Fòrum

TV3 converteix el 30 minuts d'avui en campanya immigracionista i en propaganda pro sindicat de manters

Ius Novum2.376 3 754👍 4.342
Avui la cadena de televisió AL-Tv3 s'ha cobert de glòria en el seu programa 30 minuts.

Avui han parlat del sindicat de manters.

La idea era transmetre el fet que persones que han entrat il·legalment al nostre país, mereixen que se'ls concedeixi la residència legal.

Fins aquí, tot es pot debatre.

Però quin és el problema? Doncs que aquestes persones reconeixen que estan delinquint. Ho reconeixen obertament i davant les càmeres. Són presumptes delinqüents confessos. Us animo que qualsevol de vosaltres confessi davant les càmeres que ha comès un delicte, aviam què us passa...

La idea, però, és perversa. Rere una pàtina de bonhomia i de treballar per una causa social, aquestes persones, ara aplegades sota aquesta menra de "sindicat del crim" que és el sindicat de manters auspiciat pel govern de Colau i per l'Oriol Amorós d'ERC (un dels personatges més sinistres i un dels principals responsables de fomentar la immigració il·legal amb la seva ideologia totalitària de l'immigracionisme massiu i descontrolat), resulta que aquestes persones estan fent un xantatge inacceptable.

La idea que pregonen és aquesta: jo sé que estic comentent un delicte, però si vols que deixi de delinquir, dóna'm els papers.

D'això jo en dic fer xantatge en tota regla.

NO entro ara a comentar les perles que l'Oriol Amorós ha dit, perque`són de jutjat de guàrdia. Igual va pel Pisarello i per aquella de SOS Rasisma...que no penso gastar ni un segon a parlar d'ella.

En fi, aquest és el panorama.

SI teniu empresa o sou comerciants, us animo que us poseu a vendre als carrers i deixeu de pagar impostos. Pel que sembla, hi ha persones de primera i persones de segona. Les de primera poden saltar-se els impostos. La les de segona, han de pagar-los perquè els de primera puguin vendre gratis i per la cara.

Els de primera són els manters. Els de segona, són els comerciants que per a vendre han de pagar impostos religiosament i si no ho fan, Hisenda els fa una visiteta i pot tancar-los la bogita per sempre.

Aquest país s'ha tornat boig de debò.

Penseu-hi quan aneu a votar (si hi aneu) el 21D.  Donar un vot per l'Oriol Amorós o per la monitora d'esplai Marta Rovira pot ser fatal per a la nostra societat. Aquesta gent està embogida del tot i són un autèntic perill per a Catalunya.

Respostes

Configuració
 • Hanzel und Gretyl5.157 10 417👍 1.623

  Que la immigració es un problema per a les nacions ocupades es un fet. No hi ha més que passejar-se per Alacant o Benidorm per comprovar-ho.

  Dit això, es un tema molt delicat. Aquestes persones no deuen res. Venen a buscar-se un futur millor i ho fan de la forma que poden. Els Catalans van pair com forme vau poder l'arribada massiva del segle passat, i en el tema llengua vareu sobreviure gràcies al vostre model educatiu tot i que queda més que demostrat que llevat d'excepcions allà on més es van assentar els vots indepes son molt menors d'allà on no ho van fer.

  Pocs, o molts pocs estarien a favor de fer-los fora en cas de que Catalunya fos un estat independent, així però, ara mateixa no teniu eixa realitat, sou un poble ocupat i els nouvinguts que no saben on estaran demà primer sempre s'ensenyaran el castellà ja que en eixa llengua poden anar a més llocs. per tant hui per hui, estar en contra de la immigració descontrolada i dificilment assimilable no deixa de ser un fet de resistència nacional.

  És dur, ja que ells no deuen res, però els fets ens demostren quanta més immigració, més desnaturalització del territori.

 • EPS60.050 13 8👍 8.790
  Sempre he dit que si a una cosa se la pot acusar a TV3 d'adoctrinar, és en aquest camp, on només hi ha una visió, la immigracionista.

  Per altre banda, jo sóc del perer, que un poble el que ha de fer primer és estimar-se i preocupar-se per un mateix, això de la solidaritat està molt bé, però cal recordar, que en general, el més fàcil per un immigrant o refugiat és posar-se de part de la part forta i donar l'esquena a la dèbil, per pura supervivència, la seva (com faria tothom serer), i ja sabem en el conflicte de Catalunya, quina part és la forta i quina és la dèbil.
 • RexMontcada706 2👍 766
  La cosa és que la solidaritat ha de ser voluntària. Són dos conceptes que han d'anar lligats. Inculcar que has de sotmetre la teva vida als altres, en detriment de la teva pròpia sort, no és bona idea. Sincerament, això dels manters no ho veig bé. L'esquerra postmoderna és una puta desgràcia que només veu races i poc més.

  En aquest tema, la TV3 sembla un anunci d'IKEA.

  I per cert, a la puta merda amb el llepa-culs d'en Oriol Amorós. Quin marrec més egocèntric i moralista. Al mateix partit que en Heribert Barrera! Toca't els collons, ERC, o una cosa o l'altra!

  Ara l'esquerra/centrisme-liberal només pensa en l'hegemonia política: perpetuar la socialdemocràcia i el fluxe migratori per a mantenir-se als governs. S'obliden de la classe obrera i dels conflictes transcendentals que haurien de tractar. Pura explotació del Lumpen.

  Després quan apareix un Trump (mesures d'ultra-esquerra i d'ultra-dreta combinades), una Le Pen (econòmicament socialistes i socialment tradicionalistes) o un AfD (aquesta colla només són liberals clàssics, e-demòcrates i euroescèptics), llavors la gent es porta les mans al cap, insulta, crida i s'oblida fins que guanyen territori.

  Llavors què creieu que fan? Tocar temes tabú? Arribar a consens i solucions? No. Tractar a aquesta classe obrera d'estúpida, neo-reaccionària i adoctrinats. I llavors ens trobem en la merda de món que tenim ara.

  Zizek té tota la raó.

  I escolteu, anar en contra d'acollir refugiats de forma temporal per "muh identity" és terrible. Però també ho és polititzar tot aquest tema per aconseguir vots, siguin pel bàndol que sigui. Injustícies, n'hi ha, sí. Lluitar contra aquestes problemàtiques socials no requereix petar-li el cul a tothom. 

  Em semblaria bé que aquesta gent tingués una millor condició laboral i s'incorporés al món laboral de forma sana, però les coses estan com estan i, legalitzar el problema, no acaba ni amb el problema ni amb la seva causa.

  Acabo dient que si l'esquerra toqués els temes importants de la forma correcta (n'hi ha moltes) res d'això seria necessari. Vivim en plena crisi de la socialdemocràcia i arribarem a un canvi de paradigma. O es recondueix l'esquerra, o el nou paradigma serà centrista autoritari (Macron/Merkel/UE), autoritari xenòfob (FN/Som Catalans/VOX) o sectarismes varis (Postmodernisme/Teocràcia/Presidencialisme). Sincerament, per a viure aquesta merda de futur agafo la motxilla i m'envaig a Nepal. 
  • Ius Novum2.376 3 754👍 4.342
   Crec que el futur s'apropa força al panorama que dibuixes en el teu darrer paràgraf, lamentablement.

   Personalment, fa molts anys que penso que és una llàstima veure la deriva erràtica que ha seguit l'esquerra. La Pilar Rahola la defineix com a "esquerra llunàtica", en un assaig sobre Israel escrit per diversos autors.

   L'esquerra ha quedat presonera dels seus propis lemes en veure's superada per una realitat que el seu prisma de pancartisme ideològic és incapaç d'analitzar de forma crítica i raonada, més enllà del seu dogma gairebé de tipus religiós amb què mira i analitza la vida.

   El problema dels manters és l'evidència d'aquesta presó mental en la qual es troba l'esquerra, entre el mur del seu dogma ideològic i la realitat que necessita trencar aquest mur per a poder ésser contemplada amb una visió pròpia del segle XXI.
   • Albufaire2.584 1 708👍 3.317
    Les ideologies quan es fusionen amb espais sociològics esdevenen religions laiques. Aquestes coses també les pateix la dreta. La dreta també mostra aquestes esquizofrènies i llurs problemes pocs racionals, com el conflicte entre l'estil tecnocràtic cleptòman dels dirigents del PP i la base social conservadora. Agreujat ara per l'aparició del perfecte macron neoliberal, C's.
  • Roderic15.823 14 115👍 7.544

   RexMontcada escrigué:
   agafo la motxilla i m'envaig a Nepal. 


   Tot molt coherent.
 • soldat Svejk16.992 7 100👍 4.193
  quina colla de pobres víctimes..
 • LesttattUsuari sumador37.044 11 17👍 11.731
  Ara mateix, tv3 torna amb la mateixa actitud.

  Lamentable.
 • __28653__23.841 3👍 5.608
  Estava just de ´´vacances``, del Racó Català, aixi què....
 • dimissiopuntorg23.852 13 48👍 19.639
  CATALUNYA PELS LAIETANS.
 • LesttattUsuari sumador37.044 11 17👍 11.731
  Ara mateix,   tv3  torna a fotre un petit reportatge amb la campanya immigracionista.

  1500 menors immigrants cap a Sabadell.

  El nombre de refugiats, s'ha duplicat a Barcelona.
  Puta pena. País del Lliri.

  I l'extinció del poble català.

Publicitat

Fòrums

 • 9.173.986 missatges
 • 216.725 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat