Fòrum

La ultradreta austríaca ocuparà tres carteres importants al govern i a canvi renuncia al referèndum sobre la UE...

EstatpropiUsuari sumador158.707 10 1👍 24.632

La ultradreta austríaca dirigirà Interior, però renuncia al referèndum sobre Europa

Redacció 16 Des 2017 - 18.50

 
El líder del Partit de la Llibertat, Heinz-Christian Strache, i el líder de l'ÖVP, Sebastian Kurz, a Viena (Reuters)

El líder del Partit de la Llibertat, Heinz-Christian Strache, i el líder de l'ÖVP, Sebastian Kurz, a Viena (Reuters)

La ultradreta d'Àustria tindrà les carteres d'Interior, Exteriors i Defensa en el nou govern del país. Segons han confirmat els seus socis de govern del Partit Popular, el Partit de la Llibertat tindrà tres ministres en tres dels departaments més sensibles, en especial per a la immigració i les fronteres.

A canvi, la ultradreta renuncia a un referèndum de sortida d'Àustria de la Unió Europea. Segons el líder del Partit de la Llibertat, Heinz-Christian Strache, l'opció de votar aquesta sortida està prohibida en la nova coalició de govern, presentada formalment al president del país, Alexander van der Bellen.

El líder ultranacionalista, Heinz-Christian Strache, ha afirmat que defensa el projecte de pau que és la Unió Europea, tot i que no renuncia a defensar les seves postures. Strache ha presentat aquest matí el programa de govern de la nova coalició al costat del nou canceller d'Àustria, el conservador Sebastian Kurz.

Just abans el cap d'estat d'Àustria havia donat llum verda a la coalició formalitzada entre el Partit Popular austríac i els ultranacionalistes del Partit de la Llibertat.

La presa de possessió del nou executiu es farà a principis de la setmana que ve, segons ha anunciat el president austríac, que ha recordat als socis de govern que Àustria no pot abandonar la seva via europeista. El president d'Àustria aprofitarà el cap de setmana per conèixer personalment els nous ministres.

Respostes

Configuració
 • polmas14.602 7 134👍 2.710
  Com a mínim sembla que hi ha països que estan despertant a temps davant l'intent d'aniquilar-los ètnicament. Felicitats als austríacs. 
 • Silmendil3.781 14 539👍 3.334
  Aquests són de veritat ultra-dreta, o és una palla mental del Racó i dels progres?

  Lo únic que he vist, fins ara, és que és un partit de dretes, euroescèptic i nacionalista.

  Que aquí ja li diuen ultra-dreta a qualsevol cosa. És com si diem Stalinistes als de la CUP.

 • __32331__3.226👍 2.836
  Espanya i la UE consenteixen tot mentre no es posi en dubte la indissolubilitat.
 • __32457__1.667👍 1.406
  Puf, ja m'he fotut el "codillo", estic a punt de petar, però era necessari, són els exercicis habituals que començo cada any una setmana abans de Nadal, per tal de començar a dilatar l'estómac de cara a la campanya nadalenca.

  Un bon jalar, una bona notícia al Racó per a variar (almenys per a mi), ja només em faltaria una mamadeta i seria un dia complert. Vaig a veure si trobo 20 eurets... Si no torno a dir res en una estoneta, és que els he trobat.

  Salut!
 • BarratinaireUsuari sumador7.797 13 274👍 5.208
  Doncs crec que tàcticament no és mala jugada. De moment, per primera vegada, un partit pacta amb euroescèptics per fer govern en comptes de marginar-los com la resta d'Europa. Això donarà visibilitat i a més, la gent els percebrà com a capaços de dirigir un país. A canvi, posposen el referèndum de pertinença a la UE, no és greu, ja que si aconsegueix fer bé les coses i actuar amb inteligencia, pot obtenir millors resultats a les properes eleccions i aconseguir més força per aleshores, convocar el referèndum.

  Mentrestant, oposició a segons quines ordres vinguin d'Europa. 
 • Sóc jo1.301 1👍 1.279
  Aquests són nacionalistes de veritat o liberals anti-immigracionisme?
 • Bowie F6.353 3 336👍 7.587
  El consens socialdemòcrata ha petat per primer cop, i ha estat a Àustria. No està malament tenint en compte que on va sorgir va ser a la seva germana Alemanya.
 • Trumpista1003.702 1 554👍 4.158
  Una excel.lentíssima notícia, però hem de començar a desterrar el llenguatge que els senyors del mundialisme, que volen destruïr la civilització occidental, fan servir: Això d’”ultradreta” per fer més por ja no s’ho creu ningú. 

  La FPÖ és un partit de dretes patriota i responsable, especialment en el desafiament i perill més gran que afronta actualment occident, que és la immigració descontrolada. 

  El Sebastian i el Heinz-Christian ho faran molt bé 

  És una llàstima que no es pugui fer el referèndum per poder alliberar Àustria del jou Kalergista i mundialista de la sinistra UE, però a hores d’ara ningú dubta que el drap blau amb les dotze estrelles té els dies comptats i caurà tal i com van caure altres entitats polítiques malignes com el 3r Reich i la URSS.
  • __32331__3.226👍 2.836
   Déu no vol grans unitats polítiques, això queda clar amb la Torre de Babel: els humans van unir-se, parlaven una única llengua, es creïen invencibles, i Déu els dispersà en petites nacions cadascuna amb la seua llengua.
   Tots els imperis d´aquesta mena van desintegrant-se tard o d´hora, sobretot si estan en territori europeu.

Publicitat

Fòrums

 • 9.177.985 missatges
 • 216.876 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat