Fòrum

[Això ha passat] Càntics de matar jueus, a Sant Jaume

RexMontcada 433 2 👍 488

No sé si n'heu parlat del tema, però em sembla greu.
Em sembla que això acabarà per convertir-se en un problema greu. Només cal veure la quantitat de gent cantant a l'acció violenta contra altres grups. I no només a Barcelona tenim aquest columna islamista, ja sabeu que a llocs com Girona (no ciutat), demogràficament, aquesta gent creix i creix. Si l'esquerra no es posa les piles, acabarem amb l'extremisme populista i autoritarista dins el Parlament.


Respostes

Configuració
 • llevantdemallorca 17.295 12 94 👍 3.179
  Això és intolerable, però com que encara no entenc que cony li passa al progressisme europeu que edulcora tot lo que ve de l'Islam. La cosa més detestable passa a ser tolerable si hi relacionam l'Islam.

  I és clar que no es pot generalitzar, però molts progres tenen un tonteria. El vel islàmic n'és un exemple i encara m'he de veure gent d'ERC criticant-me dient que "no conec l'Islam", quan els inputs que rep d'aquesta religió són, molt sovint, negatius.

  Segons el progre:

  judeocristià = dolent
  islàmic/àrab = bo, pau
  • alexpv 1.140 1 👍 632
   De fet el progressisme és un càncer per l’esquerra. És un càncer que s’ha d’extirpar sempre sense eliminar l’internacionalisme i la solidaritat entre nacions. 
   I tot això ho dic sense considerar-me d’esquerres però amb simpaties amb el moviment obrer, que considere que és indispensable en una societat com en la que vivim i que fa fàstic per culpa del progressisme. 
 • josep bruch 16 1 👍 9
  Dissortadament tens tota la raó. No anem  bé.

 • Furs i Nació 716 2 👍 607
  Els pijo-progres podrien anar a Palestina a repartir carnets de nazi també, no?


 • lluisbg 20.004 2 75 👍 4.215
  Estava de ´´Vacances´´, aixi que no em vaig assabentar

Publicitat

Fòrums

 • 9.010.343 missatges
 • 211.532 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat