Fòrum

La tendència que indica el CIS no és cap error.

henke56.716 11 9👍 9.463
L'independentisme està menys mobilitzat que el 27S i per això fan la cuina que fan. 

En Sergi Castañé opina que hi ha 150.000 vots indepes desmobilitzats: perfil jove, poc identitaris, més d'esquerres i perfil edat mitjana, més centristes i federalistes que votarien independència.

Sempre hem tingut el problema dels independentistes "light" o menfotistes. A l'hora de la veritat no pots comptar amb ells.

Respostes

Configuració
  • Puigdomènech9.487 12 228👍 2.434
   Déu t'escolti.
   Penso que tenim un problema amb Ciudadanos perquè és gent nascuda aquí però que viuen a un altre món (ñ). No entenc el mecanisme que fa que odiïs la terra on has nascut, o siguis del RealL Madriz per exemple. No l'entenc i alguna cosa s'haurà de fer si volem tenir pau social.

   En general l'argumentació i els valors d'aquesta gent són baixos. Caldria fer estudis de perquè passa això... igual fóra interessant deixar de fer veure que surten amb el nivell C de català si realment no el tenen i veure que s'ha de fer per a que l'obtinguin realment i de bon grat... per exemple. S'ha fet feina, però que entre el jovent es voti Ciudadanos o hi hagi tant de sentiment filo-feixista (espanyolista) no m'acaba de quadrar. Alguna cosa falla perquè una cosa és sentir-se espanyol o discutir-hi raonadament sobre el fet i una altra de ben distinta és l'odi que expulsen majoritàriament els votants d'aquest partit. L'odi que tenen cap al seu territori no és gens normal. No parlem de gent espanyola, parlem de gent anti-catalana.
   • cobertor1.006 2👍 837
    La gent tria els seu equip de futbol de xicotet i normalment (a diferencia de la ideologia) ja no el canvia mai. Per tant, que siguen del Madrid és poc rellevant i, de totes formes, tampoc és una cosa que un tercer puga modificar.
   • Lyuh Woon-hyung2.261 3 780👍 2.219
    "No entenc el mecanisme que fa que odiïs la terra on has nascut, o siguis del RealL Madriz per exemple"

    Entre d'altres coses

    1. 40 anys d'adoctrinament feixista "directe", és una dada que sovint passa desapercebuda o no se li dona prou importància, però és decisiu per a entendre el tipus d'estat que es espanya i quins valors de convivència ensenya als seus ciutadans

    2. Malgrat el feixisme, l'odi étnic és un dels pilars de la identitat "espanyola", no hi ha més, és el resultat de la seva història i de les seves elits que mai s'han sabut treure de sobre.

    3. La "domesticació" o "pacificació" del caràcter català. La gent que té aquest odi étnic i aquest adoctrinament filofeixista no són persones amb les que puguis raonar o convèncer de fer una societat millor tots junts, només entenen un llenguatge, el seu.
   • Joaquim_bcnUsuari sumador26.590 12 41👍 2.524
    El què dius és interessant. Una de les causes principals és el bombardeig mediàtic incessant. Entre les capes més grans de població, això té una força demolidora.
   • henke56.716 11 9👍 9.463
    Missatge a tenir en compte. 
  • saturos425 2👍 340
   Ni molt menys (calc del castellà) no, ni de bon tros
 • __30817__1.772 1👍 3.189
  Merda. No recordava que tenies la bola de vidre del kit de màgia per a nois amb necessitats especials Borràs™
 • AiguardentUsuari sumador4.126 8 509👍 1.072
  Com pots obrir un fil plantejant abstenir-te i un altre dient que es un desastre perquè estem desmobilitzats?
 • esclatasangs5.079 12 422👍 571
  Henkel, la cuina del CIS no ha detectat aquests 150000 vots que tu dius. Ha vist un molt alt index de participació i uns percentatges que clarament ens donen com a guanyadors.

  Tu de debò et creus que en el context actual algú es quedarà a casa??? deixa de caçar coloms i posat a buscar indecisos i els poses del nostre costat.

Publicitat

Fòrums

 • 9.173.998 missatges
 • 216.725 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat