, i ja n'ha trobat la solució. Ho diu molt claret en un informe molt xulo que et deixo aquí penjadet. El document es diu: 
   "La Divisió de Població de les Nacions Unides publica un nou informe sobre migracions de reemplaçament."
   http://www.un.org/esa/population/publications/migration/presssp.htm

   Atenció especial al terme: migracions de reemplaçament.

   Si la veritat és que ni se n'amaguen ni res, total, la penya ni se n'adona ni se'n vol adonar.
   • anseso20.794 8 69👍 3.719
    Ara ho he vist!. Ara sí que vindran a pagar-nos les pensions!
   • JautenimUsuari sumador7.268 6 295👍 3.873
    És que voleu pensions públiques finançades amb esquemes piramidals, però llavors no voleu que vinguin moros ni follar com conills fins a arribar als 7 fills, i tot no pot ser. S'ha de renunciar a una de les 3.
    • __32457__1.667👍 1.405
     El que no pot ser és que hi hagi cinc milions d'inmigrants quan hi ha més de tres milions i mig d'aturats.
     Que la patronal aprofiti per a portar massivament inmigrants que es conformen amb cobrar menys diners, per tal de deteriorar les condicions salarials i laborals de la classe treballadora autòctona.

     Que a més hi ha part dels inmigrants que estan a l'atur, treballen en negre i no aporten una merda; també n'hi ha d'autòctons, però aquests han nascut aquí, i és una grandíssima diferència, encara que els progres follamoros globalistes els vulguin donar els mateixos drets o encara més i tot, com està succeint amb alguns col·lectius. 

     Que a més reben les seves paguetes per motius diversos, com a complements per a lloguers, risc d'exclusió, etc. Que fan reunificació familiar i es porten els iaios per ambdues bandes, els vint-i-quatre xurumbels, i tota la troupe, i llavors encara reben més pagues de caire social, pagues que la població autòctona en situació precària no pot rebre perquè no són minories dels collons i se les castiga per haver nascut aquí, en un món totalment embogit on els autòctons som la púrria del sistema.

     Que la mentida aquesta que venen a pagar-nos les pensions ja s'ha vist ben clara i encara hi ha gent com tu que ho defensa. Jo no sé si és que no ho veus o ho fas amb mala fe, perquè ara mateix no recordo si estàs en el grup de progres globalistes o no, però Déu n'hi do si no ho veus alguns us empasseu tot el que us diuen des de dalt del sistema i us ho mengeu amb patates sense parar-vos a pensar-hi ni una miqueta.
   • AltairRC1.930 860👍 1.293
    No es refereix a substituir la població existent sinó a reemplaçar la que es perd per la falta de naixements autòctons.
    • __32457__1.667👍 1.405
     Efectivament, això és així en una primera lectura.

     Però llavors s'ha de veure les polítiques que hi ha actualment, les quals estan totes pensades per a què la població autòctona cada cop es reprodueixi menys, i així poder acabar-la substituïnt per població forana.

     - Femellisme desbocat que fa que augmentin les dones que no volen saber res dels tius.
     Els inmigrants no europeus tenen mentalitat bàsicament masclista (sudamericans, moros, negres, xinesos, etc.) i passen de collonades femellistes.
     Resultat: baixa la reproducció autòctona i puja la forana. 

     - Femellisme desbocat que fa que augmentin els homes que no volen saber res de les ties.
     Els inmigrants no europeus tenen mentalitat bàsicament masclista (sudamericans, moros, negres, xinesos, etc.) i passen de collonades femellistes.
     Resultat: baixa la reproducció autòctona i puja la forana. 

     - LGTBXYZfília desbocada que només fa que enaltir qualsevol orientació sexual que no siguil la heterosexual. Pel que fa a mi, cadascú es folla el que vol o el que pot, el que faci cadascú amb el seu penis, vagina o cul és cosa seva. Però:
     Els inmigrants no europeus tenen mentalitat bàsicament heterofílica (de portes endins faran el que vulguin, com tots, però de cara a la galeria la majoria tenen famílies i fills, encara que algú tingui un conegut paqui que és homosensual i balla tant o més que el sociata ballarí) i van a la seva.
     Resultat: baixa la reproducció autòctona i puja la forana. 

     - Traves exageradíssimes per a poder adoptar nens autòctons i afavoriment legal i social (propaganda tipus Benetton oficial, i dels personatges famosos amb repercusió mediàtica, etc.) per a importar nens de tot arreu, com més exòtics millor.
     Resultat: la població autòctona orfe és marginada i s'importa població forana innecessària.

     - Pagues diverses per als col·lectius en risc d'exclusió, reunificacions i més paguetes per a ajudar aquest tipus de famílies, etc., i això a la pràctica és tradueix en pagues i ajudes per a les minories en sòl català/espanyol/europeu per a què criïn com conills, i marginació econòmica de la població autòctona, que és la que bàsicament paga la festa via impostos, ja siguin tius, ties, heteros, homos, o hermafrodites.
     Resultat: baixa la reproducció autòctona i puja la forana. 

     - Invenció de tot tipus de lleis que condemnin qualsevol intent de crítica al sistema: xenofòbia, islamofòbia, el que calgui. Però això sí, sobre la població autòctona s'hi pot tirar tota la merda que es vulgui, que no passa res, i a sobre els endòfobs ho aplaudeixen amb les orelles. I el tema del racisme, si és contra la població que no pertany a cap tipus de minoria, aquest no compte. A fer-se fotre, aquí tothom està protegit especialment, excepte l'autòcton amb base genètica ibèrica, que és la majoria (de moment).
     Resultat: invasió forana sense oposició possible per la via legal. Per una via legal que s'inventa les lleis que li roten per a afavorir el sistema i a córrer. Ara resulta que els maketos fan servir el rotllo del racisme i la xenofòbia contra els catalans, ah mira tu quines coses que passen, de forma que ara a sobre encara ens hem de fer fotre més. Feta la llei tramposa, feta la trampa.

     I així es podria seguir tot el dia.

     Resultat: substitució de la població autòctona per població forana per tots els mitjans possibles.
     És a dir, el que diu el document, en el sentit literal del terme: reemplaçament. Pur i dur.
     • AltairRC1.930 860👍 1.293
      Si vols tenir el que et dona el capitalisme et toca passar per això.
      • __32457__1.667👍 1.405
       I un altre que repeteix com un lloro la mateixa propaganda que li dóna a menjar el sistema. Com ets usuari nou tampoc no tinc clar si no ho veus o ets un d'aquests del lobby progre-globalista que actua encegat i/o amb mala fe.

       Ja li he contestat més amunt a un altre usuari en el mateix sentit. Passo de repetir-me com els alls, si ho vols t'ho llegeixes, i si no vols no, el que et plagui més.
      • __32457__1.667👍 1.405
       Hòstia puta, i ara que hi caic, ja me l'has fotuda doblegada tot sortint-te per la tangent. Ja ho veig clar, ets del puto lobby progre-globalista, sempre jugant a despistar.

       No senyor, ni capitalisme ni polles, és que no t'has llegit res o t'ho passes pel folre, perquè t'he explicat clarament i detallada que s'està fomentant aquesta substitució. No és per a mantenir el capitalisme, que ja es podria mantenir prou amb la població autòctona. Es vol substituir la població autòctona de totes totes. Ni paguen les pensions, ni paguen una puta merda, els estem pagant la festa tots a ells.
    • Benfresc12.052 5 168👍 9.726
     Com si fossim bestiar tu.
  • anselm_turmeda6.076 9 351👍 3.834
   Ho tenim malament. Qui vols que els torni? Als espanyols ja els està que els tinguem aquí acabar d'ensorrar-nos i si manen els ""independentistas"... encara en vindrà més. Què va ahir aquell imbécil del Junqueras, que vol una Catalunya "on hi càpiga tothom".
   • EPS60.079 13 8👍 8.804
    Junqueras, que vol una Catalunya "on hi càpiga tothom".

    Jo el que vaig entendre amb aquestes paraules, és que també comptava amb els espanyolistes. Al meu modest entendre, és com tota aquesta retòrica cristiana de perdonar i tot allò.
 • __32457__1.667👍 1.405
  Anava a fer un comentari vesicular, però aquesta setmana ja he deixat anar prou bilis, i en necessito bastanta per a ajudar la digestió i dissoldre greixos, perquè ara mateix me'n vaig a fotre un espectacular "codillo" (braó de porc) al forn, i vull digerir-lo bé, no fos cas que els animalistes em diguessin que estic torturant trossos de cadàvers de porquets innocents amb una digestió lenta i cruel.

  Salut!
 • Silmendil3.781 14 539👍 3.334
  WE DINDU NUFFIN'
 • Albufaire2.584 1 708👍 3.317
  L'esquerra favorable a l'anarcocapitalisme manter
   

 • FollUsuari sumador77.349 12 3👍 39.964
  És el que té si els hi dones la màniga t'estiren tot el braç.
 • Mafan857 1👍 800
  La guàrdia urbana és un col·lectiu quelcom mereixedor de la nostra empatia? N'han tingut ells amb nosaltres? O no es posaven a atonyinar i multar a independentistes pacífics?

  Si això fa baixar l'activitat econòmica i fa que les grans marques no puguin vendre tan degut a la competencial deslleial i il·legítima i que per tant no acabin aportant més diners a la tresoreria de l'estat Espanyol és quelcom que no hauríem de desitjar?

  Doncs això. En altres situacions no ho diria però que cony!

  Els manters també són gent que es guanya la vida. Benvinguts, casa nostre es casa vostre. Policia asesina i tortura


  • Argimont7.265 2 299👍 4.500
   Alguns sembla que obliden ben aviat
  • Albufaire2.584 1 708👍 3.317
   de veritat creus que els manters són un problema de les grans marques? xD
   La burgesia internacional a la que fas referència probablement no visca ni a l'estat espanyol, no sàpiga que hi ha manters a BCN ni li importe massa. D'aquesta merda s'encarrega la tecnoestructura a sou.

   El problema dels manters ve perquè a tot el món, incloent als botiguers i comerciants, se'ls exigeix normes, regulacions, diners i drets laborals que cal assegurar. Els manters no ho compleixen i això genera conflicte, no sols amb possibles marques multinacionals, sinó amb tot déu. O és que tu vols viure en un país on els autònoms, empresaris i treballadors no passen revista davant el poder públic? Genial utopia on proflifera l'explotació i el mercat negre, ja no cal pagar ni seguritat social, ni tindre contractes en regla, ni controls de qualitat, ni res de res. 


   És curiós com l'esquerra pro-mantera en aquest debat (com en molts altres) s'ha deslliçat del republicanisme cap al postmodernisme però sense ser completament coherents amb aquest darrer: Si el relat de cada club d'oprimits que apareix és vertader i inqüestionable, i per tant cap progressista, si vol ser-ho, pot qüestionar la seua lluita des de cap gran relat o visió totalitzant o objectivitat, llavors siga'm coherents i parlem de que si existeixen voluntats de poder deslligades i fragmentades, els interessos dels subalterns poden ser no només fragmentats sinó també contradictoris, és a dir, que els manters pel fet de ser subalterns no els fa necessàriament aliats ni dels treballadors ni dels xicotets comerciants ni d'altres moviments socials, etc. Òbviament això no passarà perquè a l'esquerra municipalista li agrada sustituir el socialisme per un batibull de diferents demandes d'associacions marginals com el sindicat manter o l'esquadró veganqueer de Matadepera, el 0'000001% dels vots.
   • Mafan857 1👍 800
    No. T'equivoques. No es el pais on voldria viure i no es el que defenso de per si.

     Genial utopia on proflifera l'explotació i el mercat negre, ja no cal pagar ni seguritat social, ni tindre contractes en regla, ni controls de qualitat, ni res de res. 

    El que defenso és que mentre estem dintre d'Espanya no podem optar a res més que això. Per tant lluitar contra els manters mentre estem sota el jou Espanyol no té cap mena de sentit. Es fins i tot contraproduent. De fet els botiguers haurien de fer com els manters i passar-se aquestes normes pel forro i no paga impostos. Bé que en moltes regions d'Espanya ho fan no? Perque ens hauriem de preocupar doncs de tirar del SEU carro, del feixuc i desagreit carro d'Espanya?

    Se que es utopic pero tambe se que hi ha massa poca economia submergida tenim i massa poca gent vivint de la beneficència de l'estat Espanyol. Almenys s'hauria d'intentar fer el mateix i possar el focus amb aixo enlloc d'intentar fer que l'economia funcioni de una manera productiva.

    Això al mateix temps que es lluita per alliberar Catalunya per, només un cop aconseguida la llibertat i no estiguem pagant tributs als Espanyols, començar a construir un país normal i allunyar-nos d'aquesta "genial utopia" que és a l'únic que podem aspirar mentre estem a Espanya.

    Fer altra cosa és anar a favor d'Espanya i donar-li més poder i influencia a l'enemic que es el regim Espanyol.
 • rlborinot5.555 11 389👍 2.134
  No seré tampoc jo qui defensi el cos de garrulos de l'Urbana de Barcelona.
 • zikort2.270 4 775👍 2.268
  Home, no seré jo qui defensi a la Colau o ataqui a gent que simplement sobreviu com pot, però s'ha de reconéixer que el vestíbul rodó aquest de plaça Catalunya sortida Rambla no s'hi haurien de poder posar. Hi passo cada dia, és un vestíbul rodó amb diferents portes que comunica el metro amb els FGC el carrer.... Vaja, un punt molt transitat. No pot ser és que s'instalin una vintena de persones amb mantes i productes creant un laberint que, sumat als guiris i curiosos varis que es queden com estaquirots, acaben produïnt aglomeracions i cues per a sortir (no sempre hi són o és tant bèstia, però m'ho he trobat tal com ho descric un parell de cops). Tampoc m'agrada que seguin a les escales. 

  Reconec que en general sóc un radical amb la gent que se'm posa al mig i/o produeix aglomeracions innecessàries. El principal problema és que en aquest cas es tracta d'un grup nombrós de persones, que hi són allà cada dia. La solució? No la sé. Però tapant la sortida del metro no haurien d'estar, i no només per manies meves, també per seguretat.

Publicitat

Fòrums

 • 9.175.449 missatges
 • 216.780 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat