Fòrum

El Pais diu que a Flandes adoctrinen els nens flamencs

Argimont7.310 2 293👍 4.534

Un article a El País afirma que els nens flamencs són adoctrinats contra Espanya

El text considera que la repercussió internacional de la violència policial de l'1 d'octubre es deu a una hispanofòbia injustificada
 
 
 
 
per Redacció06/12/2017

"Algú hauria de explicar-los que el que ells estudien de forma contumaç a les escoles com una lluita èpica per la llibertat contra l'espanyol, va ser una guerra civil que va convertir als perdedors en ciutadans de segona per seglesescriuen a El País l'eurodiputada María Teresa Jiménez Barbat -elegida per UPyD i ara sense partit- i la historiadora andalusa María Elvira Roca, una investigadora que sosté que els pobles americans no van ser sotmesos, sinó que van col·laborar en l'expansió de l'imperi espanyol.

 

L'article explica que "allò realment determinant ara és l'enorme dependència que algunes autoestimes europees tenen de la denigració del dimoni espanyol, especialment la comunitat flamenca. Algú haurà de dir-los que molts dels famosos Terços de Flandes estaven formats majoritàriament per flamencs i que d'espanyols n'hi havia més aviat pocs". El text considera que les imatges de la violència policial van ser "exagerades i manipulades i descriu l'endemà de l'1 d'octubre al Parlament Europeu: "Vam assistir el dia següent a una estirada d'orelles intolerable dirigida a una borrosa entitat composta pel Govern, Espanya en general i els diputats constitucionalistes liberals presents. Per què tal atreviment? ¿I aquests fums? Al cor de tots, i per desgràcia també en el dels espanyols, hi havia la resposta: ho mereixem perquè no sabem enfrontar-nos als problemes amb l'equanimitat i racionalitat de la gent del nord. És així i ho és des de fa segles. Digueu-li llegenda negra. O actualitzeu-ho i digueu-ne franquisme, avatar deliciós. Però és el mateix pecat".

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.176.509 missatges
  • 216.824 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat